Şimdi Ara

2021 OPEL İNSİGNİA GRAND SPORT (ANA KONU) [Güncel Bilgiler Burada] (111. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.270
Cevap
56
Favori
341.888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • werneke W kullanıcısına yanıt
    manuel vitesliside var hocam..
    link veriyorum.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-2017-model-hatasiz-boyasiz-insignia-excellence-664258566/detay
  • Arkadaşlar bir sorum olacak. Aracım 2017 model insignia grand sport otomatik vites 1.6 dizel 136 hp ..periyodik bakımlarda 15 bin km de aracın dizel mazot filtresi değişiyor mu? bundan önceki arabam opel astra idi 10 bin km de bakıma giriyordum atlamalı olarak dizel mazot filtresi değişiyordu. yani 20 bin km de bir değişiyordu. bu yeni kasa insignia araçlarda 30 binde bir mi değişiyor? yoksa her 15 bin km de değişiyor mu? bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim. .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thabibim -- 16 Haziran 2019; 0:40:20 >
  • hakkinenk H kullanıcısına yanıt
    Araba yeni kasamı
    Aynı şekilde yeni çalıştığında hırıltı benim arabada da var



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BluePassenger -- 16 Haziran 2019; 0:45:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thabibim T kullanıcısına yanıt
    Mazot filtresi ne kadarlık bir ürün ki ?
    Benim bildiğim kadarıyla çok pahalı değil
    Türkiyedeki yakıt da göz önüne alındığında ben olsam değişmeseler bile her bakımda değiştiririm

    astradada ınsignia da her bakımda değiştirdi servis

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thabibim T kullanıcısına yanıt
    Şimdi öğrendim bilmiyordum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DPF ile DSG sorunlarını nasıl birbirine bağladınız anlayamadım. bir tarafta binlerce DSG mağduru, diğer tarafta 1 kişinin DPF hatalı aracı. yazmak için yazıyorsunuz başka bişey değil.
  • werneke W kullanıcısına yanıt
    240 TL den aşağı bulamadım hocam. diğerleri(polen,yağ,hava filtreleri) ucuz en pahalısı mazot filtresi..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thabibim -- 16 Haziran 2019; 1:56:18 >
  • thabibim T kullanıcısına yanıt
    Bilmiyordum fiyatını açıkçası
    4 yıldan fazladır kiralık kullanıyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • thabibim T kullanıcısına yanıt
    Sağolun hocam. Aracım 2017 model grand sport dizel-otomatik vites ama 2018 ocak trafiğe çıkışlı. Aracı bu mart ayında 51bin km'de hatasız/servis bakımlı olarak opel bayi 2.el'den satın aldım. Şimdiye kadar ki bakımları eskişehir alpata'da yapılmış. Garantiden yararlanacağım.
  • Yeni kasa hocam.. Bazı zaman aracı çalıştırdığımda 15-20 sn, bazen 1 dk boyunca hırıltlı ektra ses oluyor. Sanki motor daha bir dikiş makinası gibi çalışıyor. Bence göstermekte fayda var.
  • werneke W kullanıcısına yanıt
    Evet, piyasaya yeni çıkan araçları ilk alanlar genelde kobay oluyor. Bundan önceki aracım honda civic'i 2017 model olarak 2017 şubatta almıştım. Kasa yanılmıyorsam 2016 eylül-ekim gibi satılmaya başlanmıştı. 2017 yazı gibi göçük mevzusu alevlendi. :) Göçük mevzusu çıktığından sonra bile göçük oluşacak araçları insanlara sattılar. Bir de hatayı tamamen kabul etmeyip ücret karşılığında araçların direk boşluklarına köpük sıktılar. (ben yaptırmamıştım.)

    Genelde bir önceki kasanın son çıkan modelleri sorunsuz oluyor. Ama gönül hep yeniden yana :)
  • Merhaba arkadaşlar,
    Araç 14 bin km de. Sağ arka lastigim patladı sağ ön de patlama aşamasına geldi. Ikisinede yama yaptirip 450 km yol yaptım hız yapmadan. Icime sinmiyor yanak bolgesindeki yamadan dolayı, yeni lastikler alacağım. Şimdi 2 adet lastik alacağım. Aynı marka mı olmalı sizce yoksa başka marka daha iyi bir lastikte takilır mi ? 245 45 R18 continental contisportcontact mevcut.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • thabibim T kullanıcısına yanıt
    2 bakımda bir değişmesi lazım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Goqaan G kullanıcısına yanıt
    Aynı marka olması şart değil yalnız iyi lastik yol tutuşu çok etkiliyor şayet hız yaparım yada kışında yaz tipi ile idare ederim diyorsanız ıslak zemin performansı A yada B olanı tercih etmenizi tavsiye ederim. Benim aldığım Goodyear Asymmetric ıslak zemin B idi ve tipide tokat çamlıbel geçidinde yolda kalmadım. Ama ucuz olsada iş görür derseniz herhangi bir markayı tercih edebilirsiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar yol sesini az veren lastik tavsiyesi verebilecek var mı? araç zaten yeterince iyi yol tutuyor Benim için önemli olan araçta min ses çıkarması
  • O halde lastiğin etiket değerlerine bakıp sessiz olanı alın benim lastik te 68 db yazıyordu diye hatırlıyorum bence gayet konforlu üstelik yol tutuşu da iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese merhabalar i, bayram öncesi yaşadığım sıkıntıyı anlatayım. 1 hafta önce eve geldim ve araç pasif dpf yaptı 10 dk bekledim anlık tüketim normale döndü. Akşam tekrar dışarı çıktım ve 1 km geçtikten sonra ışıklarda durduktan sonra araç tekrar dpf yaptı. Ve yeşil yandığında ilerlediğimde araç teklemeye başladı yani hani mazot biter araç tekler ya aynı öyle ve motor arıza ışığı yaktı araç. Direk servise götürdüm aracı ve söyledikleri şey motor 1 ve 3. Silindir hatası mı ne vermiş o arızayı silmişler anlık sıkıntı olabilir eğer devam ederse getirin dediler. Bende öyle şey mi olur uzun yola gidicem sıkıntı çıkarmasın bakın dedim yok sıkıntı olmaz eğer tekrar olursa daha detaylı bakarız dediler. Neyse dedim ve çıktım. 2 gün geçti ve aynı şekilde araç tekledi ve ışık yandı sabah tekrar gittim ve başka bi elemana söyledim. Aynı zamanda göstergelerden bozuk yolda ses geliyo dedim onada bakacaklardı. 1. Ve 3. Enjektörlerin yerini değiştirmişled onalr sıkıntı verdiği için. Birde bana farklı yerlerden mi mazot aldınız dediler. Son 3 depodur shellin farklı istasyonlarını deniyordum ankarada. Hangisinde en az dpf yapacak diye. Hepsi de Ankara'da bilinen, işleyen istasyonlardı. Neyse servisten çıktıktan sonra hep aldığım shellden aynı pompadan almaya devam ettiğimden beri bir sıkıntı yaşamadım fakat benim sorum şu, bu araçlar farklı yerlerden mazot alınca böyle sıkıntı verecek kadar hassas mı yoksa sorun başka bişeyden kaynaklı mı sizce? Çünkü mesela uzun yola gitsek 1500 kmlik her yerde ki shell opet aynı değildir veya shell veya opetten almak zorunda olamayabiliriz yani. Birde göstergeye izolasyon yaptık diyorlar fakat 1 hafta sonra tekrar ses geliyo ve sol sürüc kısmı kapı tutamacından da ses geliyo sizde de öyle mi araç daha 7500 kmde.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Ataberk2468 A kullanıcısına yanıt
    Ben hep opetten alıyordum yakıtı. Ancak sizin gibi bende farklı istasyonlar deneyeyim dedi. Gidip geldiğim yol hep aynı hatta aylık km bile aynı. Dolayısıyla ayda bir defa pasif dpf yapıyordu. Opet yerine herkesin tavsiye ettiği shell den yakıt aldım onu deneyeyim dedim. Ayda 2 defa pasif 1 defa da dpf filtresi dolu sürüşe zorunlu yazdı. Bunu shell kötü opet iyidir diye demiyorum lütfen yanlış anlamayın. Benim anladığım firmaların yakıtlarında ppm oranı demekki çok farklıymış.
  • stormlee S kullanıcısına yanıt
    Hocam bence önemli olan isimler değil tabiki. İstasyonlar ve istasyonların ne kadar sürekli yakıt temizliği yaptığı ile alakalı. Ankara eskişehir yolu medicana hastanesini geçince shell var. İşlek bir yer orda depoyu doldurdum ve aynı depoda 3 kez pasif dpf yaptı. Benimde günlük yaptığım km ve güzergah hafta içi aynı. Demekki temiz değimiş, fakat bilkent shellden alıyodum hep. Oraya tekrar dönünce depoda 1 defa yapmaya başladı ki bu çok normal çoğunlukla trafikte geçiyo yol. 2 haftada bir otobana çıkıp 30 dk devirli sürüyorum. Astra k aracım vardı onda da depoda bir yapardı hep aynı yerden alırdım. Ve otobana çıkardım 2 haftada bir. 20000 kmde hiç dpf doldu diye uyarı almadım, sürekli pasif temizlik yapardı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ataberk2468 -- 18 Haziran 2019; 20:51:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence yakıttan değil arabalar dpf konusunda biraz hassas

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.