Şimdi Ara

2020'nin ilk 2 ayında Türkiye SUV pazarının lideri Dacia Duster (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
3.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bu ekonomik şartlarda mantıklı olarak en çok satılan en ucuz olanıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ekonomide en çok satılan ürün. en ucuz olan olur
  • En çoh o satmış, demek ki en eyisi o yeğen



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dümenci Ragıp -- 12 Nisan 2020; 13:59:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalnız bu listedeki en SUV araç yine içlerinden Duster. Ucuz olması aracı kötü yapmaz. Bana göre listedekiler içinde almak isteyeceğim ilk araç.

    Anadolu'nun çoğu engebeli ve engelli yolunda bunlar keçi gibi gezip tozuyor. Cenazemiz vardı. İstanbul dan Kastamonu'ya gittik bütün akrabalar. Çoğunda köyde de kullanırım diye suv tarzı araçlar var. Öyle bir mezarlık yoluna girdik ki Captiva içindeki yolcuları indirip gel gel yaparak geçti, Tiguan aracı kenara çekti yürüyerek gittiler, 3008 çamura saplandı kaydıra kaydıra millet itekleyerek geçirdi. Diğer binek arabaları saymiyorum. Duster ise laps diye içinde 4-5 kişi girdi çıktı geçti gitti.

    Malzeme kalitesi kötü olabilir ammavelakin ihtiyaçları karşılayan bir araba.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hala sıfır araba alan kekolar varmı ya
  • Duster yeni kasası ,fabrikasyon lpg seçeneği ve aynı segmentteki diğer markalara kıyasla uygun fiyatı ile lider olmaya dahada devam edecektir muhtemelen. Burası Türkiye. Dağa-bayıra, tarlaya, araziye gidilecek gelinecek araba gerekli. Duster'da bu açıdan doğru tercih. Aynı şekilde kardeşi Dacia Sandero Stepway'de fabrikasyon LPG seçeneği ile benzer koşullarda kullanmaya uygun.

  • duruşu bile yeter yaa . Seviyorum bu aracı ben
  • duster yeni nesil toros.ucuz altı yüksek diye kullanılıyor.tucson eskisi gibi bir de tgdi'la gelse 2inci olurmuş.3008'de 3 tip motor olması avantaj tabi.honda ve Toyota aşırı pahalı satıyor.tiguan da dsg dizel getirmediği için altta kalmış.yoksa sınıfın en iddialı aracı.
  • sanirim hiç bir dacia para vermezdim. kötü yeteneksiz yada başka bişey değil. dacia bana dün çıkan bir marka gibi geliyor. güvenemiyorum bir türlü şu markaya. arkasında reno var doğru bunlara diyecek hiç bişey yok. ancak dusterın fiyatını 3008 ile aynı yapın ayda 1 tane satmaz. bu liste kesinlikle bir çok şey anlatıyor.

    tiguan kullanıcıları artık eskidi vs diye tercih etmedi desek külliyen yalan vosvos kullanıcılarının tasarım t sinden anladığı yok tiguan 3008 den kötü bir araç malzeme kalitesi ve yürüyen olarak yada donanımdan calıp tok kapı sesiyle milleti büyülüyemiyor. sanırım türk milletide uyanıyor artık. ikinci elini düşünüp arac alma huyundan vazgeçmiş.

    kaşkayi ayrı bir terane hemen hemen her kasasında cvt şikayeti kucak dolusuydu buna rağmen alternatifsizlikten sattı. nissanın parça fiyatları ve servis kazığı sanırım tüm kullanıcıları usandırdı.

    kısaca psa büyüyerek ve doğru araçları piyasaya salarak yükselmeye başladı. umarım tasarım konusunda bünyelerindeki opeli örnek alarak alaman fanboylarını da kendilerine cekerler.




  • 3008 ilk çıktığında 85 bine verdilerdi şimdi 350 bin olmuş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.