troll değil ama salavat zinciri oluşturacağız yığılma olmasın diye 3 gün önce. abartmıyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2020 GİBİ GELMEYECEK DİYENLER TROLL ARTIK (2. sayfa)

-
-
ben yığılma katsayısı şöyle olur çiçekler böcekler açar felan iyimser bir şey söylemedim sadece bunu şuan konuşmanın gereksiz olduğunu söylüyorum sürekli. ayrıca başkası olsa o dediğim ihtimal çok uç gelirdi düşünmezdim ama senin gibi aylardır yığılma düşünen bir psikopat bunu da yapar .d
-
kolay denemede normal
-
ss attığım deneme cidden orta-zor denemeydi. dershane 500 kişi yok bu arada 100 kili falan giriyor.
kolay denemelerde çoğu zaman ilk 7-8 79-80 yığılması
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yığılma olacaksa olacak işinize bakın agalar uğraşmayın bunla yav
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu sene yığılmayı tahmin etmek sınavı görmeden ciddi zor. İki tarafta da çok mantıklı argümanlar var. Benim güncel tahminim 2020’ye göre ciddi bir değişim olmayacağı yönünde iki yönlü. 2020 x 0,75 < 2021 < 2020 x 1.15
Ama bu sene şöyle bir gözlemim var geçen sene de gördük Ayt Matematiğin yapılabilirliği ciddi şekilde arttı. Youtubeda da soru çözen kanallar hep zor soru çözüyor. Herkes zor soruların çözüm yöntemini öğreniyor. Ösym geçen seneki gibi bir hataya düşerse felaket olur.
bu netler doğru olabilir fakat sıkılmadınız mı abi artık salın şu konuları yav yerleştirme puanımıza göre sıralanacağız bıkmadınız mı şu konuya kafa yormaktan eskiden ne güzel herkes tavsiye verir son zamanlarda notlarını paylaşır güzel tavsiyeler olurdu sıktı artık şu forumun yöneticileri yok mu düzenlesinler şurayı
Ayt 2020 gibi gelse bile tyt de gecen sene netler 30dk yuzunden 10 15 net fazladan yaptirdi yani bu sene 2019 tyt sıralaması gelecek diyebiliriz ayt de 2020 gibi gelse bile tyt de o 10 15 netlik artış olmadigi icin 2020 den kotu gelme olasiligi cok dusuk ve gecen seneki aytden daha kolay yapabileceklerini sanmiyorum netlerim 55 60seviyesinde 2020 ayt de 74-4 yaptım
ea cok yok okulda ama sayisal 90 95(kurumsallarda paket msu 100 105 arasii) net tyt yapanlar 40 55 arasi yapiyor en fazla 70 gordu bir cocuk
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmancakar123 -- 6 Haziran 2021; 9:10:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
limit mi hocam yayın
Karamamba haklı dağılın
genel kurumsallar ya karekok ozdevir birey limit vs
quote:
Orijinalden alıntı: osmancakar123
ea cok yok okulda ama sayisal 90 95(kurumsallarda paket msu 100 105 arasii) net tyt yapanlar 40 55 arasi yapiyor en fazla 70 gordu bir cocukpeki çok olmayan eaların durumu nasıl hocam,geçen yılla karşılaştırma imkanınız var mı
20 gün dayanın moruk
Bir de diyor neden yapayim sen değil misin gri koçun bir videosu altında yorumu değiştiren bu sene yığılma olacak şu netlere bak diyen Allah tan biri buldu da yorumun aslını foruma sahtekar olduğunu kanitladi
Nerdesin sibopquote:
Orijinalden alıntı: Robin Hood.2021 2020 gibi gelip ortalığın içinden geçebilir veya 2019 gibi gelip ayarında bi sınavda olabilir bunu şuan bilemeyiz. Ama şu ASLA 2020 GİBİ GELEMEZ DİYENLER BU BAŞLIKTA PAYLAŞILAN NETLERE İNANMAYANLAR... ennn komiği bu tecrübesiz sazanlar :)) Siz sınavdan sonra çok üzülürsünüz bak. Geçen yaz bizim yaptığımız hatayı yapıyorsunuz. Millete sataşmak yerine kendinizi her şeye hazırlayın...
Karamba
-
max karamba
Forumda neden sevilmediğinin kanıtları :D
-
2023 için bekliyoruz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X