Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (39. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.495
Cevap
91
Favori
431.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5008.tr 5 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız, ben kendi bayime kızıp en az 10 farklı şehri aradım, hiç birinde araç yok, hepsi satılmış. Fiyatı sabitleyip araçta satmıyorlar. Fiyat yükselicek, bunlar lansman fiyatları deyip duruyorlar. İnşallah artmazsa herkes adam gibi araçlara uygun fiyatlara biner.

    Ben aslınsa birazda rakipleri bu araçtan birşeyler kapsınlar diye bu araç çok satılsın istiyorum. 2 çakma egsoz koyup, konsol ile azıcık oynayarak çıkartmasınlar yeni araçları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disclosure D kullanıcısına yanıt
    Dün bayide bir tane en boş donanımını sahibine teslim ederlerken denk geldi.en boşu olduğu halde felaket dikkat çekiciydi.ben satış temsilcisine araç almak istediğimi ve aracın ne zaman geleceğini sordum.aralık ayında bile gelecek araçların satıldiğını ancak Ocak ayında gelecek araçlardan verebileceklerini söylediler.508 ne kadar satar bilemem ama peugeot'un genel müdürünün yıl sonu hedeflerine ulaşacağı kesin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5008.tr 5 kullanıcısına yanıt
    Millet Passat görmekten bıktı yoruldu, karşısında ideal bir alternatif görünce ister istemez alım isteği yaratıyor, böyle yeni nesil tasarımlar, güzel motorlarla kombine edildiğinde tekil kullanıcıların aklına giriyor. Tasarım bir araç alırken kimsenin boşverdiği bir unsur değil, ayrıca Peugeot firması kim ne derse desin Türkiye de iyi bir yapılanmaya ve altyapıya sahip,Türkiye pazarını önemsiyorlar.
  • 5008.tr 5 kullanıcısına yanıt
    Peki fiyat konusunda ne diyorlar Ocak ayı teslim edecekleri araçlara. Şimdiki lansman fiyatından mı veriyorlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • disclosure D kullanıcısına yanıt
    %99 artar.
    Zira 3008 de böyle oldu, c5 aircross ta da böyle oldu.
    Alsaki beklesek mi diyen ilk grup hep daha fazla para verdi.
    508 için de böyle olacaktır. Ne kadar artar bilemem ama
    C5 te mesela 195 ile çıkan ilk parti 205 oldu 2 hafta sonra.
    C5 te iyi satıyor mesela.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: disclosure

    Peki fiyat konusunda ne diyorlar Ocak ayı teslim edecekleri araçlara. Şimdiki lansman fiyatından mı veriyorlar?
    ben allure sordum 253 bin dedi.ocak ayında şu kadar olur tarzı bişey demedi.tabi pazarlık yaparlar mı bilemem..çok eksterm bişey olmadığı sürece çokta değişiklik göstereceğini sanmıyorum.tabi bu işler şöyledir arz talep meselesine göre değişir fiyatlar artırabilerlerde sabit tutadabilirler.
  • SW kasa memlekete gelir mi acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Jackal78

    SW kasa memlekete gelir mi acaba?
    Gelebilir, çünkü bir önceki kasa da SW sonradan geldi. Tam emin değilim ama.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 5008.tr

    ben allure sordum 253 bin dedi.ocak ayında şu kadar olur tarzı bişey demedi.tabi pazarlık yaparlar mı bilemem..çok eksterm bişey olmadığı sürece çokta değişiklik göstereceğini sanmıyorum.tabi bu işler şöyledir arz talep meselesine göre değişir fiyatlar artırabilerlerde sabit tutadabilirler.

    Alıntıları Göster
    Peugeot Efe Allure'nin 2020'de 300 bin civarında olacağını tahmin ettiğini söyledi, ama kesin rakam veremeyiz dediler.
  • Pejonun zihniyet ! Liseli tayfa kafası....260 a satamayacağı allure aracı zaten bayi başına 5 taneden fazla getirmeyip araç yok aralık dahil hepsi satıldı diyor!

    Gelelim prime versiyona

    O sarı farlarla sellect atıp karizmayı çizdirmek ! 210 bin ver kır düğününde ağaçlara gerilmiş sarı ampülleri söküp aracına taksınlar 508 aldım de!

    Pejo 301 de ki halojen farı 508 de kullanmak ?

    İkiside sadece pejo işte dedirtir. ...

    Pıraymmm alürrr gitilaynnnn

    Geç hepsini!

    ANODOLU PAKETİ diye bi donanım lazım!

    Prime 210 bin üzerine +12 bin led far bindir 222 den ver işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • joliva kullanıcısına yanıt
    O iş öyle olmuyor bu vergi sistemiyle hocam. Değil 12 bin, 3 bin bindirse de 210'luk araba 50% ötv diliminden çıkıp 60% dilimine giriveriyor. Prime ve Allure arasındaki fiyat farkının fazla olması da ÖTV kaynaklı.
  • Bugun izmir karsiyaka bayisinde test ettim 508 Allure versiyonunu. Premium markalarla kiyaslayanlar olmus o potaya girmez ama kendi capinda fena degil. Surus pozisyonu sportif ama herkese hitap etmeyecek bir konumlama var 308 gibi.

    110km/h dan sonra ön direklerden rüzgar sesi aliyor lastik sesi ile birlikte bana f30 kasa 320i ed yi hatirlatti. Öyle passat ile kiyaslanacak bir durumuda yok bambaska siniflar.

    Arka koltuk dar ve klostrofobik, koltuklar guzel kavriyor ama sert virajlarda yan destekler bulasik sungeri gibi eziliyor haddinden fazla yumusak (honda civic ile ayni)

    Kol dayama yeride ayni sekilde ve ileride cabuk iz birakir cinsten. (3008 lerde yapti mesela) Kapı icleri bildiginiz C segment gibi sert plastik hani bazi premium D modeller ile kiyaslayanlar olmus alakasi yok. Sadece plastikler akillica kullanilmis ama ne bir Bmw ne bir Audi ye rakip degil abartmaya gerek yok fiyatida Peugeot tarafindan abartilmis biraz bence oluru max.180-220 ler olmaliydi 300 ün lafi bile olmaz.

    Direksiyon tepkisi guzel ama elektrikli destek yapaylik hissi 3008 ile ayni seviyelerde. 1.5hdi sesli calisiyor ancak 1.6 benzinli gayet guzel ve sessiz. Yol tutusu guzel ani tepkilere karsi verdigi cevaplar iyi. Vites gecisleri gayet yerinde ani kick down tepkileri tipik tork konvertörlüler gibi ne cok hizli ne cok yavas ama isini iyi yapiyor.

    Bayiler elinde kalmamis izlenimi vermek icin az sayida nabiz ölcmek icin getirilen ilk partiyi cok gelmiste yok satmis izlenimi verme konusunda isbirligi yapiyor ayni taktik bazi firmalardada uygulaniyor. En dolusu guzel ama 315bin lira edermi konusunda kesinlikle etmez diyorum. Piyasanin bu kadar berbat oldugu gunlerde bile edecegi max. 220 olur ama VW deki deger algisini yukseltme oyununu iyi oynadiklarini saniyorlar. Bakalim herseyi zaman gosterecek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildiz -- 20 Kasım 2019; 19:11:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • yildiz kullanıcısına yanıt
    Desene sadece içi dışı şeklen güzel gerisi boş

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yildiz kullanıcısına yanıt
    220bine araba kalmadı ki d segment donanımlı, 225hp aracı versinler.

    Ben de bugün gittim ama test edemedim. Yakın zamanda test edeceğim.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.5 dizel için şimdilik karma tüketimi bu şekilde;

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LEO MD

    1.5 dizel için şimdilik karma tüketimi bu şekilde;
    Güzel günlerde kullanın.. Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız sürüşler....




  • Merhaba...

    2014 Model golf higline benzinli manuel vites 1.4 Tsi 122 Beygir aracım var. Sıfırdan beri kullanmaktayım. Şu an km 185.000

    Peugeot Yeni 508 ile yenilemeyi düşünmekteydim. Ancakkkk....

    Cumartesi günü Ankara Konya Yolu üzerinde ( Mevlana Bulvarı ) bulunan Göral a gittim. Arkadaşımla birlikte arabayı büyük bir hayranlıkla inceledik. Test sürüşü talebinde bulunduk. Randevuya gelmeyen bir kişinin yerine bizi aldılar.

    Kısaca aktarmak gerekirse,

    * Araç hemen hemen herkesin beğenebileceği bir görüntüye sahip.
    * İç konfor müthiş. Direksiyon simidine alışmak çok fazla zaman almadı. Kullanım iyi.
    * Test için tayin edilen güzergah; Konya yolu üzerinden ( Taurus un hemen ilerisi ) rampa ile başlayan ve Kepekli Kavşağından dönerek tekrar dan Taurus kavşağı ile son bulan bir rota.
    * Kullandığımız araç, Diesel ve 130 beygirlik alure paket.
    * Mevlana Bulvarında yukarı doğru çıkarken gazın sonuna kadar uzun uzun bastım. Yol Sesi problemi yok. Ancak 130 beygirin hakkını verdiğini düşünmüyorum. Yanımdaki arkadaşımda sürekli basmıyor musun diye söylendi durdu. Ancak araç yeteri kadar hızlı değil. Şimdi diyeceksiniz ki 180 beygirlik benzinli var. İyi de benim araç 1,4 ve 122 Beygir. Beni ve arkadaşımı tatmin etmedi. 180 beygirlikten aman aman performans alabileceğimi düşünmüyorum. Bu yüzdennn.. 508 sevdam Cumartesi günü son bulmuş oldu.

    Tabiki bu benim kişisel kanaatim. Amacım marka ve modeli karalamak değil. Ancak bu arabayı ciddi ciddi almayı düşünenler varsa test sürüşünü bir kere değil bir kaç kere yapsınlar ve kararını buna göre versinler derim.

    Herkese saygı ve sevgilerimle,



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi focus_smmm -- 21 Kasım 2019; 1:11:26 >




  • focus_smmm kullanıcısına yanıt
    Turbo benzinli bir motor (golf boyutu) ile 1.5 dizel Motoru yanyana kiyaslamaniz hatalı olacaktır .

    1.6 180hp Di deneyin derim.
    Ve hatta varsa 225hp deneyin, 508 neler yapıyor o zaman daha iyi algilayabilirsiniz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acquiles -- 21 Kasım 2019; 8:47:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün aracımı servise bırakmışken Allure donanım dizel otomatik 508'in testini gerçekleştirdim.

    Aracı çok beğendim, şu an bütçem müsait olsa hiç düşünmeden alırım o kadar diyeyim. Sürüş pozisyonu, yola oturuşu, hissettirdiği, sürekli insanların aracı incelemesinin verdiği zevk gerçekten çok güzeldi. Tasarımdan bahsetmiyorum bile. Ayrıca en çok merak ettiğim şeylerden birisi de çerçevesiz camlardan rüzgar sesi gelip gelmediği idi. O konuda da gayet tatminkardı.

    Bütçesi olup da bu aracı düşünenler ikinci kez düşünmesin bile. Gayet tatmin edici bir otomobil bence. Arteon'u çok beğenirim ama hem tasarım hem de sürüş zevki olarak beni Arteon'dan daha fazla tatmin etti.
  • Son 1 yılda belki 10 tane sedan araç test ettim ama hepsinde de aynı sıkıntıyı yaşadım şahsen. Her içeri girdiğimde ön camın daraldığını ve kalın a sütünları da eklenince içerisi inanılmaz klostrofobik geliyor bana. Benim aracım Honda civic fd6 2008-2012 kasa. Şu arabayı her başka sedanla değiştireyim dediğim de aynı hüsran oluyor. Bu gidişle suv almaktan başka şansım kalmadı galiba

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.