Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (197. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.495
Cevap
91
Favori
431.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ön ve yan ahşap konsol bakımı yapan var mı?

  • 2020 allure paketle aranizdayim. araç cok guzel. 17” jant var bunları 19” augusta ile degistireyim diyorum var mı degistiren? konfor yol tutuş vs ne kadar etkilir acaba

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Illaki etkiler. GT'de 19 ve 18 ile kullanıyorum ikisi arasında bile fark hissediliyor adaptif süspansiyona rağmen. Şehir içi bozuk yollarda 19 rahatsız değil ama ince yanak olduğunu hissediyorsunuz. 17 çok daha konforludur. Yol tutuş ve görüntü tabiki 19'da daha iyi ama illa değiştirmek istiyorsanız 18 speroneler ile değiştirebilirsiniz. Hem görüntü olarak iyileşir hem de konfor çok bozulmaz.


    Parçagönder sitesinden bakabilirsiniz jantlara.

  • LEO MD L kullanıcısına yanıt
    bu ortalamayı nasıl yakalıyorsunuz anlamıyorum. önde başka bir araç mı çekiyor sizin arabayı, buz pistinde yokuş aşağı mı bırakıyorsunuz. benim şehiriçi ortalama 6.5 lt. uzun yolda da en fazla 4.9 litre filan.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bu arada herhangi bir güncelleme ile kablosuz carplay desteği gelmez mi bizim araçlara? skodanın en dandik arabalarında bile artık kablosuz carplaya bağlanabilirken bizim hala kablo ile uğraşmamız üzücü değil mi?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • selamlar bende gt line paket var fakat peugeot un sitesinden fiyatlara bakarken dizelin en üst paketinin gt-selection olduğunu gördüm, detaya bakınca bir fark göremedim ama bilgisi olan var mı bu iki paket aynı mı bu isim değişikliği neden oldu?

  • Şirokko kullanıcısına yanıt

    Hocam ufak bir cihaza bakıyor, aman aman bir para değil. Bir önceki versiyonunu 3 yıldır kullanıyorum. Bendeki versiyon Prime'daki radyo ünitesini desteklemiyordu, eşimin 3008'de denemiştim. Bu yeni modeldeki durumu bilmiyorum. Ancak Allure ve GT'deki radyolarla sorunsuz çalıştığını teyid edebilirim.







  • Merhabalar,

    "Agustos 2020" çıkışlı 1.6 puretech 508 aracımın garanti süresini sormak için yetkili servise uğradım. Ben süreyi 3 sene biliyordum, pejo sitesinde de öyle yazıyordu ama 2 sene dediler. "2020 model araba yeni değil mi vs polemiğe girmedim. Sizlerin garanti süresi ile ilgili bilgisi nedir peki? Bana tuhaf geldi.


    Garantiyi uzatmak için ücreti sordugumda da "+1 yıl için 7300 kusur" fiyat verdiler. Bu arada "2 sene dolMAdan evvelki haftaya kadar" süre varmış. Daha sonra gelindiğinde garanti uzatılaMıyormuş.

  • 508 prime paketi 1.5 yildir kullaniyorum. Daha yeni bakim yapildi
    ama klima sogutmuyor. Arabayi ilk aldigimda 20 derecede tek fanla buz gibi olan araba şimdi low'a getiriyorum 4 fanla anca sogutuyor. Servise goturdum onceden boyle degildi bakilsin diyerek. Bana gayet normal bu diger arabalar da boyle diyorlar gecistiriyorlar.
    Servis disinda bir yere de goturmeye korkuyorum garanti vs cikar diye, napmak lazim ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glastron kullanıcısına yanıt
    teşekkürler ama arabanın herhangi bir yerine bi kablo veya aparat takmadan bir güncelleme ile durum çözülebilse çok daha iyi olurdu bence.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • mehmetemin54 M kullanıcısına yanıt

    Klima ayarları içinde 3 farklı mod var, Hafif, Normal, Hızlı. Bunlara baktınız mı?



    Bir tanıdığın ayarı hafifte kalmış. Soğutmuyor diyordu. Normal'e aldırdım, canavar gibi oldu dedi.. :)

  • 2020 508 prime aracımı özel servise götürdüm. Bir sorun yaşamadım. Değişen parça ve yağın ne olduğu belli en azından. Yetkili serviste varil yağ kullanildigini biliyorum. Mazot filtresi ters bir yerde, onun dikkatle değiştirilmesi gerekiyor. Önemli olan kısım o. Garanti dışına çıkan araçlarda tanıdık bildik ve referanslı özel servise gidilmesi taraftarıyım. Ağır bakım konusu tartışılır. Forumda göremediğim için tecrübemi yazdım. İyi günler dilerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Zec D kullanıcısına yanıt

    Merhabalar. Güncelleme paylaşmak isterim. Bir süre geçtikten sonra sunrooftan yine gıcır gucur sesler gelmeye başladı. Çözümü yok herhalde artık bıktım uğraşmıyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr.Zec D kullanıcısına yanıt

    Mekanizma değişti mi komple ?


    508de sunroof iyice yılan hikayesine döndü. Çoğu kişi şikayetçi. Yabancı forumlarda da şikayetler mevcut.


    Sırf bu yüzden garantiyi uzattırmıştım. Ses yok ama kenarda bulunan plastiklerde çatlamalar oluşmaya başladı şimdi bende.

  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt

    aracınızın rengi nedir?

  • oski_58 kullanıcısına yanıt

    Siyah.

  • free33 kullanıcısına yanıt

    Çözüm oldu mu peki ses geliyor mu sesim tam çıkış noktasını çözemedim ama heryerinden ses geliyor gibi bi ekrandan bi havalandırma ızgarasının kenarlarından kulak verdiğin her noktada ses var 😂

    Ayrıca araç sunroof bozuldu sağ taraf açıkta kaldı kapatırken şimdi hiç açılmıyor ve kapanmıyor. Servis sunroof motorunda sorun var diyor ama mantıklı gelmiyor bana çünkü ayaklarda var gibi bir problem arkayı kaldıramıyor.. Çözüm önerisi olan var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt

    Kızaklar değişti dediler. Tüm mekanizma değişmedi sanırım. Açılıp kapanması daha düzgün hale grldi ama seyir halinde gıcırtı tıkırtı her türlü ses gelebiliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    508 1.6 puretech aracım var. Klimayı açınca, fandan kaynaklı değil kesinlikle, bir ugultu da başlıyor. Rölantide o farklı sesi ben duyuyorum bariz şekilde. Bu durum 1. ve 2. vites gibi düşük hızlarda da var .Gaza basınca artıyor,çekince azalıyor. 3.vites ve sornası hzılarda zaten duyulMuyor (ya da olMuyor), konforlu sekilde gidiyoruz. En bariz oldugu durum aslında dur kalk trafik.


    Sizlerde böyle bir durum ile karşılaşan var mı? Farklı kullanıcılarda da bu durum var ise "klima pompası, klima kompresörü, V kayışı" vs her ne ise "sistemin çalışması bu sekildedir" deyip konuyu kapatacagım aslında. Servise gitsem kesin "normal" derler :)

  • Arkadaşlar prime araca gt farı ve aslan dişi takilabilir mi yapan eden araştıran oldu mu daha önce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 195196197198199
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.