Şimdi Ara

2019 Yeni Peugeot 508 (138. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.495
Cevap
91
Favori
431.915
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: utkuaydin

    Tesekkurler
    O islemde sirada

    Haftaya llumar cam filmi ve ppf kaplama yapilacak
    Aynalarda siyah olacak

    Pesinden direksiyon gt ye donecek
    En sonda piano black vites cercevesini meşe yapabilmek icin ugrasacagim
    Hocam o kadar para harcamak yerine keşke gt-line alsaydın daha mantıklı olmazmıydı ???
  • utkuaydin U kullanıcısına yanıt
    Parcagonderde GT logosuda var oda yakısır aslında bu kadar ıslemden sonra

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: numberten_ank

    Hocam o kadar para harcamak yerine keşke gt-line alsaydın daha mantıklı olmazmıydı ???

    Alıntıları Göster
    Yaklasik 40-50 bin lira fark var gt line ile arasinda
    Ben mantikli bulmuyorum cunku dis gorunum acisindan jant ve izgara harici fark yok ki onlarida tamamladim

    Donanim eksigim de kabaca focal otonom surus ve elektrikli koltuk
    Bu ucluye o kadar fark vermek istemedim.acik renk dosemeleri de cok seviyorum.
    Birde boyle ugrasmak da zevkli oluyor, hobi oldu

    Ha ama gt derseniz butcem yetseydi kesinlikle gt alirdim.
    Bana gore 300 k uzeri hicbir aracin motoru 130 hp olmamali

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BlackberryBB

    Parcagonderde GT logosuda var oda yakısır aslında bu kadar ıslemden sonra
    O en basit ve ucuz is ama yapmayacagim
    Gt gucu simgeliyor, bizde olmayan :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aranıza okyanus mavi allure dizelle katıldım. seramik kaplama kaput koruma filmi yapan tavsiye eden var mı? iyi midir bunlar yoksa sonradan zarar verir mi boyaya? Önlem amaçlı bir şey yapalım derken zarar vermeyeyim
  • ryo R kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Ben de seramik kaplama yaptırmayı düşünüyorum fakat henüz karar veremedim. Şeffaf kaporta korumayı pek tavsiye etmediler. Çünkü ufak bir çizik olduğunda belki kaporta korunuyor ama o çizik sürekli orda kalacak. Ta ki kaplamayı kaldırana kadar. Yine de başka fikirleri dinlemek isterim.

    Bu arada aracınızı kaça aldınız? Ekstra donanım olarak aracınızda ne var?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şirokko kullanıcısına yanıt
    O cizik orada kalacak ama korumasini yapacak. Seffaf folyo minimum 150 mikron, 10 mikronluk seramik kaplamadan daha iyidir. Folyoda genellikle poliüretan malzemeden imal edileneleri kullanin.

    Ben seramikte yaptirdim. Folyo baska acikcasi folyoda tek korku sökerken ne olur. Onu da kendi gozlerim ile gordum hicbir sey olmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elmariacci kullanıcısına yanıt
    İşte bahsettiğim sıkıntı da o. Düşünsene arabanın üstünde sürekli çizikler bulunacak. Görüntü çirkinleşir. İkide bir değiştirmek de hem masraflı hem zahmetli.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Galeriden aldım 2019 0 km 264. Bayilerde test araçları 259 dan gidiyor bu ara ama test aracı almak istemedim. Ekstra donanım yok yeni gelen allure dynamic lerde donanımlarda eksiklikler var bu eski allure olunca baya dolu. Seramik yaptıran varsa iyi bir seramiği kaça yaptırmış Bilgi verebilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryo R kullanıcısına yanıt
    Cam tavan varmı hocam ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryo R kullanıcısına yanıt
    Ben ilk 508’e Kırmızı renkti Black Serum ile seramik kaplatmıştım. Dışarıda 3.000-3.500 arası fiyat almıştım. Derken arkadaşımın bu işi yaptığı geldi aklıma 12. ayda ki kendiside Black Serum için yetkili bayii 1.500’e yapmıştı.

    Sonra o aracı satıp Beyaz renk aldım ve şimdi Tacsystem UHS Quartz %90 yaptıracağım. Yine kavga dövüş 1.500’e yaptırıyorum. Salı günü randevulaştım.

    Kırmızı renkte çok memnun kaldım seramikten, araç az kirleniyor, hemen su ile temizleniyor, üzerinde su tutmuyordu. Aracı hanım otoparktan çıkarken ciddi sürttü. İşin açıkçası kapı kolunu vurmuş önce sonra paniklemiş ve geri çıkmak yerine basmış gaza kapı, lastik üstü, çamurluk fena çizilmişti. Kapı kolunda boya gittiği için orasını kurtaramadık ama geri kalan yerler kusursuz sayılacak derecede çıkmıştı. Benim için çok artılı oldu diyebilirim.

    Daha önceki aracımdada seramik kaplama vardı. Aracı ana cadde üzerinde yol kenarına bırakıp İstanbul’a gitmiştim. 3 gün sonra döndüğümde aracın kapısını açacak yer kalmamıştı kuş pisliğinden. Ömrümde öyle birşey ile karşılaşmamıştım. İnanır mısın sadece su ile çıkmıştı o pislikler. O zamandan beri kesinlikle öneriyor ve yaptırıyorum. Ancak iyi bir markanınkini yaptırmanı öneririm. Uygulayacak kişide çok önemli ve kesinlikle başında dur derim. Çünkü 1 araçlık şişeden 4-5 araba yapıldığını biliyorum bazen.

    Öncesinde Demirtozu dökücü, ince kill, ince pasta sonrasında seramik. Her işlem arası güzel bir yıkama.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Koruma amaçlı seramik yapılmasından ziyade bütçe varsa PPF kaplama öneririm. Seramik çiziklerden sürtmelerden aracı korumuyor, parlaklık veriyor, su iticiliği sağlıyor ancak aracın üzerinde 1 yıl kalması için bile çok ciddi bakım ve özel şampuanlar kullanmanız gerekiyor. PPF malzeme eski teknoloji PVC gibi kısa dönemde değiştirme ve sökerken sıkıntı yaratmıyor. PPF yaptıracaklara pahalıdan ucuza Llumar, Dyno Shield veya Dyno Lite tavsiye ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seramik kaplama için bu adamlar çok iyiler
    https://www.youtube.com/watch?v=JgxtLwn3jg4&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yelken85 kullanıcısına yanıt
    Bütçeden kastınız nedir acaba komple PPF kaplamada. Daha önce hiçbir aracıma ne seramik kaplama ne de boya koruma yaptırdım açıkcası ve maliyetler konusunda hiçbir fikrim yok. Youtube'da biraz PPF kaplama videosu baktım bayağı güzel görünüyor. Mesela 508 için bahsettiğimiz maliyet aşağı yukarı nedir?
  • spark73 S kullanıcısına yanıt
    Komple kaplama fiyatları Dyno shield 14-16 bin TL, Dyno lite 10-12bin TL civarı fiyat aldım ben kendi aracım için. Daha uygun PPF malzemeler de vardır ama yine de çok fiyat farkı çıkmayacaktır.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oracal oraguard serisini de arastirabilirsiniz. Ben o seriyi yaptirmistim. Dyno genelde pahalıdır ama cok kalitelidir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracın 42.01.72.32_NAC-r0 güncellemesi 20.05.2020 tarihinde çıkmıştı.

    İlk bir kaç gün bu güncellemenin indirilmesine izin verilmiş sonrasında server çalışmasından dolayı tüm linkler silinmişti.

    MyPeugeot uygulaması aracın kendisine ait güncelleme olduğunu belirtiyor ancak indirme bağlantısını e-posta ile gönder dendiğinde sadece her araca özel olan Aktivasyon Şifresini (.key) gönderiyor ama güncelleme ile ilgili (.tar) link kısmı boş kalıyordu.

    Türkiye Peugeot üzerinden girdiğinizde aracı yetkili servise davet ediyor, güncellemenin orada yapılacağından bahsediyor, dolayısı ile herhangi bir link verilmiyor.

    Daha önce bu linki indirebildiğimiz Fransa, İngiltere gibi Peugeot siteleri ise artık "Aracınız bu üklede kayıtlı değil" diyerek kendi ülkenizin sayfasını kullanın demeye başladı. Yani oradan da güncelleme linki alınamıyordu.

    Peugeot Update uygulaması ise şu anki güncel sürümü olan 1.0.2 ile "Server Bağlantı Hatası" veriyor ve hiç bir güncelleme işlemine izin vermiyordu.

    Dolayısı ile bu güncelleme sadece ilk bir kaç gün içinde indirilebilen bazı arkadaşlar oldu. Sonrası için servise gitmek gerekiyordu. Buradan güncelleme dosyasını ilk başlarda indiren arkadaşlardan rica etmeme rağmen kimse 10 dakikasını ayırıp bu dosyayı paylaşma gereği bile hissetmedi. Bu durum gerçekten ilginç ki umarım ileriki günlerde yardıma ihtiyaçları olmaz.

    Yoğun uğraşlarım sonucunda link adresini Peugeot Fransa'dan aldım. Ancak her aracın Lisans dosyası araca özel olduğundan öncelikle telefonunuza indirceğiniz MyPeugeot uygulamasını indirmeli, aracınızı kayıt etmeli, "Araç" menüsünden "Araç dokunmatik Ekranı"ndan "Araç Sürüş Ekranı" menüsüne girmeli ve oradan indirme bağlantısını e-posta ile kayıt olurken kullandığınız e-posta adresine göndermelisiniz. Böylece aracınıza özel Lisans dosyası (Aktivasyon Şifresi)'ne ulaşmış olacaksınız. Ayrıca güncelleme işlemlerinin nasıl yapılacağını anlatan "Güncelleme için Yardım" isminde bir link mevcut ve bu link'e tıklayarak güncelleme işleminin nasıl yapılacağı adım adım Türkçe olarak anlatılıyor.

    Sonrasında aşağıda baylaştığım linkten güncelleme dosyasını indirip aracınızın sistem güncellemesini kolaylıkla yapabilirsiniz.

    Kolay gelsin.https://majestic-web.mpsa.com/nas/eu/mjb00/NAC_EU/ovip-int-firmware-version/PSA_ovip-int-firmware-version_42-01-72-32_NAC-r0_NAC_EUR_WAVE4.tar




  • disclosure D kullanıcısına yanıt
    Ben size yardimci olmak icin bakmistim, sadece navigasyon guncellemesi gozukuyor benim aracta
    Ekran olmadigi icin linki gonderemedim

    Navigasyonuda guncellemeye pek gerek yok zira gogle maps yada yandex varken tomtom kullanmak zulum

    2019 Yeni Peugeot 508



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkuaydin -- 31 Mayıs 2020; 17:11:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • utkuaydin U kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

    Benim sitemim aracını güncelleyen ve bir link bile paylaşmayı kendine iş görenlere aslında. Bilgi paylaştıkça çoğalır.

    10 dakika ayıracaklardı belki yada inen dosyayı upload ile yüklemeye basıp sonra paylaşacaklardı ama olmadı. Ben ise 1 haftadır uğraşıyorum neredeyse. Umarım birilerinin işine yarar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • disclosure D kullanıcısına yanıt
    Aktivasyon sifresi linki de hata veriyo bende sizlerde normal mi acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.