Şimdi Ara

2019’un ilk çeyreğinde kırmızı et tüketimi %16 azaldı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kırmızı et üretimi, yılın ilk çeyreğinde, geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 16,5 düşüşle 211 bin 435 ton oldu.

    Koyun eti üretimi de söz konusu dönemde 17 bin 932 ton olarak tahmin edildi. Koyun eti geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 33,7 düşüş gösterdi.



    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Böyle vekiller olduğu sürece bu halka her şey çok her şey lüks halkı şükrettirmeye alıştırıyorlar ki yandaşın rahatı kaçmasın.


  • ete gerek yok makarnaya devam.
    her insanın et yemesi gerekmiyor yahuu :)
    teyip e laf gelmesin aç da kalırım donsuz da.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ucuz et dönerciler var ya
  • Ben tavuk yiyorum sorun yok.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • et, makarna, bira , cips. Maaşımın büyük kısmı bunlara gidiyor. Yıllarca çalıştım, okudum. Hala da eşek gibi ders çalışıyorum, hastanede nöbet tutuyorum. Maaşımın büyük kısmı barınma, ısınma ve bunun gibi temel ihtiyaçlara gidiyor. Çok mu şey istiyorum?
  • Zaten 'duble yol' cular ne anlar etten.
    3 liralık tavuk döner yeter onlara



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 20 Eylül 2019; 1:15:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.