Şimdi Ara

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN (213. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.856
Cevap
122
Favori
759.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Yeni corolla 1.6 nın filtreleri (hava, yag, polen) eskisiyle aynımı.Bilenler cevaplarsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral100 -- 18 Mayıs 2020; 1:0:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir kaç gündür beni telefonla arıyorlar. Yakın zamanda Toyota marka araba alımışsınız diye...Bir araştırma firmasıymış tamda anlamadım ismini ibsolt mudur nedir. Anket gibi bir şey yapıyorlarmış. Ne kadar sürer diye soruyorum biri 20, bir 30, biri 15 dakika sürer diyorlar.

    Ben de benim o kadar zamanım yok bana mail atın sorularınızı mail yoluyla yanıtlayım dedim. Hatta birisine nereden bileyim sizin güvenilir olduğunuzu söyleyip kapattım.

    Bu tür telefonla aranan arkadaşlar oldu mu ? Bunlar güvenlimi yoksa dolandırıcı mı acaba ?
  • CARTEGENA kullanıcısına yanıt
    İlk aldığımda hep müsait olmadığım zamanlarda aynı şekilde arandım. Sonra onlarda yıldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba,
    10 senedir dizel corolla kullanmaktaydım. Aracım pert oldu şimdi yine corolla tercih etmek istiyorum. 1.6 flame x multidrive lpg li sipariş etmek için yarın bayi gezisine çıkacağım. 184900 yazıyor sizin alımlarınızda bayiler ne kadar indirim yapmıştı? Araç var mı bilginiz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaptan0629

    Beyaz araçlarada bok atmasanız olmaz değilmi !! Senin kırmızı renk aracın da herhangi bir boya durumunda kesinlikle renk tutmayacak ve alaca bulacalı gözükecek bunu neden yazmıyorsun !!!

    Alıntıları Göster
    geçen ay arka tampon kaza sonrası boyandı ve herhangi bir renk tutmama söz konusu değil !!!
  • Yeni araçlarda renk tutmaması gibi bir durum söz konusu olmaz. Zamanla, araç güneş altında kalıp, asit yağmurlarını vs yiyip boya eskidikten sonra yeni parçanın rengini tutturamıyorlar. Çünkü aracın tamamı eski boyalı oluyor, arka tampon yeniden boyanırsa tampon yeni boyalı olmuş oluyor. Sağlam ustalara yaptırılırsa, değişen parçaya gerekli eskitme işlemini yapıyorlar yine sorun olmuyor. Beyaz boya için de bu geçerli.
  • CARTEGENA kullanıcısına yanıt
    Toyota müşteri takibi konusunda bağımsız firmalar ile çalışıyor. Periyodik bakıma servise giderim ve bakım zamanını geçirdiğim bir vakit geçen sene bir numaradan, arastirma şirketi imiş,aradılar. Eğer periydoik bakım yaptırmayı düşünüyorsam, bana firmalarından bir temsilcinin eşlik edeceğini , servis sürecinde bayinin müşteriye sunduklarını inceleyeceğini, (örneğin bu bayide test sürüşü sayısı ortalamanın altindaymis, 2-3 kez chr'nin basina gittik, test sürüşü teklif eden olmadı ,eleman da not aldı hemen) bayinin bundan haberi olmayacağını ve gün sonunda 300 TL nakit ödeme yapacaklarını söylediler. İzin verirsem hemen benim adıma randevu alabileceklerini ve telefona randevu saatinin gonderilecegini anlatti. Tamam olsun dedim, 5 dakika sonra mesaj geldi, randevu gününden 2 gün önce firma temsilcisi aradı, buluşup beraber servise gittik, 5 saat boyunca birlikte bayiyi gezdik, çay kahve içtik, not aldı vs , gün sonunda işin en güzel kismi da zarfın içinde 300 TL nakit ödeme yaptı ☺️ O sebeple, ne teklif edecekleri belli olmaz, telefona bakmanizda fayda var👍



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suads -- 23 Mayıs 2020; 13:43:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • İkinci el sahibinde olan Vision mds fiyatları 0 bayide olan araç fiyatlarının çok üstünde yer alıyor. Bayiden alıp 2-3 ay beklemek daha mantıklı gibi duruyor. Dream fiyatlarına Vision satışları var, ekstrası olan araçlar olsa anlayışla karşılanabilir. Kim kimi koparıyorsa mantığına dönmüş 2. El satışları. Fabrikalar üretime geçti, beklemekte fayda var mı? Otomobil piyasasını takip eden arkadaşlar yorum yapabilirse memnun olurum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bidiğim kadarı ile şu anda Toyota geçmiş aylardan sipariş aldığı araçları teslim ediyor. Virüs öncesine kaporasını aldığı kişilere daha sonra araçlarını aynı fiyattan teslim etme gibi bir yol izlediler. Bir süre üretilen araçlar bu müşterilere verilecektir. En erken herhalde Temmuz ayı gibi yeni araç almak isteyen kişilerin araçları gelir. Ama bugün kapora veren kişiye 2-3 ay sonra bugünkü fiyattan araç vereceklerini zannetmem,duymadım çünkü öyle birşey,normalde de yapılmaz zaten,aylık fiyatlar sabitlenir.

    Beklemekte fayda var mı dersen fiyat açısında 2 ay pek birşey fark etmez gibi duruyor ne pek artar ne azalır yani. Ama araçta yine aynı şekilde bulunabilirlik çok az. O yüzden kimsenin net olarak şu olur demesini beklemeyin. Çünkü tüm göstergeler fiyatların yükselmesi yönünde,fiyatların düşmesi için hiçbir sebep yok ortada. Ama bu ne zaman olur orası belirsiz o yüzden kararı burada siz verip,riski siz alacaksınız.




  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    Merhaba yorumunuz için teşekkür ederim. Şuan bayiden kampanyalı fiyat olarak sitesinin göstermiş olduğu rakam 153-158 arasıdır. Bayiyi aradığımda belirtilen rakamlar arasında olduğunu belirtmektedir. Zam gelse en çok 15 gelir o da şuan ki ikinci elde dönen rakamlara geliyor. Kapora verip.beklemek daha mantıklı geliyor. Teşekkür ederim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • suads kullanıcısına yanıt
    Bir daha ararlarsa değerlendiririm. Sizi arayan araştırma şirketinin adı neydi ?
  • Haziran 25 teslimi flame x pack mds şampanya renk bulabildim 182bin. Martta sipariş eden vazgeçen birinin arabası. Yoksa 3-4 ayı bulabileceğini söylediler. Gelsin görelim bakalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    ben mart ayında kapora vererek bekliyorum.6 hazıranda teslım edebıleceklerını soyledıler.
  • Aracın yerden yüksekliği nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CARTEGENA kullanıcısına yanıt
    Metod araştırma idi, 0216'lı bir numara
  • Kullanma kılavuzunu kurcalarken bir şey dikkatimi çekti. Koyduğum resimin son cümlesinde bir sonraki yağ değişiminde 0w20 koymalısınız yazıyor. Eğer 5w30 kullandıktan sonraki değişimde 0w20 kullanmalısınız anlamında kullanıldıysa, hiçbir servis buna uymuyor direkt 5w30 yağ basıp geçiyorlar...
    2019 TOYOTA COROLLA SEDAN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dyatlov-Legasov -- 26 Mayıs 2020; 20:57:3 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dyatlov-Legasov kullanıcısına yanıt
    5w30 koydularsa bi dahakine 0w20 koyun demiş bu cümleden nasıl iki anlam çıkardınız anlamadım ? Servise 0w20 koymaları konusunda ısrar etmeniz gerekir bi dahaki bakımda yoksa koymuyorlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2019 TOYOTA COROLLA SEDAN
    Arkadaşlar bu kadran sadece Passion'da mı var? Benim aracım Flame X-pack ama bu kadranı göremedim. Bende sadece ortadaki menü çıkıyor, sağ ve soldaki yuvarlaklar yok.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namre3kutuk -- 29 Mayıs 2020; 15:7:41 >
  • merhaba toyota corolla hybrid uzun yol testi yapmışlar izlemenizi tavsiye ederim.

    https://www.youtube.com/watch?v=_OQYfqxehWw
  • namre3kutuk kullanıcısına yanıt
    Ayarlar gösterge paneli dijital e çevirince olmuyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 211212213214215
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.