Şimdi Ara

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN (174. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.856
Cevap
122
Favori
759.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • messuth M kullanıcısına yanıt
    Ayarlarda yol bigisyarın da seçebiliyorsunuz

    Sizde geçen süre seçilidir süre yerine ortalama hızı aktif edebilirsiniz geçen süreyi zaten kontağı kapatınca gösteriyor
  • selamü aleyküm ;
    arkadaşlar yeni corolla 2019 multidrive s araç aldım. henüz 55 km de daha önce dsg kullandıgım için kafama karıştıran bir iki konu var sizlere sormak istedim lütfen cevaplarsanız memnun olurum.
    1-Aracı p konumundan r, n, d konumlarına aldıgım zaman silkeleme yapıyor bu normal bir şey mi.Araç hareket halinde iken D ve R konumlarında en ufak sarsıntı silkeleme yok sadece DURURKEN yapıyor.
    2-Ayrıca dururken R ve D ye aldıgım zaman 1 saniye kadar ufak bir gıcırtı sesi geliyor...bu gıcırtı seyir halinde iken durmaya yakın olunca da yapıyor.

    Ben anlam veremedim ya bunlar araç yeni daha normal yada bir sorun var var daha 55 km de ????
  • Arkadaşlar kış mevsimi için yeni corollamızın(vision) lastik basıncı ne olmalı. İstanbulda yaşıyorum bayinin taktığı lastikler var

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ayağını tam frene basmıyorsunuzdur frenden ayak çekilmediği müddetçe araç bir hareket yapmaz. P ye alırkende önce demek ki el frenini çekip sonra ayağı frenden çekip şanzıman boşluğunu da almadığınız için P ye alınca araç şanzımanı yüke biniyordur vs vs. Aracı aldığınız yere tekrar başvurun tam otomatik şanzıman kullanımını size göstersinler.

    Aracın kitapçığında yazan değerleri uygulayın ama genel olarak ülkemizde aile otomobili için yaz kış 32-33 psi yeterli basınçtır.
  • tenekekutu kullanıcısına yanıt
    üstat şu şekilde anlatayım arabayı ilk sabah çalıştırdım, ayagım frende el frenini indirdim p konumundan r veya d konumuna getirirken araba silkiniyor. araç sabit yerde dururken vitesi p den r n d konumlarına getirirken bu silkelemeyi yapıyor. araç hareket ettikten sonra d konumunda en ufak bir sarsıntı veya titreme yok kaymak gibi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • El freninin indirmeden P'den çıkartın yalnız aracı,dururken de tam tersi önce ayak fren pedalına basılı iken el freni çekilir, sonra ayak frenden çekilir son olarak yine ayak frenine basılıp P'ye alınır.

    Yalnız sizin silkeleme dediğiniz aracın vitese binmesidir,aracı D veya R ye attığınız zaman gitmek ister ve yük bindirir. Fren pedalında bunu hissedersiniz. Dediğim gibi bayiye tekrar uğrayıp kısa bir test sürüşü yapın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tenekekutu

    El freninin indirmeden P'den çıkartın yalnız aracı,dururken de tam tersi önce ayak fren pedalına basılı iken el freni çekilir, sonra ayak frenden çekilir son olarak yine ayak frenine basılıp P'ye alınır.

    Yalnız sizin silkeleme dediğiniz aracın vitese binmesidir,aracı D veya R ye attığınız zaman gitmek ister ve yük bindirir. Fren pedalında bunu hissedersiniz. Dediğim gibi bayiye tekrar uğrayıp kısa bir test sürüşü yapın.
    üstat aynen arbayı stop ederken önce boşa aldım ardından el frenini çektim ayagımı frenden çekip tekrar frene basıp p konumuna aldım en ufak sarsılma irkilme olmadı. Ben demekki yanlış yapıyormuşum bir yanlışı ögrenmiş olduk teşekkür ediyorum.
    bir konuda daha yardımcı olurmusunuz bu park ederken ileri geri manevra yaparken vites geçillerini nasıl yapacaz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sahmet1989 S kullanıcısına yanıt
    her vites geçişinde aracın tam durduğundan emin olun. tam durmadan r.den d.ye, d.den r.ye almayın.
  • 2019 Corolla almak gibi bir niyetim var. Kullanan arkadaşlar artısı eksisi konusunda biraz bilgi verebilir mi acaba?
  • manjimaru kullanıcısına yanıt
    Alma 2020 al kronik sorun dolu takırtı kuturtu sesine takıntılı değilsen alabilirsin.... ses yalıtım hariç c segmenti bi araçta ne bekliyorsan hepsi mevcut gerisi teknik detay.... artısı eksisi her araçtaki ile benzer

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marsk35 kullanıcısına yanıt
    Yol sesi hala eskisi gibiyse hiç bulaşmayım o zaman. Test sürüşü de yapamamıştım zaten. TEşekkürler.
  • manjimaru kullanıcısına yanıt
    Eskisini kullanmadım ama yol sesi kötü asfaltta çok otobanda iyi rüzgar sesi de az değil alman gurubu bi araçtan geçtiğinizde beğenmezsiniz hatta pişman olanda çok...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar,
    2020 Model fiyat tablosunu inceledim. Hybrid araçlar için vision donanımı satışı göremedim. En düşük hybrid araç dream donanımı ile başlıyor.
    Bu arada yeni yılda servise giden var mı? apple play güncellemesi konusunda yeni bir bilgi var mı? (Tarih, fiyat...??)
  • CspS kullanıcısına yanıt
    Bi halttan haberleri yok bazıları carplay ne olduğunu bilmiyor mayıs 2020 gibi gelicek yabancı kaynaklarda edindiğim bilgiye göre

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marsk35 kullanıcısına yanıt
    2020 araçlarda olacakmış ve 2019 a yüklenemeyecekmiş. Ancak yeni Multimedya kit satın alınarak Carplay 2019 araçlarda çalışacakmış. Söyledikleri bu. Umarım yanlış bilgidir ve 2019 aracımıza carplay yükleyebiliriz.
  • arkadaşlar, flame x- pack kullanıyorum. kontak kapatınca sürüş bilgisi ekranı çıkıyor ve geçen sürüşteki km-süre-yakıt bilgilerini gösteriyor. bu bilgiye aracı tekrar sürmeden önce tekrar erişmenin bir yolu var mıdır?
  • bugenvil B kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Bu bilgiye nereden ulaştınız.
    Yaklaşık 1 ay önce Toyota Müşteri hizmetleri ile yaptığım yazışmada 2019 şubat itibariyle satışı yapılan araçlara yükleme yapılacağı söylenmişti.
    Aynı kaynak bunu söylüyorsa, hiç iyi değil.
  • Arkadaşlar merhaba, araçta birkaç gündür, resimdeki sarı ünlem işareti yanıyor ve sonrasında aracı uzun süre kullanınca sönüyor ama kısa mesafeli sürüşlerde sönmüyor. Lastiklerle ilgili olduğunu düşünüyorum hava vurma fırsatımda henüz olmadı, başka bir anlamı var mıdır, bilen veya başına gelen arkadaş varsa yardımcı olabilir mi.

    Bir de hava basıncı olarak kaç hava basmak iyi olur.


    2019 TOYOTA COROLLA SEDAN



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekpe_babam -- 7 Ocak 2020; 9:34:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • ekpe_babam kullanıcısına yanıt
    Lastik Hava basıncı uyarısı bu.
    Bende de aynı sorun oldu. Soğuk hava basıncı etkiliyor. Sensörler bunu algılıyor tabi. Lastik yeterince ısınınca sorun kalmıyor.
    Ben 33 hava vurdum hepsine. Uyarı çıkmıyor artık.
  • bugenvil B kullanıcısına yanıt
    Az evvel müşteri hizmetleri ile tekrar görüştüm.
    Çalışmaların devam ettiğini zaman ve fiyat için web sitesi veya sosyal medyadan bilgi verileceğini ilettiler.
    Umarım bir sorun çıkmaz.
  • 
Sayfa: önceki 172173174175176
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.