Şimdi Ara

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN (143. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.856
Cevap
122
Favori
759.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • nv_143 N kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun,şanssızlık olmuş.görünen kısma bakılırsa ,tampon demirine bakılır düzelmezse değişir, tampon ve arka stop grubu değişir.tampon 1250 lira.fazla bir tramer çıkmaz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fluminense kullanıcısına yanıt
    Tampon hasar kaydına girmiyor değil mi? Stop grubunu bilmiyor giriyor mu diye. Herhalde bagaj ve çamurluk değişmez diye düşünüyorum ama işin içine servis girince kestiremiyorum. Kaskodan yapılsın diye düşünüyorum dışarda yaptırmanın mantıklı bir yönü var mı ?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • nv_143 N kullanıcısına yanıt
    Kasko şirketi orjinalleri ile değiştirir . Uzun süre binilcekse tabi kasko halletsin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet niyetimiz bir aksilik olmadığı sürece uzun süre kullanmak. Tampon değişecek onda sıkıntı yok ama bagaj ve çamurluk için değişim yazık olur diye düşünüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nv_143

    Evet niyetimiz bir aksilik olmadığı sürece uzun süre kullanmak. Tampon değişecek onda sıkıntı yok ama bagaj ve çamurluk için değişim yazık olur diye düşünüyorum
    Tampon tramere girer girmez bilmiyorum ama benim kaskoda hasarsızlığı bozmayan far stop değişim klozu var.sizde de varsa stoplar bu şekilde hasarızlığı bozmadan değişir.çamurluk değişimi yazık olur ama servis tamir etmiyor,değiştirir geçer.Konuşmak lazım,iyi iş yapan bir kaportacı da 3 4 bin liraya da çıkabilir,yada serviste yapılır 8-10 bin tramer olur.arka çamurluk değişimi de çamurluk c sütunundan kesilerek yapılıyor,ön çamurluk gibi sök tak değil.can sıkıcı biraz.
  • nv_143 N kullanıcısına yanıt
    oncelıkle cok gecmıs olsun, kasko vardır muhtemelen,tampon ve stop grubu degısır gıbı duruyor
  • nv_143 N kullanıcısına yanıt
    bu arada tramer konusuna gırecek olursak da servıs ayrım yapmadan herseyı katıyor, mart ayında aracıma sağ taraftan carptılar sağ kapı sacı,sağ ayna degıstı,sağ alt etek marspıyel lokal boyanddı, sadece exstradan bır suru sey yazmıs servıs yaklasık 9500 gıbı tramer cıkıyor, yenı kasa oldugundan parcaların pahalı oldugunu bu yuzden tramere yansıdıgını soylyorlar ve parca tutrı kadar da işçilik yazılıyor
  • nv_143 N kullanıcısına yanıt
    Aynı yerden benimde vuruldu bana 5 bin tl işlendi far ve değişti ve tampon düzeltilip boyandı benim sana tavsiye servise verirsen arabanın peşinden koş servis çamurluğada boya yapmak ister sakın yaptırma yerinde olsa otokinge yaptırırdım servis camurlukta bombe var dedi neyse boyucaz ben istemiyorum dedim expere sonrasan camurluk boyayı sildirttim içten çekme yaparız düzeltiriz dediler ve boyasız hallettiler ama servis diye peşine düşmesem aracım boyanacaktı onlar parayı şişirmek için elinden geleni yapacaklar benden size tavsiye servislere çok güvenip aracınızı koşulsul teslim etmeyin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marsk35 kullanıcısına yanıt
    Bende servisin her şeyi değiştirelim demesinden korkuyorum. Sadece tampon ve stop değişimi isteyeceğim. Bagaj ve çamurluk için bende ne boya ne de değişim istiyorum. Cumartesi gidicem servise. Bugün hanım ve ablam aracı servise çektirmişler. Haberim olmadı. Bagaj açık diye tedirgin olmuşlar. Bir şey olur falan diye. Serviste bekliyor araç. Bakalım cumartesi neler diyecekler. Ne yapmam gerekir konusunda değerli fikirlerinize çok ihtiyacım var.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marsk35 kullanıcısına yanıt
    Autoking benim de aklıma geldi ama bu hasarı yaparlar mı bilemedim. Bir değişim parçaları orjinal mi takarlar emin değilim. Açıkçası autoking hakkında bilgim olmadığından servise gitti araç. Bakalım neler olacak.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mrb arkadaslar araci yere surtme sikayetiniz var mi motor muhafaza takmak gerekir mi ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yeni arac aliyorum nasipse vision 16 jant düşünüyorum varmi bildiginiz bir yer yada link uardimci olabilecek var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vision otomatik aracımı bugün aldım . Şanzıman ve motora bayıldım . Konforunda gayet iyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • LANDIRENZO 4750 fiyat için görüşleriniz nedir. Kullananlar enjektör sesi ve çekiş kaybı var mı belirtebilirler.

    (Landi Renzo bayisine gidip Dongle'ı bağlatan varmı: Bu küçük cihaz akıllı telefonunuzun gaz kontrol ünitesiyle bağlantısına izin verecek. Ardından, PlayStore veya iTunes'dan uygulamayı indirin ve Bağlanın!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: SayımOmen

    Vision otomatik aracımı bugün aldım . Şanzıman ve motora bayıldım . Konforunda gayet iyi
    Güle güle kullanın
    kaç TL ye aldınız kredi kullandiysaniz kaçtan kullandınız dream otomatik için kaç TL dediler?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yayamaschocuk -- 3 Ekim 2019; 23:31:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serdarin

    https://urun.n11.com/jant/renault-hyundai-honda-dacia-opel-toyota-uyumlu-16-inc-4x100-jant-P276566954
    https://urun.n11.com/jant/toyota-50-yil-jant-takimi-16inc-5x1143-P348249010
    https://urun.n11.com/jant/renault-megane4-hyundai-toyota-17-5x1143-uyumlu-P296674087
    https://urun.n11.com/jant/nissan-toyota-renault-honda-uyum-carre777-17i-5x1143-jant-takimi-P322059443

    https://turkiye.toyota.com.tr/aksesuar-katalog/yeni-corolla/ Android tabanlı multimedya cihazı, arka görüş kamerası da içermektedir.
    tesekkurler urun guzel elmas griye gider mi sizce baska secenekler de var mi ve forum cok durgun aslinda cogu kisi vision aliyor kimse ugrasmiyor mu bu aksesuar konusuyla ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hayırlı olsun.güzel günlerde kullanın.
  • Aracınız hayırlı olsun, bizde yaklaşık iki hafta önce vision otomatik aracımızı aldık, bizim aracın rengi de elmas gri. Bİr önceki sayfada aldığım aksesuarlar ile ilgili bilgi vermiştim (bagaj havuzu, paspas ve telefon tutucu), bunlara ek olarak geçtiğimiz hafta sonu direksiyonu da suni deri kaplama yaptırdım, gerçek deri bilerek yaptırmadım terleme olduğunda renk atması olabileceğinden uygulayan arkadaş ikisi arasında fiyat farkı olmadığını belirtti ve seçimi bize bıraktı, kendisi de suni deri kullandığını belirtti :), kendi aracını da gösterince bizde suni deride karar kıldık. Ben yapılan işçilikten ve suni deriden memnunum dikişleri falan gayet güzel ve el işçiliği, 300 TL ye mal oldu, yer AYG Oto Dizayn Avcılar Ambarlı da instagram ve facebookta varlar bildiğim İnternet siteleri de olması lazım.

    Bende sizin gibi jant düşünüyorum ama maalesef bütçemi de ayarlamak gibi bir durumum var. Bayilerde CMS 822 modelinin toyotalara yakıştığı ve geçmişte çok satıldığı paylaşıldı, gerçekten de güzel jant ancak piyasada hep siyah rengi kalmış nerede ise gümüş rengi yok maalesef. Bizim aracın rengi de koyuya yakın olduğundan gümüş rengi daha güzel duracağını düşünüyorum, tanıdığımız bir lastikçi de aynı görüşü belirtti.

    Siz jant konusunda çözüm bulursanız bizi de bilgilendirirseniz sevinirim.

    Son olarak unuttum yukarıda yazmayı bir de alır almaz cam filmi uygulaması yaptırdım. Llumar marka ATR serisi yapıldı, yer İstanbul Şirinevlerde modifiyeciler sokağının girişinde Amerikan Film Merkezi adlı yer, Llumar yetkili bayisi zaten 10 yıllık garanti kartı veriliyor.

    Multimedya ben düşünmüyorum çünkü satarken çok üstüne değer katmadığını düşünmekteyim, eğer düşünüyorsanız piyasaya yeni yeni ürünler gelmiş galiba yine Şirinevlerde bir yer yapıyor sanırım sahibinden.com da araştırabilirsiniz.

    Tekrar hayırlı olsun aracınız, herkese kazasız, belasız sürüşler dilerim.
    İyi forumlar.




  • yayamaschocuk kullanıcısına yanıt
    Aracı 1 ay önce ayırttık şuanki fiyatı yüksek. Biz inci bryazı otomatik aracı 110 bine aldık. Toyotanın kredisi aldatmaca sana hgs yi yap kaskoyu bizden yap diyorlar aynı zamanda dosya masrafı yüksek. Biz vakıftan 35 çektik 15 ay 40 ödiycez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 141142143144145
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.