Şimdi Ara

2019 TOYOTA COROLLA SEDAN (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
6.856
Cevap
122
Favori
759.244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
29 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • marsk35 kullanıcısına yanıt
    Cam tıkırtısı bende de bu kadar hayal kırıklığı yaratmadı hatta hiç yaratmadı. Servise bile daha gitmedim. Ama dediğiniz gibi carplay dumura uğrattı. Güncelleme vermeyeceğini bilseydim alırken tekrar tekrar düşünürdüm. Özellik için değil firmanın müşterisini ne kadar düşündüğü ile alakalı bir durum. Civicten vazgeçmemin sebeplerinden bir tanesi de müşteri memnuniyetiydi ama toyota da bu yolda ilerlemeye başladı diye düşünüyorum artık. Donanım olarak her markanın eksisi artısı olabilir ama carplay bir donanım değil günümüzde dediğiniz gibi standart sıradan bir şeydir. Başkaları özellik olarak bile saymazken biz yokluğuna üzülmeye başladık.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Öncelikle herkese merhaba. dizel manuel yaris aracımı daha geniş bir araçla değiştirmeyi düşünüyorum. mevcut aracım 190000 km ye yaklaştı. Yeni aracımı sıfır almayı düşünüyorum ancak bazı konularda yorumlarınıza ihtiyacım var. yeni araç olarak 2 alternatifim var. birisi corolla 1.6 otomatik diğeri civic dizel otomatik. senede 17-18 bin km civarı yapıyorum. evim ile işyeri arası 14 km. bunun 2-3 km si şehir içi sonra bölünmüş yola çıkıyorum(küçük şehirde yaşıyorum şehir içi dediğim de dur kalk olmuyor sadece düşük hızlarla seyrediyorum. senelik yolumun hemen hemen yarısından çoğu şehirlerarası kısmından oluşuyor. Dizel araç almak çok istemiyorum hem mevcut aracım şu anda yağ eksiltiyor, dizelin uzun km sonrasında meydana çıkardığı problemlerle uğraşmak istemiyorum ki honda için dizelinin pek tutmadığı söyleniyor hemde 2021 de kasa değiştireceği için pek olumlu gelmiyor. yeni aracımı sıfır alacağım için uzun süre kullanmayı düşünüyorum(10 yıl gibi). benzinli araç hem daha konforlu hissettiriyor hemde masrafsız.Otomatik vites alacağım için diğer markaların turbo benzinlilerini otomatik olarak eledim(dsg, edc vb). lpg taktırma fikride pek sıcak gelmiyor. Uzun vade de Motor problemi yaşarmıyım diye düşünüyorum. Corolla ile ilgili tek düşüncem gerçekten çok yakar mı bilmiyorum, sakin kullanan biriyim. hybrid seçeneğini de yeni olduğu için neler yaşarım bilmiyorum o yüzden ona da sıcak bakmıyorum. dizeli amorti etsem bile bir yerden sonra dizel problem çıkarmaya başlıyor. bir yandan az yakıt konusunda dizel diğer yandan sürüş keyfinin daha iyi olduğunu düşündüğüm benzinli. corollaya lpg taktıracağıma sonradan lpg taktıracak olsam honda civic eco var, falan derken Açıkçası arada kaldım, fikirlerinize ihtiyacım var.

    herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.




  • hayzınbergk H kullanıcısına yanıt
    Dizel ya da benzinli konusunda bir şey diyemeyeceğim. Yapacağınız km dizel için de uygun görünüyor. Ben şahsen dizel sevmeyen biriyim. Her ne kadar tork olayını sevsem de benzinli flame x aldım. Sana tavsiyen makyajlı civic i görmeden test etmeden karar verme. 1.5 turbo benzinli olanına bakabilirsin. Honda sensing de var bildiğim kadarı ile. Ben alırken makyajlı kasa çıkmış olsaydı ben de turbo benzinli civic tercih edebilirdim corolla yerine. Hondanın içi daha geniş. Özellik olarak makyajlı kasa ne kadar değişti bilmiyorum ama corolla arasında farkı kalmadı sensing sayesinde. Carplay de var 😀Ben yıllık 10000 km yi bile bulmuyorum. Araç alalı 6 ay oldu şu an 4000 km yeni oldu. Yakıt konusu tartışmaya açık , kimine göre çok kimine göre az. Az km yaptığımdan Lpg düşünmüyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • merhaba bu ekrandaki uyarı hakkında bilginiz var mı?2019 TOYOTA COROLLA SEDAN
  • yasinr Y kullanıcısına yanıt
    Lastik basınç sensörü. Arada bende de yanıyor. Tekrar ayarlama tuşuna basıp ayarlıyorum. Lastiklerin havasını kontrol edin muhtemelen sıcaklıkla alakalı basınç değişimi oluyor. Havalarını kontrol edip basınç tuşuna basıp ayarlayın.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • yasinr Y kullanıcısına yanıt
    lastik basınc sensoru, lastiklerı bı kontrol edın...
  • teşekkürler
  • nv_143 N kullanıcısına yanıt
    6-6.5 larda gezineceğini bilsem corollayı alırdım ama 7 yi falan geçerse zorlayabilir hakkaten. honda civic gönlümden geçen araçtı ancak hem göçük, kaput dalgalanması konusunda honda türkiye nin tavrı hemde yorumlarda servislerin iyi olmadığı ile ilgili çok şikayet okuyunca biraz soğudum gibi. bir de 2021 de kasanın değişecek olması kafamı kurcalıyor ancak dediğiniz gibi honda sensing ile birlikte donanım olarak fark kalmadı.
  • hayzınbergk H kullanıcısına yanıt
    Tam da saydığınız nedenlerden dolayı ve üstüne de satış danışmanı ile yaşadığımız kötü tecrübe bizi corollaya yönlendirdi. Biz kapora bile vermiştik civic için ama vazgeçtik kaporamızı geri aldık soluğu corolla da aldık. Yoksa biz de civic almıştık. Kesinlikle pişman değiliz gerekirse lpg takarım ama şimdilik
    gerek duymuyorum. Keşke dediğim konuları yukarıdaki mesajlarda yazmıştım. Valla 2021 de kasa değişecek mi bilmiyorum. Makyajlanacak diye biz de biraz o konuda kararsızdık. Şimdi iyi ki civic almadık diyorum çünkü sensing için çok üzülürdüm. Daha önce de dediğim gibi farkları kalmadı. İkisini de test edin iyice bakın öyle alın. Test etmeden karar vermezsiniz.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba . Hayırlısıyla aracımızı haftaya teslim alacağız. Vision otomatik sipariş verdik. İç renginin bej olmasını istediğimiz için dışını inci beyazı seçtik. Sizce inci beyazı iyi bir seçim mi piyasada çok var mı tutuluyor mu??

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun servise yan camlardan gelen ses için toyota borovalılar bayine gittim aracı akşam üzeri teslim aldım içini açıp izalasyon yağlama vs yaptıklarını söylediler sorunun videosunu çekip toyotaya yollayacaklarını eğerki geri dönüş olursa bana döneceklerini eğerki sorunum devam ederse onlara geri bildirimde bulunmamı istediler bakalım ilk denememde sesler kesildi ama zamanla devam edermi göreceğiz şimdilik bukadar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsk35 -- 24 Eylül 2019; 23:20:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hayzınbergk H kullanıcısına yanıt
    kullanan arkadaşlar kendi yakıt tüketimlerini paylaşabilirler mi acaba, birde uzun yolda tork düşüklüğü çok kendini belli ediyormu tamam aracın gücü yüksek ama sıkıntı yaşanıyor mu
  • Arkadaşlar vision aracı için istanbul civarı multimedya taktıran varsa bilgi paylaşabilir mi teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rizline 3d paspas kullanan var mı alınmalı mı sizce?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 100 tl lpg ile 420-430 km yapıyorum böyle giderse korsana çıkarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mamlamoz M kullanıcısına yanıt
    Lpg marka kit ne?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hayzınbergk

    kullanan arkadaşlar kendi yakıt tüketimlerini paylaşabilirler mi acaba, birde uzun yolda tork düşüklüğü çok kendini belli ediyormu tamam aracın gücü yüksek ama sıkıntı yaşanıyor mu
    6000 km lik ort 6.7 lt. Şehir dışı 100 110 km ile 5.5-6 arası yakıyor.(yol eğimsiz ve araç max 2 3 kişi ile)
    Lpg taktırana kadat ortalamam 6.2 idi..lpg den sonra hoyrat kullanır oldum 6.7 ye çıktı.dikkat edince 6.6 ya düşüyor fakat ,uzun süre sakin kalamıyorum..
    Şehir içi de 8 litre civarı kontak kapatıyorum. 8.1 8.3 8.5 gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ynsmrclk

    Rizline 3d paspas kullanan var mı alınmalı mı sizce?
    Rizline marka sabitleme klipsleri çalışmıyor,3 4 tane alıp deneme yanılma yaptım.olmayanlar iade edildi. Sahler, l.locker refref gibi iyi markaları alıp deneyin,olmayanı iade edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Brc conford

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, Vision paket aracıma aldığım bazı aksesuarları paylaşmak isterim, düşünen veya alacak arkadaşlar var ise belki fikir olur;

    Bagaj Havuzu YPS - 119 TL - Ücretsiz Kargo - Araç ile birebir uyumlu, firmanın asıl işi bagaj havuzu imiş.
    https://www.bagajhavuzu.com/corolla-sedan-2019-2019-bagaj-havuzu

    3D Paspas - 95 TL - Ücretsiz Kargo - Şoför tarafı klipsli ve hiç sıkıntısız oturuyor, dün geldi ve araca uyguladım ilk izlenimlerin gayet yeterli bence, halı değilde kauçuk arayanlar için uygun olabilir.
    https://www.n11.com/aksesuar-ve-tuning/paspas-ve-bagaj-havuzu/3d-oto-paspas

    Mıknatıslı ve Dönebilen Telfon Tutcağı - 19,60 TL - Ücretsiz Kargo - Malumunuz araçta hava deliklerine telefon tutacağı uygulama şansımız yok bende bunu alarak çözmek istedim. Ekran üstüne uyguladım henüz sürüş sırasında deneme fırsatım olmadı. Pkaetin içerisinde 2 tane çift taraflı bant (1 i yedek) aynı şekilde telefona yapıştırmak amacı ile de 2 tane 3M çift taraflı bantlı mıknatıs (1 i yine yedek) geliyor.
    https://www.n11.com/aksesuar-ve-tuning/telefon-ve-tablet-aksesuarlari/telefon-tutucu


    Şu an uygun fiyata den getirebilirsem bir de 15 lik lastikleri 16 veya 17 lik jant-lastik takımı ile değiştirmek istiyorum. şu an aklımda olan CMS 822 modeli var ancak bu jant şu an üretilmediği için her rengi kolay bulunmuyor, gri rengini arıyorum ancak her yerde siyahlı olan modeli var.

    Aracım Elmas Gümüş Gri renginde sizce siyahlı model mi yoksa gri rengi model mi aracın rengine daha uygun olur.

    2019 TOYOTA COROLLA SEDAN

    2019 TOYOTA COROLLA SEDAN




  • 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.