Şimdi Ara

2019 SsangYong Korando SUV'un tasarımı ortaya çıktı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
4
Favori
15.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  •  

    Cenevre’de görücüye çıkması planlanan 2019 SsangYong Korando SUV’un ilk ipucu görseli geçtiğimiz haftalarda paylaşılmıştı. Koreli üretici şimdi de araç hakkında bazı bilgiler paylaşmanın yanı sıra ilk görsellerini de yayınladı. Böylece 2019 SsangYong Korando’nun tasarımı tamamen ortaya çıkmış oldu.
     

    Dördüncü nesline ulaşan SsangYong Korando’nun genel yapısına baktığımızda büyük kardeşi Rexton G4’ten etkilendiğini görebiliyoruz. Ayrıca yan tarafındaki çizgiler de geçtiğimiz yıl tanıtılan e-SIV konseptini anımsatıyor. Üç parçadan oluşan sis farlarının LED gündüz farlarına sahip aydınlatma grubuyla bir bütünlük oluşturduğunu görüyoruz. Arka tarafta ise yeni grafiklere sahip stop lambaları kalın bir krom çıta ile birbirine bağlanıyor. Ayrıca 2019 SsangYong Korando’nun SUV karakterine vurgu yapmak amacıyla eteklerinde ve çamurluklarda siyah plastik kullanılmış.

     

    2019 SsangYong Korando’nun kabin tarafında da büyük bir değişim söz konusu. Blaze Cockpit adı verilen tasarım dilinin kullanıldığı yaşam alanı büyük ekranlarla domine edilmiş. 10.25 inç boyutunda bilgi-eğlence ekranı konsolun merkezinde konumlanırken, sürücü tarafında 9 inçlik dijital gösterge paneline yer verilmiş. Bu da aracın konsolundaki fiziksel tuşların asgari düzeye indirilebilmesini sağlamış. 551 litre bagaj hacmine sahip 2019 SsangYong Korando’da daha pratik bir kullanım için elektrikli bagaj kapağı da opsiyon listesine dahil edilmiş.

     

    2019 SsangYong Korando SUV’un kaputunun altındaki seçenekler henüz net değil. Fakat tercih edilebilecek motorlardan birinin yeni 1.6 litre turbo dizel olacağı biliniyor. Bu ünitenin performans verileri şimdilik açıklanmasa da Tivoli modelinde aynı motor 115 beygir güç ve 300 Nm tork üretiyor. Koreli üreticinin yeni Korando SUV ile birlikte bu değerleri biraz daha yukarı taşıması bekleniyor.

     

    Sürücü asistanlarına baktığımızda ise 2019 SsangYong Korando SUV’un akıllı adaptif hız sabitleme, otomatik acil durum freni, şerit takip asistanı, sürücü dikkat uyarısı ve ileri çarpışma uyarısı gibi teknolojiler sunacağı düşünülüyor. Yeni Korando, dünya prömiyerini 2019 Cenevre Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirecek.

     
     



  • Basima bir sey gelmeyecekse begendim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • whatthehellwasthat kullanıcısına yanıt
    bunu beğendiğin için başına neden bişey gelsin ki:d

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eski modelleri de güzeldi..

  • SSangyong logoyu mu değiştirmiş yoksa bu suvye özel bir logo mu. Araç harika görünüyor ona şüphe yok

  • Logoyu mu değiştirmişler la :)
  • e bu volkswagen touareg olmuş

  • kingarthasilker kullanıcısına yanıt
    ¿

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Seni bir gün alacağım Tivoli :))

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Aracın 4x4 sistemi Nissan All-Mode a benziyor. 4WD lock var, bu iyi haber. Yerden yüksek yine 180mm olacak ise az. Aracın internet sitesinden kataloğunu indirdim ama vites oranları ve yaklaşma/uzaklaşma açıları hakkında bilgi edinemedim. SUV lerde bu bilgiler en öncelikle sunulmalı.

  • 4x4 konusunda çok iyiler ama 2. el korkusu yüzünden pek değer görmüyorlar şekli cok iyi otomatik kaç ileri acaba birde hibrit olaydı çok daha iyiydi.
  • Bu aracı yakın takibe aldım. eskisine göre çok geliştirmişler şu an tam istediğim gibi olmuş. Tasarım ve özelliklerini çok beğendim. videoları var. inceleyin. Çok kaliteli olmuş.. sanırım 2020 başında gelecek deniyor. merakla bekliyorum. Umarım fiyatı 220 bini geçmez!!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alimakgrav

    Bu aracı yakın takibe aldım. eskisine göre çok geliştirmişler şu an tam istediğim gibi olmuş. Tasarım ve özelliklerini çok beğendim. videoları var. inceleyin. Çok kaliteli olmuş.. sanırım 2020 başında gelecek deniyor. merakla bekliyorum. Umarım fiyatı 220 bini geçmez!!
    Rekebetci bit fiyatla gelmesi durumunda Hyundai ve Kia piyasayi asla Ssangyonga birakmaz. Kampanya vs yapar, Ssangyongtan avantajli hale getirirler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alimakgrav A kullanıcısına yanıt
    Bu araç benim de çok hoşuma gitti. Fiyat analizi yapmıştım geçenlerde. İngiltere fiyatlarını baz alırsak fiyatlar makul olacak gibi duruyor.
  • Carsever kullanıcısına yanıt
    Herkes nasibinde ne varsa onu yer. Bu piyasada herkese ekmek var, merak etmeyin siz..Her markanın ayrı bir müşterisi vardır
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Valla bende Mazda CX-5 var şu an çok memnunum, severek kullanıyorum ama 2013 model olduğu için model yükseltmek istiyorum. Bu araç benim bütün beklentilerimi karşılıyor. Gerçekten bu sefer Ssangyong tam yapmış. Tasarım ve özellikler olarak, kalite olarak çok iyi araç. Dolayısıyla fiyatının da öyle çok uygun olacağını sanmıyorum. Gönül isterki 200 bin altında gelsin ama şu anki Tivoli'nin hurda teşvikli fiyatı 168 bin olunca bence Korando'nun 4x2 fiyatı en az 225, 4x4 fiyatı da 260 bin gibi olacak diye düşünüyorum. Umarım daha uygun gelir..İngiltere fiyatı neki?


  • Buyrun incelemesi..
  • alimakgrav A kullanıcısına yanıt
    İngiltere fiyatları 20bin sterlinden başlıyor, 32bin sterline kadar çıkıyor.

    Kıyaslama açısından qashqai 20.200 sterlin - 36bin sterlin arası.(qashqai ingiltere üretim, o yüzden uygun biraz)

    Tucson 21.750-35bin sterlin.

    Kia sportage 20650 sterlin-35bin sterlin.

    Tivoli örneği ile kıyaslarsam tivoli ingilterede 14.500-21.500sterlin arasına satılıyor. Bizde 185bin'e satılan dizel otm tivoli orada 21.500 sterlin. Korando'nun da 160-250bin arasında olacağını öngörüyorum. Tivoliye 65bin 0 faiz kampanyası yapmışlar, fiyatlar artmış. Daha uygundu.

    212bine kadar olan araçlar %50 ötv dilimine giriyor. Makul donanımlı korandoyu 212bin altında tutarlar bence. 3008 prime edition misali.
  • commandx C kullanıcısına yanıt
    Haklısın. Şu an yetkili birinden aldığım bilgiye göre Yeni Korando'nun fiyatı 200 bini geçmeyecekmiş! Ve Ocak 2020 de Türkiyede olacakmış. Belki 4*4 versiyonu'nun fiyatı daha fazla olabilir. Çok sevindirici bir haber bu..
  • Sanırım baz ve 4x2 modeli 180 binden başlayacak ve dolu ve 4x4 modeli de 212 bin veya biraz daha fazla olacak. Böyle olursa çok iyi ve iyi satar.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.