Şimdi Ara

2019 model iPhone Max, 3 arka kameraya sahip olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  

     
    Apple yeni ürünleri; iPhone Xs, iPhone XS Max ve iPhone XR'yi sadece bir ay önce tanıtmış olsa da 2019 model iPhone'lara yönelik beklentiler de şekillenmeye başlamış durumda. iPhone sızıntılarıyla ünlü Ben Geskin, geçtiğimiz ay 2019 model iPhone'ların daha küçük bir çentikle gelebileceğini dile getirmişti. Geskin bu kez yeni iPhone'ların f/1.6 diyaframa açıklığına sahip üçlü kamera sistemiyle kullanıcı karşısına çıkabileceğini duyurdu.


     

    Üç kamera 7 lensle desteklenebilir 

    Apple mühendislerinden ve üretim hattındaki çalışanlardan aldığı bilgileri aktardığını belirten Ben Geskin, 2019 model iPhone Max'in 7P(7 adet plastik lensten oluşan) lens sistemi ile birlikte üç arka kameraya sahip olacağını dile getirdi. Bu yıl tanıtılan iPhone modellerinde 6P lens sistemini kullanan iPhone, 7P lens sistemini üç kamerayla birlikte sunarak kullanıcılara daha iyi fotoğraf ve video deneyimi sunabilir. 


     

    Özellike fotoğrafçılıkla ilgilenenler için lens sistemi hayli önemli. Nitekim üreticiler farklı yeteneklere sahip lensler ekleyerek kameralar tarafından elde edilen görüntülerdeki bozuklukları ve renk sapmalarını olabildiğince azaltmaya çalışıyor. iPhone 6 ve 7 ailesinde 5P lens sistemini kullanan Apple, kamerayı geliştirmek adına bir sonraki modellerde lens sayısını artırmıştı. 


     
     

    Ben Geskin, gelecek yıllarda iPhone modellerinin farklı bir kamera sistemine terfi edebileceğini de belirtiyor. Geskin'e göre 2020 sonrasında iPhone modelleri periskop stili kamera sistemiyle gelecek. Geçtiğimiz yıl Oppo'nun Mobil Dünya Kongresi'nde tanıttığı periskop stili kamera sisteminde 50'nin üstünde bileşen özel olarak yerleştirilirken iki farklı ayna kullanılarak görüntü elde ediliyor. Buna ek olarak optik sabitleme teknolojisine sahip telefotu lensinin 90 derecelik açıyla yerleştirilmesi 5x yakınlaştırma yapıldığında dahi görüntülerde bozulma ve gren olabildiğince azaltılıyor. 








  • Birilerinin bu üreticilere tek lens ile mükemmel iş çıkartan fotograf makinelerini hatırlatması lazım, benim gözümde bu çok lens trendi "biz mevcut lenslerimizi geliştiremiyoruz bundan dolayıda aynı teknolojiye sahip bir sürü lensi göz boyamak için telefonlara koyuyoruz" demektir.

  • Geri dönüşüm ile elde ettiğimiz işe yarar eski parçaları acaba nerelerde kullanabiliriz?

  • hey tanrım
    bana üç tane
    üçte yetmez beş tane aaaa
    beşte yetmez yedi tane
    ver ver ver ver
    ver allahım veeerrr

  • haber mi bu şimdi?

    işsizlik

  • Yok 5 tane koy canım 3 te neymiş.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ulan 1 tanesi neyinize yetmiyor?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hala android kafasinda gitmeye devam..

  • 2018 iphoneları daha satışa çıkmamışken 2019 iphone 3 kameralı olabilir diye haber yapmak nedir? O zaman bende söyleyim haber yapın. 2019 iphone lar 5g destekleyecek ilk iPhone olacak! 2019 iPhonelar ekranda parmak izi okuyacak!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabi yenilik teknoloji kalmadı tükettiniz şimdi dayayın kamera lenslerini fazladan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ip xs daha yeni çıkmadımı? bu ne şimdi?

  • jasonw kullanıcısına yanıt
    Tam anlamıyla profesyonel bir makina da bile bir fotoğrafçı ayrı ayrı bir sürü lens kullanıyor, senin dediğin olsaydı o zaman o fotoğrafçılar salakmı ki yanında 10 tane lens ile geziyor, bu söylediğin ancak günlük kullanım için ve çıkmayan lense sahip fotoğraf makineleri için geçerlidir ama gerçek anlamda profesyonel bir fotoğrafçı tek lens ile fotoğraf çekmez, zaten tek lens her şeyi çekemez öyle bir dünya yok..

    Şu an yapılan da bu olayın milimize edilerek telefona uyarlanmış halidir, normal açı tek kamera koydun hadi telefona peki geniş açı nasıl çekeceksin? hadi geniş açı tek lens koydun yazılım ile normal ve geniş açı arasında geçiş yapıyorsun bu kez kenardan köşeden fotoğrafın kaybı nasıl önlenecek?

    Bu olay göz boyamak için değildir göz boyamak için yapılan şeyler orta seviye telefonlara konan ikinci düşük megapiksele sahip kameradır, hiçbir halta yaramayan ve sadece bokeh yapan 2mp 3mp 5mp gereksiz bir kameraki bunu yazılımla da yaparsın ama bir Mate 20 Pro'da olan şeyi tek lens ile ve yazılım ile yapman mümkün değildir....





  • Ne kadar fazlaysa o kadar iyi mantığı ne zaman bitecek.

  • Satışa çıkmamış? Sadece XR olan çöp model satışa çıkmadı. Diğer hepsi satışta. Hee sen şey 3. dünya ülkesi olup hiç bir şey yapmayan ülkeden bahsediyorsun. Şey orada da bir ara satışa çıkar. Yani çıkar sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.