Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
253
Favori
774.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • umityilmax U kullanıcısına yanıt
    Hocam Kusadasindaki pine bay dan ne derece memnun kaldiniz? Sizce o otele gitmeye değermi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akşam 8 gibi sueno deluxe fiyat baktım Jolly den 7500 civarı çıkıyordu 6 gece.az önce yeniden girdim 9240 oluvermiş.indirim orani sabit ama fiyat artmış.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kaganmit K kullanıcısına yanıt
    Bende bu pine bay hotel de 2 kere konaklama yaptım hocam tripadvisor da Nisan konaklamamı detaylı yorumumu atayım, sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz.



    Arkadaşlarla 22-23 Nisan tarihleri arasında konaklama yaptık. Hava yağmurlu olduğu halde yapılabilecek aktiviteler yapıldı (dart oyunu,çocuklara gösteriler) akşam da canlı müzik vardı. Kapalı havuz diğer Kuşadası otellerine göre büyüktü,havuz ısıtmalı değil herhalde fakat su gayet sıcaktı. Otel konum olarak çok iyi ve çok büyük bir alana kurulu,fakat kış için pek uygun değil Çünkü sahilde barı, açık ana restoran,büyük havuzlar yaza göre daha uygun,kaydıraklar gayet yeterli (hava soğuk olduğu halde kaydıraklar açıktı)



    Snack: snack menüleri her gün aynıydı. Pizza,hamburger,patates başka bişey yoktu havadan ve diğer snack açılmamasından dolayı olabilir snack yeri küçük çok sıra oluyor(yazın düşünemiyorum) pizza yemedim fakat güzel gözüküyordu, hamburger eti kaliteliydi öyle dandik tavuk burgerlerden değildi.



    Yemek: Ana restoran, konum olarak güzeldi yemeklerde çok çeşit gibi gözüküyor fakat yok. Cumartesi akşamı ana yemek yoktu diyebilirim. Hindi ızgara birde balık vardı bi,mezeler çok kötüydü diyemem. Tatlılar iyiydi. Kahvaltıyı çok seven biri olarak kahvaltıyı yeterli bulmadım. (Sucuk yoktu kahvaltıda siz düşünün) poğaça,börek çeşidi çok azdı, peynirleri yığmışlardı her yere farklı farklı.



    İçecek; Çalışanların (neredeyse) hepsi çok iyi ve ilgiliydi. Sular şişe olarak veriyor, alkollerin yanında isterseniz ücretsiz olarak çerez veriliyor. Kaliteli ve adı bilindik marka yoktu rakı olarak sırdem vardı. Kokteyller eldeki imkanlara göre yeterliydi.



    Odalar; club odalarda konaklama yaptık. Tesise çok uzak değildi fakat yağmur yağdığı içini biraz sıkıntı oldu. 4 kişilik ve 3 kişilik oda söylediğimiz halde diğer odağında büyük vermişler. Odalar genişti 2 banyosu vardı,kaloriferler iyi ısıtıyordu.



    Otel genel olarak iyi,yazın daha iyi olacağını düşündüğüm için 10/7

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • kaganmit K kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Otelde 18-21 Mayıs 2017 tarihleri arasında kaldım. Gittiğim tarihte hava biraz sertti ancak kapalı havuzunda yüzdük. Kapalı havuz harici açık havuzu, aquaparkı ve aquapark yanında çocuk havuzu var. Havuzları da denedik oldukça keyifliydi. Denizi de fena değildi.

    Tesis çok büyük. Otel ana binadan aquaparka veya amfi tiyatroya gitmek için sağlam bacak gerekiyor. Arazi oldukça eğimli. Çocuklu aileler zorlanabilir.

    Yemek konusuna gelince ben tatmin oldum. Arkadaşın dediği gibi snacklerde pide, pizza, köfte ekmek, gözleme gibi alternatifler vardı. Açık konuşalım uyduruk snack değildi. Köfteler çok lezzetliydi. Sabah kahvaltısı oldukça tatminkardı. Hatta pişi bile çıkıyordu. Öğle yemeğini restaurantta almıyordum. Akşam yemeğinde de oldukça çeşit vardı. Kesinlikle sofradan aç kalkmadım.

    Otelin etkinlikleri de tatminkar. Ben genellikle animasyonlara katılmam ancak animatör hanımefendinin ısrarına dayanamadım ve onun sayesinde eğlendim. İnsanları iyi hissettirmeyi iyi biliyorlar. Amfi tiyatroda gösteri olduğu saatlerde lobide canlı müzik de oluyordu. Oldukça keyifliydi. Alkol almamama rağmen o gece margarita aldım. Ömrümde içtiğim en lezzetli margaritayı orada içtim. Diğer alkoller hakkında fikrim yok denemedim.

    Odalara gelince otelin puanı bence burada kırılıyor. Odalar oldukça eski. Ancak temizlikçi hanımefendi her gün eksiksiz gelip odamızı temizledi. Ama odalar eski olduğundan hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ama benim için eskilik değil pis olması problem yarattığından pek aldırış etmedim. Zaten odaya çoğu zaman yatmadan yatmaya gidiyordum. Benim kaldığım oda ile yan oda arasında ara geçiş kapısı vardı ve kilitliydi. Sanırım aile odasını ikiye bölmüşler. Tahta kapı sesi direkt olarak geçiriyordu.

    Ben aynı otele bir kez daha giderim. Ancak kalite göreceli bir kavramdır. Dolayısıyla bana iyi gelen size kötü gelebilir.




  • radko kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sizi takip etmeye devam ediyorum.
  • CuCuK kullanıcısına yanıt
    Hocam nereden baktınız fiyatlara? Oda tipi farklı olabilir mi? Ben de sizin mesajı görünce panikleyip bu saatte yaptırdım rezervasyonumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bstsn B kullanıcısına yanıt
    Bu sene ETS'de dikkatimi çekmişti Barut Achantus Cennet. Fiyatı Voyage Belek'ten bile pahalı. Merak edip tripadv yorumlarını okudum. Gözlük silme servisi havuz kenarı soğuk havlu servisleri falan vardı. Aslında vaktiniz olsa uzunca bir yorumlasaniz güzel olurdu. Açıkçası fiyatlarda bir miktar geri çekilme ön görüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umityilmax U kullanıcısına yanıt
    Hocam gittiğiniz dönemde Voyage Sorgun nasıldı? Detaylı bir inceleme yazısı alabilsek harika olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Jolly tur hocam.en ucuz oda 3 yaşında çocuk ile böyle çıkıyor.simdi baktım hala öyle.telefondan acmistim Chrome ile.chrome u açınca sayfayı otomatik yükledi.müdahele de etmedim.hayirli olsun.vesile olmuşum 😀

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • voyage sorgun u özel kılan 3 husus var 1) Akşam yemeğini yediğin yerde ,hiç bir yere gitmeden oturduğun yerde animasyonu izliyorsun (Brezilyadan falan ekip getirmişler sanba mıdır nedir ondan yapıyorlar)

    2)kaldığın süre boyunca her gün bir alakart restaurant a gidebiliyorsun ,bunlardan Rum alakart gerçekten özel bir durum kalkan balığı bile var canlı müzik yapıyorlar müşterilerden bazıları sirtaki midir nedir güzel oynuyorlar

    3) kaldığın süre boyunca 1 kez serpme kahvaltı veriyorlar ki çeşit ne istersen var

    hepsi bu kadar ,diğer hususlar sıradan çoğu otelde olan şeyler ,denizide pek yaramaz
  • Sueno Deluxe fiyatında yaklaşık %12'lik bir artış olmuş.
  • Boku çıktı bu işin gitmiyorum tatile filan, 7 gece için adam gibi bir otel en uygun 7000 lira çıkıyor, valla sokaktan toplamiyoruz, akşam yatıyorsun sabah farklı fiyat ile uyaniyirsun, yazıklar olsun, bir Allah'ın kulu da hemşerim hayırdır geçen yıl ile arada yüzde 70-80 fark var bu neyin zami demiyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bakan Ersoy:

    2019 erken rezervasyon bilgileri de gelmeye başladı, çok ciddi artışlar var. Önümüzdeki yıl 48 Milyonu yakalarız diye düşünüyorum.'' dedi
    http://www.mansetalanya.com/ekonomi/turizm-bakanindan-otelcilere-onere-h12711.html
    ------------------------------------------------------------------------
    Eğer bu doğruysa ,bu sene daha fazla indirim beklemek beyhude
  • antireis A kullanıcısına yanıt
    Size sonuna kadar katılıyorum, şimdi şöyle , 7000 TL ye otel alsam 10 ay karta bolsem bile ayda 700 lira yapar. Ki 6 dan fazla yapmıyor kartlar sanırım tatil harcamasına . 1150 gibi bir rakam :) ev kirası gibi sanki. Allah bol kazançlar versin ama tatile uçak masrafı ile beraber 10 kağıt para harcayan abilerim, ablalarım siz ne işler ile meşgulsünüz acaba ? Eleman ihtiyacınız var mı Allah daha çok versin....

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Yüksek sezonda fiyatlar artmış. Dün gece 900 olan indirimsiz fiyat su anda 1100e çıkmış. Sanırım oteli dolduruyorlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tantrumtr T kullanıcısına yanıt
    Ben gittigim zaman sherwood kemer club ti simdi sherwood exlusive olmus , tatil köyu kovaminda yemekleri güzel denizi guzel ama sahili taşlık , gece şowlari cok iyi odalar guzel ama fp odakli olup olmadigina birsey diyemeyecegim.
  • MaXiLoPeZ kullanıcısına yanıt
    Olmasi cok doğal , o kalitedeki bir otel yari hizmetini veren bir otelle ayni fiyata çıkıyorsa fiyati arttirirlar tabi , busene fiyati güzel dedigimde elestiriler olmuştu ,ne diyim canimiz saolsun.
  • Merhabalar,
    1)Haziran ayında(Ramazan tatilin de) Antalya bölgesi hava nasıl olur?tavsiye edermisiniz?
    2)6 yaş ve 2 yaş çocuk için Güral Tekirova ile Voyage otellerini kıyaslama yapabilecek birisi var mı?hangisini tavsiye edersiniz?
    3)Voyage,Güral otelleri dışında özelikle bebek ve çocuk dostu ve denizi temi,çocuk ile girilebilecek,mümkünse kum, önereceğiniz başka otel veya oteller var mı?
  • fettah kullanıcısına yanıt
    Fiyat gerçekten güzeldi. Ben de geçen hafta içerisinde yaptırdım rezervasyonumu. İptal sigortası da var. Dip fiyatı kaçırmamış olduk
  • ccopur C kullanıcısına yanıt
    Ramazan bayrami icin Antalya o tarihlerde ideal oluyor ozelikle cocuklu olarak. Temmuz/Agustosta kacacak yer ariyorum sonra:-).
    Amara Dolce Vita ve Sueno Belek/Side, yada Rixos Belek. IC santai de gayet basarili aslinda.
    Bende de 6 yasinda varda, bu otellerde rahat etmistim,

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.