Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (304. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
253
Favori
774.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gkhncnk kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum ve şov seziyorum burda özellikle gorkemnalbant nickli üye her hafta bi oteldeymiş gibi şuan şu oteldeyim harika şuan şu oteldeyim kapalı kutu içecek getirdiler woow gibi ego kasma yorumlarından ibaret mesela. İnstagram profiline baktım otelde sadece 1 resmi var o da en son bahsettiği yer,ama forumda her hafta bi otelde ben emekli biri sandım fakat değil genç biri,çalışmadan etmeden bahsettiği yerlere gitmesi ilginç ve inandırıcı değil.

    Geçmiş yorumlara baktım 1 tane dşük fiyatlı f/p otel tavsiyesi verende yok konuda genelde herkes şuraya gittim harika yorumları maşşallah kötü hiç bi yerde yok bütün oteller harikamış ilginç,üyeler konuyu instagram,facebook ile karıştırmış olsa gerek ki şov yapıyorlar burda fakat konu başlığı tatil fırsatları,şovunuzu instagram,facebookda yapın tabi gerçekten gidiyorsanız o yerlere.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafafranc -- 20 Temmuz 2019; 14:15:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafafranc M kullanıcısına yanıt
    Şov aklıma gelmemişti o denli sıkı takip edemedim konuyu (haklısınızdır muhtemelen) ama benim en çok üzüldüğüm şey bu fiyatların normalleşmesi. Ne zaman günlüğüne 300-400 verdiğimiz oteller şimdi 2-3k oldu. Ve arz talep meselesi memleketimizde çok güzel işliyor bildiğiniz gibi. Bu fiyatlardan bu malları alan varsa ekonomi düzelse bile eski fiyatları göremeyeceğiz demektir bu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhncnk kullanıcısına yanıt
    Takip etmeye gerek yok önce ki yırumlara bakıp bu kanıya varabilirsin,bende önce ki yorumlara bakarak bu kanıya vardım durum ortada yani.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gookhandemir87 G kullanıcısına yanıt
    Otel 2 etaptan olusuyor birincisi otel kismi digeri ise apart kismi. Apart kisminda mutfak esyalari ocak vs var. Otel kismi normal otel odasi. Odalar genelde balkondan deniz gorur on taraftaki suit odalar komple goruyor. Otel kisminda 300 civarı oda var. En ust katlar dubleks. Gecen senelerde tum tesise hitap eden tek bir restaurant vardi ve yetismiyordu herşeye. Bence bu sene onu sorgulamak lazim. Ayrıca havuzu genel anlamda kalabalik olur. Otel binasinin denize yakin tarafinda anfi tiyatro var. Orada etkinlikler yapiliyor. Arada dugunler de oluyor. Denize uzak degil aslinda. Sadece onundeki iskele denize girmek için cok elverisli degil. İyi yuzme biliyorsanız sikinti yasamazsiniz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mustafafranc M kullanıcısına yanıt
    Amaçları ne peki. Burası dh başka platformlara benzemez. Burda ki tayfa suyunun suyunu çıkarır tarzdan. Başka bir forumda belki bunlar fırsat olabilir ama bu forumda yemezler bence.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zaten şu iki çocuk ücretsiz olayını bizim işletmecilerden başka bu şekilde uygulayan yoktur. 2 çocuk ücretsiz diyor ama çocuksuz kalabildiğim odada 2 çocukla kalamazsın diyor ve hooop başka odaya yönlendiriyor. Nooldu çocuksuz gidilebilen oda atıyorum 5k ise 2 çocukla kalabileceğin oda 9k. Nerde kaldı çocukların bedava olması. Hepsi şark kurnazı. Konuya fırsat diye girecekler olup bu mesajları okuyacak ama bu kez de bizden olsun fırsatsız mesajlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    TEŞEKKÜR EDERİM DİDİME GİDERSEM MUTLU APARTTA KALICAM ORASI KESİN ARTIK .
  • Daha önce de yazdım burada. bu fiyatlara gidilmez arkadaşlar. Yazıktır bu kadar para verilmez aç gözlü otellere.

    Aribnbde bulunan apartları tavsiye ederim arkadaşlar. .Bir bakın . Geçen yıl formda ki bi arkadaş sayesinde gittik. şimdilik yeni üyeliğe 179 tl indirim oluyor. Ben geçen yıl airbnb de bulunan Olimpos- çırallı apartlarında , 920 tl ye 6 gün kahvaltı dahil tatil yaptık . istediğimiz yerde de yemek yedik içtik. çokta uyguna geldi. Formda konusu vardı LİNK :https://forum.donanimhaber.com/airbnb-seyahat-konaklama-yeni-uyelige-194-tl-indirim--133907899
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gkhncnk

    Bu konuya her girdiğimde şaşırarak çıkan bir ben miyim acaba? Fırsat konusu diye ara sıra giriyorum ama tavsiye edilen oteller, anlık kalınan oteller vs hakkında fiyat sorgulama yaptığımda (iki çocuklu) 2-3k arası günlük fiyat isteyen yerler olduğunu görüyorum. Dh fırsat konusu mu zenginler muhiti mi belli değil artık. Helal diyorum süpersiniz
    İşin kötüsü o fiyatlar sadece Türklere uygulanan fiyatlar.yaninda güneşlenen yabancı turiste kaldığın o otele gece başı bir aylık asgarî ücret verdiğini söylesen o turist ne der acaba? Ve daha da acı olan ise bir gün için eşek yüküyle para ödediğin o otelde yine yüzüne bakan yok tüm personel yabancıların etrafında pervane oluyor. Çok yazık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • extraordinaryman45 E kullanıcısına yanıt
    Çok f/p oteli değil ozaman
    Fiyat olarak makul seviyelerdeydi bu sene gidemiycez herhalde ateş pahası hertaraf

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oasisinet kullanıcısına yanıt
    Zaten ilgi konusuna girersek buradan yüklü bir ceza alırız kesin. Adamları dövsen dövülmüyor sövsen yakışmıyor, ilgilenmiyorsunuz desen uyuz müşteri durumuna düşüyorsun. Öyle durumlarda hanıma çocuklara diyorum kimseye karışmayın ne isterseniz benden isteyin tatsızlık çıkmasın. Kahvaltıda yumurtaya tuz atmak için tuz isteyip TUZ KALMADI diyen personeli gördü bu göz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mr_gny M kullanıcısına yanıt
    Aslinda sezlong sayisi oldukca yeterli. Sadece barin oldugu iskeleye yogun talep var. yoksa sabahlari denizin daha temiz oldugu uc tarafta her zaman bos sezlong var.

    Isin ilginc tarafi bu otel icin o kadar yorum var ama kimse guvercinlik ve bu bolgenin genel sorunu balik ciftliklerinden bahsetmemis. Balik yemleme ve ilaclama sebebiyle bati yonlu ruzgarlarda zaman zaman denizde kirlilik oluyor.

    Bu otelden kaynakli bir problem degil tabiki. Bolgedeki cok daha ust sinif oteller de ayni sorunu yasiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mutluthegreat -- 20 Temmuz 2019; 17:21:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20-21 temmuz yani bu hafta sonu yapilan reservasyonlarda extra %10 indirim kampanyasi var tatil sepetinde, birde 4K ustune axses e 200tl bonus, avantajix %2,5 verecek.
    Bugun bir reserve yaptim bakalim. 4K idi toplam ucret, yalniz %10 onaydan sonra gelecekmis, gelirse, normal odemede gozukmedi. Musteri temsilcisi onay sonrasi dedi. Yalniz bu sekilde 4K altina indigi icin 200 axses alamicam.saglik olsun. 85tl avantajix te bekliyor.
    Arayista olanlara firsat olabilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gkhncnk kullanıcısına yanıt
    Nasıl ki iphone almak, sıfır araca binmek artık lüks ise tatile gitmekte bu ülkede lüks. Bizim gibi tembel, üretmeyen bir ülke için bunları yapabilmemiz garipti. Rüya bitti.

    Erken sezonun ilk günlerinde vazgeçip devremülk alıp otel derdinden kurtuldum. Herkese öneririm. 5 gece otele 6 lira verecekken aynı paraya 15 gü in tatil yaptım her gün farklı kumsalda denize girdim. İhtiyacınız kadar gıda tüketir, istediğiniz yeri gezersiniz cennet gibi vatanımız var. İyi forumlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cancan_burak kullanıcısına yanıt
    Telefon almak için kredi çeken bir milletiz. Tatil için neden çekmeyelim diyen çoktur eminim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antalya Havalimanindan Sueno Golf'e gitmek istiyorum. Var mi tavsiyesi olan?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gorkemnalbant G kullanıcısına yanıt
    Abi bende bugun ciktm ben tavsiye etmem. Yemek saatlerinde yemek masasi bulmak icin ugrasmaktan istahim kacar oldu. Sezlonglara sabah erkenden kalkip havlu attiklari icin her sabah 11 gibi gezmedigim havuz kenari kalmadi. Tatil diye gittim ruslara uyuz oldum donuyorum.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Burada acente arkadaş vardı peki tur tavsiyesi var mı Ağustos başı hanımla arabada Pert olmuşken tur yapalım diyoruz kredi kartım da paraf 😀



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engonge23 -- 20 Temmuz 2019; 18:58:7 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paraf için bir kampanyanız yok mu böyle oldu mu sırf kredi kartı yüzünden kendimi kazıklanmış gibi hissediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mrb,


    Bayramda Antalya düşünüyordum.Hesap yaptım 5 gecelik Belgrad daha ucuza geliyor. Bu şartlarda yurtdışı daha iyi olacak gibi görünüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 302303304305306
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.