Şimdi Ara

2019 F/P Tatil Fırsatları (Ana Konu) (130. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.104
Cevap
253
Favori
774.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: HardLoveBaby

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    Bireysel gidecektik ama bilet fiyatları çok pahalı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar balayı için bu oteli buldum. İnsanlar oldukça memnun gözüküyor. Ne dersiniz. 19-23 haziran için.
    https://www.etstur.com/Gold-Island?ds_rl=1250662&gclid=CjwKCAiAs8XiBRAGEiwAFyQ-egPN20fDtNYMG7nTzuBXyhpEkQLqGg_bpnDYaIev6eDJQQBCU2Rq5RoCenEQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre654 -- 30 Ocak 2019; 12:58:10 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    Bu mesaj silindi.
    @Radko

    Konuda benimle ilgili konuştuğundan ötürü sana cevap verme durumunda kaldım.Bu söylemiş olduğun sözleri lütfen ispatlarmısın?Benim sueno grubu ile ne gibi bir çıkar ilişkim olur.Geçen sene ekim ayında sadece ve sadece ailem ile birlikte 6 gece konaklamış bir insanım ve her insan gibi olumlu olumsuz izlenimlerini burada sizler gibi pardon sizin bir bilgi içeren mesajınız yok diğer arkadaşlar gibi bende düşüncelerimi açıkladım...

    Siz cezayı tehdit olarak algılıyorsanız algıda seçicilik probleminiz vardır demek...

    Ceza nın açılımına bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız.Ceza ya da yaptırım söylem durumuna göre konuşucam.Mesela burası bir platform ve burada bir konu var eğer ki siz konudaki bilgi akışını kaydırıcak derece hareket ediyorsanız ve insanların bilgi almak istediği yerde tartışmalara neden oluyorsanız siz ve sizin gibi kurallara aykırı davranan insanlara yaptırımlar uygulanır..

    Size çoğu kişi yazdı çizdi..Tamam Radko dediler.Sen eleştiriyorsun vs ya da düşüncelerini aktarıyorsun dediler.Ama bir gün sende birşeyler paylaş insanların hoteller hakkında duygu düşüncelerini dile getirirken agır eleştiriyorsun yerine göre... bir kerede sen birşeyler konuya faydalı şeyler yaz da insanlarda seni eleştirsinler dediler.. sizden bir cevap gelmedi..Siz konuda çanak anten kurulumlarından bahsettiniz bunları hatırlıyorum.Bir de fıstıklı çerez olayını dillendirdikçe dillendirdiniz..
    Bakın alınganlık gösterebilirsiniz.Yok admin vs yazma diyor sen mi belirliyceksin yazıcaklarımı vs diyebilirsiniz.Öyle algılamayın.Siz ve diğer üyelerimiz arkadaşlarımız herkes istediğini istediği gibi yazar..Ama kural dışılar silinir ve yaptırımlar uygulanır..diğerli ise kalır..Siz kendinizin bu konuda nasıl davrandığınızı nasıl mesajlar yazdığınızı başta siz ve diğer konuyu takip eden üyeler bilir..Fazla yazdım bile...

    Sözlerimin sonuna gelirsek... konu admini yani benim sueno ile sizin deyiminiz ile ilişkim nasıl bir ilişkidir.Bunu bir açıklarmısınız.İnsanları burada yuvarlak kelimelerle bana ithamlarda bulunuyorsunuz.İnsanları yanılgıya düşürüyorsunuz.
    Size son sözüm ;Bu söylediğinizi ve şirket ile olan ilişkimi (SİZE GÖRE) ispat edeniz.İspat edipte bunu doğrularsanız ben adminliği vs konuyu herşeyimi bırakıp gideceğim.Ama ispatlayamaz iseniz bizlere yazıcakmısınız.Üyeliğimin iptali diye?
    Hadi buyrun...

    diğer üyemize geçelim..
    @zvzv
    demişsiniz ki Admin suenoya laf ettiğini görmesin fena ceza kesiyor bana en son bir ay kesti dediniz..

    sizde bir itham da bulundunuz size uzun uzun yazmaya gerek duymuyorum.Herşey açık net...

    sizin bir ay neden ceza aldığınızı çok iyi biliyorsunuz.Defalarca uyarıldınız gerek sözlü gerek mesaj olarak hiçbirini dikkate almadınız ki üst yönetime size 1 ay cezayı uygun gördü..Şunu yaptınız bunu yaptınız demeye gerek duymuyorum kişi yaptığını bilir..Burada suenoya edilen olumlu ya da olumsuz bir cümlede benim yaptığım bir işlemi açıkların @radko adlı üye için söylediklerim sizler içinde geçerli..Eğer aksini ispat edemiyorsanız siz de üyeliğimin silinmesini diye bizlere yazıcakmısınız?

    Buradaki konudaki üyeler zaten kimin ne amaçlar burada bulunduğunu çok fazlasıyla iyi bilmekte...Tekrar söylüyorum konudaki bilgi akışını etkileyecek durumda olan mesajlar ,tartışma içerikli mesajlar kısacası forum kurallarına aykırı olan durumlarda gereği yapılır..Böyle de devam edicektir.Yazmaktan ziyade konuda kişiler varlığını sürdürmek istiyorsa ki bu hepimiz için geçerli herkes kuralları bilmeli...

    Adminimiz @wisdom zamanında sizi pm ile gerekli bilgilendirmeleri yapmıştı..hatırlarsanız..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: HardLoveBaby

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster
    o dediğiniz var bir de diğer konularda düzeysiz mesajlardan (kişi ya da kişilere hakaret) ötürü yaptırım uygulandı hatta üst yönetim kendisini zaman zaman bilgilendirdi..Kendisi çok iyi biliyor.Ama nedense sueno diye vurguluyor..

    Hiçbir kimsenin birey ya da bireylere hakaret etmek hakkı yoktur.Düşüncelerine katılmayabilirsin,ama hakaret olmamalı...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >




  • @serkanertekin Temmuz ayında sueno 6 gün iki çocuk iki yetişkin 8.500-10000 arası fiyatlar çıkıyor. Sizce nasıl fiyat olarak. Suenoda iş toplantısı sebebiyle iki kez birer hafta kalmıştım. Güzel otel ama fiyatlar konusunda bilgim yok pek. Alternatif daha uygun side tarafında otel tavsiye edebilirmisiniz?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bozkan38

    @serkanertekin Temmuz ayında sueno 6 gün iki çocuk iki yetişkin 8.500-10000 arası fiyatlar çıkıyor. Sizce nasıl fiyat olarak. Suenoda iş toplantısı sebebiyle iki kez birer hafta kalmıştım. Güzel otel ama fiyatlar konusunda bilgim yok pek. Alternatif daha uygun side tarafında otel tavsiye edebilirmisiniz?
    merhabalar

    bu soruyu @extraordinaryman45 arkadaşımız daha doğru yanıtlar.benim kaldığım dönem ekim ayı idi. fiyat karşılaştırmasını daha iyi yapar arkadaşımız...side derseniz side sueno iyi gibi ama daha eski bir hotel.. gitmedim duyduklarım...selamlar
  • bozkan38 kullanıcısına yanıt
    Maddi durumunuzu bilemem ama temmuzda tatil için Antalya'ya gider miydim orası şüpheli.

    Bugün çok vaktim yoktu kusura bakmayin. Nedenlerini tam açıklayamadim. Yukarıdaki yazdığım yorum tamamıyla benim tatil anlayisimla ve beklentimle ilintilidir.

    Kısaca madde madde yazayim.

    1) Antalya sezon ortasında çok nemli ve sıcak olduğundan tatilden aldığım verim düşer. Otele gidiyorsam otel odasına tikilip kalmak istemem. Öyle kremi sureyim saatlerce güneş altında takilayim gibi bir olayım yoktur.

    2) Sezon ortasında yogunluktan dolayı aldığım hizmet kalitesi ister istemez düşer. Çok büyük oteller bunun optimizasyonunu yapar. Taşeron ekiple eksiği tamamlamaya çalışır. Ancak taşeron ekip sürekli olmadığından ister istemez kalite düşer. Geçtiğimiz senelerde Türkmen istihdamının çok olması bunun bir örneği denebilir.

    3) Sezon içinde 6 günlük bir bütçeyle sezon başında 8 9 gün kalabilirim. Bu her zaman dönem tercihinde belirleyici bir etken olur.

    Gelelim eger tatil doneminizi artık belirlediyseniz kısmına.

    O halde rakiplerine oranla güzel bir tercih yapmış olacağınızı söyleyebilirim. Sueno hicbir zaman bir Maxx Royal bir Regnum Carya bir Gloria Serenity olmamıştır. Ancak her zaman verdiğiniz paranın karşılığı olmuştur. O yüzden doğru bir adım attiginizi soyleyebilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi extraordinaryman45 -- 30 Ocak 2019; 22:25:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • xantorus X kullanıcısına yanıt
    hocam kervan pansiyon da kaldınızmı bu sene bende bu şekilde düşünüyorum fakat yarım pansiyon şeklinde.
  • burada tek amacı üyelerimize yardımcı olmak olan Serkan hocamıza karşı bu tarz çirkin iftiralara müsamaha gösteremem. ikinizi de 30'ar gün uzaklaştırdım bölümden, cezanız bittiğinde umarım bu tarz şeyler yazmazsınız.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Arkadaşlar Ağustos döneminde yurt dışı tatili tavsiye edebilecek var mı? Kuzey veya Batı avrupa ülkeleri olabilir. Başka ülkelerde olur tavsiyeniz doğrultusunda maksat gezmek:)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serkanertekin

    o dediğiniz var bir de diğer konularda düzeysiz mesajlardan (kişi ya da kişilere hakaret) ötürü yaptırım uygulandı hatta üst yönetim kendisini zaman zaman bilgilendirdi..Kendisi çok iyi biliyor.Ama nedense sueno diye vurguluyor..

    Hiçbir kimsenin birey ya da bireylere hakaret etmek hakkı yoktur.Düşüncelerine katılmayabilirsin,ama hakaret olmamalı...

    Alıntıları Göster
    Konuyu saptiran kisiler yuzunden bu forumda yazasim bile gelmiyor ki yazmiyorum , ara sira tek tük yazdiklarim haric onlarida siliyorum zaten

    Dogu avrupa , uzak dogu ve amerikaya tatil planliyorum onumuzdeki 2 yil icinde fakat yazip bilgi alisverisi yapmak bile gelmiyor icimden.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zerathull

    Arkadaşlar Ağustos döneminde yurt dışı tatili tavsiye edebilecek var mı? Kuzey veya Batı avrupa ülkeleri olabilir. Başka ülkelerde olur tavsiyeniz doğrultusunda maksat gezmek:)
    Yunanistan adalari , italya floransa,roma,napoli,bari yada ispanyanin dogu tarafindaki sehirlerini tavsiye edebilirim.

    Kac gun kalacaginiz ,kiminle gideceginizi ve tatilden neler beklediginizi belirtirseniz daha nokta atisi tavsiyeler verebilirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Zerathull

    Arkadaşlar Ağustos döneminde yurt dışı tatili tavsiye edebilecek var mı? Kuzey veya Batı avrupa ülkeleri olabilir. Başka ülkelerde olur tavsiyeniz doğrultusunda maksat gezmek:)
    Geçen sene tatilbudur.com dan elegant avrupa turu aldık çok da memnun kaldık. Öneririm. İsviçre, italya,fransa ve monaco var turda. Gezilen şehirler,kasabalar kesinlikle görülmeye değer

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HardLoveBaby H kullanıcısına yanıt
    Eşimle gideceğiz hocam maksimum 10 gün olacak.
  • zippeople Z kullanıcısına yanıt
    Tam bizlikmiş aslında bu:)
  • 15 gün önce baktım fiyatlar % 15 artmış dalga mı geçiyor bunlar !

    Yurtdışına gitmek daha mantıklı euroları şimdiden almak lazım yaza ne olur bilinmez
  • Sueno Golf Belek için tüm yorumlarınızı okudum, içim hayli rahatladı teşekkür ederim herkese..

    Bir sorum daha olacak, otelden geç çıkış yaptıktan sonra bir geceliğine Antalya'da oda kahvaltı türünde ucuz güvenli bir otelde konaklayıp sabah Antalya'yı gezip Bursa yolculuğuna çıkmayı planlıyorum ama ne Antalya'yı tanıyorum ne de bu tarz bir otel biliyorum, tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?

    Bir de Sueno'da konaklama süremiz içinde evlilik yıl dönümümüze denk gelecek ve eşim için otel bünyesinde bir sürpriz yapmak istiyorum ama bu işlerden de hiç anlamıyorum :) bu konuda da önerisi olan varsa çok mutlu olurum :) bir kadını mutlu eden şey genelde diğerlerini de ediyor..
  • 
Sayfa: önceki 128129130131132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.