Şimdi Ara

2019'da akk kalkınca taahhütlüler yararlanamayacak mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
31.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • olmak zorunda.

    sınırsız diye taahhütlü bağlatıp sonradan akn zımbırtısını çıkardılar ve herkese uyguladılar.

    bir kez daha allah belalarını versin.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Superonline fiber 100mbit kullanıyorum
    2019 itibari ile 50 ve 100 mbitler için eski usül kota uygulamasını devreye alıyorlar. Yani kotan doldu internetin durdu.
    24mbit'e kadar akn devam edecek dediler.

    Hiç hoş değil.
  • bu dolar kurundan sonra ne beklenirdi ki ya çok fiyat artışı olur yada kotaya devam bulgarlar bile bizden iyi durumda yazıklar olsun
  • 1 ocakta akk kalkar mi acaba?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bartlebyandco

    1 ocakta akk kalkar mi acaba?
    Kalkacak ama bizim yararımıza birşey gelmez.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yav benı de ttnet aradı sözleşme bıtıyor 1 ay sonra..ne yapsam kı acaba hattım 35 mbit e kadar uyumlu..35 mbit 50 gb almak mı mantıklı bu durumdu akk kalkacaksa...
  • 2019 dan sonra fiyatlar artar mi yoksa ayni mi kalir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: altuns

    2019 dan sonra fiyatlar artar mi yoksa ayni mi kalir
    Artacak fiyatlara zam geliyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar komşumuzla ortak 24 mbps 100GB kotalı net kullanıyoruz. Sözleşme komşumun üzerine ve 1,5 ay sonra bitiyor. 2 sorum olacak...
    1- Çocuk bu hafta kalıcı olarak yurtdışına gidiyor. Ekstradan ücret vermemek için iptal etmeyip faturayı ödesek, sözleşme bitiminde nasıl aboneliği kapatabiliriz? Sonuçta yurtdışında olacak o vakit. Çocuğun kimlik fotokopisiyle yada sadece telefondan kendisi iptal edebilir mi?
    2- Sözleşme bittikten sonra kendi adıma internet bağlattıracağım. Şuan ki kampanyalar hep 31.12.2019 öncesi. Yahu ne seçeceğiz biz? Kota olayı ne olacak? 1 ay bekleyip 2019 yılının ilk haftasını mı beklesem abonelik için?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3dd3t -- 21 Eylül 2018; 22:30:58 >
  • Superonline 75mbs 200gb kotalı kullanıyorum. Taahhütüm bitmesine çok az kaldı ve şunu rahatlıkla diyebilirim, superonline ttnet kadar kötü bir servis sağlayıcı hiç memnun kalmadım. 2 senedir fiber internet sözüm ona ama rezillikti resmen. Turksat Kablo net 25mb hız akn siz kotasız 75 tl ye bağlattım en iyi turksat yine umarım yanıltmaz , superonline dan önce yine Turksat kullanıyordum ve çok memnundum neden böyle birşey yaptıysam. turkcell mi aman uzak dursun!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Loukas

    Superonline 75mbs 200gb kotalı kullanıyorum. Taahhütüm bitmesine çok az kaldı ve şunu rahatlıkla diyebilirim, superonline ttnet kadar kötü bir servis sağlayıcı hiç memnun kalmadım. 2 senedir fiber internet sözüm ona ama rezillikti resmen. Turksat Kablo net 25mb hız akn siz kotasız 75 tl ye bağlattım en iyi turksat yine umarım yanıltmaz , superonline dan önce yine Turksat kullanıyordum ve çok memnundum neden böyle birşey yaptıysam. turkcell mi aman uzak dursun!
    hocam turksatın upload oranı kaç 25 mb lik pakette

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AKK Kullanan varmı ya AKN kalkalı yıl oldu :)

    neyse işin espirisi bu arkdaşlar süperonline ağzıyla adil kullanım kotası ( AKK ) TTnetin ağzı ile Adil kullanım Noktası ( AKN ) 01.01.2019 ' da tamamen kalkacaktır kota diye bir şey olmayacak sanırım btk nın sitesinde detaylıca okumuştum aklımda kalanları söyliyim 24 Mbps Fiyatları 90-100 TL den başlayacak yani artık sadece parası olan int kullanacak gibi düşünün...

    Süperonline çoktan AKK ' sını kladırdı mesela yeni paketler sunuyor biraz pahalı

    Türkcell Süperonline AKK sız paket kullanıyorum 24/5 Mbps 89 TL ödüyorum yaklaşık 4 yıldır.
  • 100 Mbps 200 GB paketini kullanıyorum. AKK kalkınca aynı hızı aynı fiyata alabilecek miyim? Kafalar karışık. İSS lerin yeni taktiği ne olacak acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: acemiteknolojist

    100 Mbps 200 GB paketini kullanıyorum. AKK kalkınca aynı hızı aynı fiyata alabilecek miyim? Kafalar karışık. İSS lerin yeni taktiği ne olacak acaba?
    Maalesef, 100mbps hızı kotalı olsa da 140-150 TL'den aşşağı alabilmek mümkün olmayacak. Kotasız/Sınırsız fiyatının zaten yanına yaklaşılmıyor.
  • Jakosez J kullanıcısına yanıt
    Tüketici ne yaparsa yapsın. Muz Cumhuriyeti olduk iyice
  • yukardaki arkadaşa katılıyorum , valla netspeed müdürü gibi görünücem farkındayım ama umrumda değil. bu ttnetin interneti kotalı ve 300 liraya satmamasının tek sebebi bu tarz firmalar. çok uygun fiyata kendileri de kar etmek koşuluyla sınırsız internet veriyolar. taahhüt de istemiyolar. ama insanlar onlara dakka başı internet bağlatıp sökmesinler diye de kurulumu kendileri yapmıyor , biliyosan sen yap zaten kolay bilmiyosan 30 liraya bi elektrikçiye yaptır diyo ki ttnet sizden kuruluma 300 lira mı ne alıyor bunu 24 ay taahhüte bölüyor yoksa onlarda ücretsiz dediğine bakmayın. her ayrıntı da ücretli. diğer pek çok firma da dolandırıcı hele millenicom sahte imza bile atıyormuş pek bulaşmamak lazım .zamanında beni de dolandırdı hala mahkemesi sürüyor sebepsiz yere 800 lira fatura gönderdiler.
    özetle devlet ne halt yerse yesin issler arasında rekabet olduğu sürece bi çare bulunur. paranız varsa Superonline çekin kafanız rahat etsin , ben gibi öğrenciyseniz az internetten kurulumu araştırıp öğrenip Netspeed bağlatın ki memnuniyetimden dolayı özellikle tavsiye ederim bu da onlara teşekkürümdür umarım büyürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shultes -- 23 Kasım 2018; 15:26:2 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: r3dd3t

    Arkadaşlar komşumuzla ortak 24 mbps 100GB kotalı net kullanıyoruz. Sözleşme komşumun üzerine ve 1,5 ay sonra bitiyor. 2 sorum olacak...
    1- Çocuk bu hafta kalıcı olarak yurtdışına gidiyor. Ekstradan ücret vermemek için iptal etmeyip faturayı ödesek, sözleşme bitiminde nasıl aboneliği kapatabiliriz? Sonuçta yurtdışında olacak o vakit. Çocuğun kimlik fotokopisiyle yada sadece telefondan kendisi iptal edebilir mi?
    2- Sözleşme bittikten sonra kendi adıma internet bağlattıracağım. Şuan ki kampanyalar hep 31.12.2019 öncesi. Yahu ne seçeceğiz biz? Kota olayı ne olacak? 1 ay bekleyip 2019 yılının ilk haftasını mı beklesem abonelik için?
    Aynen arkadaşlar,Turksat kablonet kullanıyorum ve 10 aralıkta taahhütüm bitiyor ,31 Aralık a kadar sürecek güzel kampanyaları var ama,AKN li paketler.

    Sizce,1 Ocak 2019 u mu bekleyelim,ya da yüksek hızlı bi tarifeye 2 yıl taahhüt vererek şimdiden kapağı atalım mı???



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demoklesss -- 29 Kasım 2018; 13:18:2 >




  • Bu konuyla ilgili farklı yorumlar okudum:
    1. AKN kalkacak ama Kota gelecek, kota sonrası hız düşüşlerinde bir iyileştirme olacak (Ör. TürkTelekom) Muhtemelen, sözleşmesi devam edenlere bu olacak
    2. AKN komple kalkacak, şirketler yüksek fiyatlarla alternatif sunacak (Şu anki AKNsiz fiyatlar) Yeni sözleşme yapacaklar için
    3. AKN komple kalkacak (Ör. Superonline) Eski ve yeni herkesi kapsayacak -ki bence bunu yapmazlar

    Herşey muallak, TT şu an bu ortamdan yararlanıp kafa karıştıran tekliflerde bulunuyor
  • Başka bir şey araştırırken yazınız denk geldi çok şaşırdım.

    Sene 2018 olmuş TTNet aynen devam ediyormuş. Tam hatırlamıyorum ama sene 2007-2008 gibi senin yaşadıklarını yaşadım. 4 mbps olan hızım yetersiz geliyor zaten 2,5 mbps falan alabiliyorum bi çakallık yaptım paraya kıyıp bir aylığına hızımı 8 mbps ye çıkardım tabi yine tam hız alamıyorum ama 6 mbps falan görüyorum. gerekli testleri yaptım ölçümleri aldım hızımı tekrar 4 e düşürdüm ve ben 4 e kadar hızımı istiyorum bende sonuçlar var alt yapı destekliyor diye direttim. Epey mücadele ettim yetkili kişilerle görüştüm açık açıkta itiraf ettiler yaptıkları çakallığı ama yinede değişen olmadı vermediler 4 mbps hızımı. superonline ilk çıktığında fiyat bile sormadım direk bağlayın dedim sene 2018 oldu ttnet ve tayfasına ait hiç birşey kullanmamaya hala yeminliyim. bir firma kendinden bu kadar nefret ettirir.

    işte böleee bi anı




  • El mahkum olmasa TT'da kimse durmaz zaten. Süperonline, Kablonet veya diğer İSS her bölge ve şehirde hizmet vermiyor. Hele ki Fiber varsa daha da kısıtlı alternatifler. Mesela benim yaşadığım yerde sadece TT fiber veriyor
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.