Şimdi Ara

2019 AKN Hakkında bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba, önümüzdeki ay turksat aboneliğim sona eriyor. Çeşitli iss.lerin tarifelerine baktım. Kafama takılan bir soru var. Örneğin 2 senelik taahhüt ile 24 mbps hız ve 50 GB akn aboneliği aldım 2019 da akn olayı kaldırıldı. Bende bundan yaralanabilecek miyim ? Yani 50 GB akn olmadan 24mbps hız ile tamamen sınırsız olarak mı devam eder aboneliğim ?

    Hani bu soru neden aklıma geldi internette yapılan düzenleme ile bildiğiniz üzere akn sonrası hız değişimi ve gece yarısı akn.den sayılmaması durumlarından mevcut tüm taahhütlü abonelerde faydalanmıştı.

    Teşekkürler.



  • Tamamen sınırsız olacak bence yoksa turksat ve türkcell 24 üzeri paketleri kaldırmazdı turksat tabi fahiş fiyatlar ile yeniden paketleri çıkardı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L.P nin sözü aklıma geldi bu ülkede iyi şeyler olmaz


    benim pek umudum yok, ayrıca AKN kalksa bile test sonuçlarında çıkan hızı kullanımda göremiyoruz internet garip bi şekilde yavaş hızlı olmasına rağmen hep yavaş Ping desen aşırı yüksek yatırım yok mevcut altyapıyı sömürmeye dayalı internet satışı yapılıyor nereye kadar gidecek bu.
  • Bundan öncekilere bakarsak taahhüt verdiğimiz halde hızımız ilk düzenlemede 3mbite düşürülmüştü hepimizde, sonra da 8e çıkarıldı yine hepimizde(24mbit için konuşuyorum). 2019'ta da böyle olacaktır. Fakat taahhüt bitince fiyatların sıkıntılı bir hal alması kaçınılmaz gibi duruyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.