Şimdi Ara

Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA vs. haberleri (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
7
Favori
22.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Rusya Kadınlar liginde bugün:

    UMMC Ekaterinburg: 102 - Yenisey: 68

    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri

    EKA, ligde 5.sırada olan Yenisey'e karşı Stewart, J.Jones ve Quigley'i kadroya alma ihtiyacı görmediği maçta son çeyrekte farkı 40 sayıya çıkarttıktan sonra 100 sayı bulmaya odaklandı.
    Nitekim son dakika içinde EKA 99 sayıda iken kaptan Belyakova Koçtan kendisini oyuna almasını rica etti 100'ü atmak için.
    Oyuna girip hızlı hücumda kendisine faul yapılıp potaya gittiğinde tüm salon sessizdi ve ilk atışı kaçırdığında Koç ve yardımcısı ile bütün benç gülerken Belyakova'nın da yüzü kızarmıştı ama neyse ki 2.atışta isabet bularak amacına ulaştı.

    Bu maçta Griner 15 sayı 12 reb ile DD yaparken Meesseman 21 sayı 8 reb, Torrens 18 sayı 7 reb, Belyakova 15 sayı 5 reb, Vandersloot 10 sayı 5 reb ile katkı verdiler.
    EKA'da tüm oyuncular maçta oynadı ve tamamı sayı buldu.

    ----------------------

    Dinamo Kursk: 75 - Sparta & K: 71

    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri

    Kursk, EKA'nın 1 Mart'ta deplasmanda 54-118 sonuçla 64 fark attığı lig 4.cüsü Sparta takımına karşı kendi sahasında zorlanarak galip gelebildi: (21:19, 18:18, 15:14, 21:20)

    Kursk takımında Natalya Anoykina 20, Bonner 14 ve Prince 12 sayı ile çift hanelere ulaştılar. Angel ise oynadığı yaklaşık 13 dakikada 4 sayı atabildi.
    Sparta'da ise gelecek sezon EKA'da görmek istediğim skorer guard Ksenia Levcheko 17, Yvonne Paris 15 ve Daria Repnikova 10 sayı buldular.




  • Her şeyin iptal edilmesine az kaldı gibi görünüyor Ülkemizde de : Önce Futbol ve sonra diğer branşlar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 17 Mart 2020; 22:0:54 >
  • Rusya'da Basketbola ara verildi

    Rusya Basketbol Federasyonu (RBF), Federasyonun himayesinde düzenlenen tüm Rusya Basketbol müsabakalarını 20 Mart'tan 10 Nisan'a kadar askıya aldı.
    Bu karar, koronavirüs enfeksiyonunun yayılma tehdidi ile bağlantılı olarak alınmıştır.

    Ayrıca Profesyonel Basketbol Departmanı, RBF İcra Komitesine, Rusya Premier Ligi şampiyonasının Kurallarını değiştirmesini ve takımları dün sona eren normal sezonun sonuçlarına göre sınıflandırmasını tavsiye etti.
  • Ülkemizde de kadın basketbol ligleri derhal iptal edilmeli artık!

    NBA’da Brooklyn Nets forması giyen Kevin Durant’in koronavirüs testinin pozitif çıktığı bildirildi.

    Efenim maçtan önce ve sonra kimse tokalaşmayıcakmış tedbiri artık tamamen boşa çıktı:
    Maç esnasında vücut vücuta savunmalar esnasında virüsün bulaşacağı anlar, ayrıca hakemler de bundan muaf değil o harala gürele esnasında.

    Ayrıca istatistikler her ne kadar 60+ yaş ve gurubunu öne çıkartsa da ölüm açısından, artık 21 ve 25 yaş yaşındaki iki insanın öldüğü açıklanırken 97 ve 103 yaşındaki iki insanın da kurtulduğu açıklandı.

    Bakınız Rusya 4 gün önce seyircili oynamaya devam derken dün aniden maçlara ara vermekle kalmayıp normal sezon sonuçlarına göre lig sıralaması ilan edin tartışması başladı:
    Yani, Erkeklerde Kimki Moskova ve kadınlarda UMMC Ekaterinburg takımlarını, playofflar oynanmadan şampiyon ilan edelim, bitsin gitsin önerisi tartışılıyor artık..

    Bizde ise ne yazık ki bunlar tartışılamıyor, Futbol başta olmak üzere, "Oynat Uğurcuğum, devam"




  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış anlamayın olayın vehametinin farkındayım ama vtb liginde normal sıralamayla şampiyon khimki ilan edilir de cska 2. olursa çok gülerim. bu ortamda yüzümüzü güldürmeyi başarmış olurlar.
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Estağfurullah hocam neden yanlış anlayayım

    Bu arada bizde de profesyonel basketbol ligleri 19 Mart 2020 tarihinden itibaren ertelendi..

    Kaynak: https://www.tbf.org.tr/haber/profesyonel-basketbol-ligleri-erteleme
  • Basketboldan bahsediyorum, yanlış anlaşılmaması dileğiyle:

    - Avustralya NBL Başkanı Larry Kestelman tarafından yapılan açıklamada play-off final serisinde 2-1 önde olan taraf Perth Wildcats şampiyon ilan edildi. (Normal sezonu Sydney Kings lider bitirmişti)

    - Bosna Hersek’te de Basketbol Federasyonu 2019-2020 sezonunun iptal edildiğini duyurdu. Federasyon, mevcut puan durumunda ilk sırada yer alan Igokea’yı bu sezonun şampiyonu olarak ilan etti.


    Gigi Datome'den Türkiye'ye çağrı - 15 Mart 2020

    Alıntı: Zelimir HBK




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 21 Mart 2020; 0:28:35 >




  • Evde kalalım,hayatta kalalım..

    Böyle bir bela ile hiç karşılaşmamıştık bu zamana kadar..

    Bir aşı bulunması en az 6 ay, bunun imal edilip öncelikle o ülkede kullanılması sonucu 12 ay, dışarı çıkması ve tüm dünya'ya yayılması 18 aydan önce olmayacak gibi görünüyor maalesef..

    Tüm arkadaşlar kendinize iyi bakın, ben de tabi ki ..

    Burada görüşelim elbette maç olmasa da
  • Rusya Kadınlar liginde UMMC Ekaterinburg Şampiyon ilan edildi!

    Rusya Basketbol Federasyonu İcra Komitesi toplantısı yapıldı.

    Toplantıda, 2019/20 sezonu Rusya Basketbol Şampiyonası Yönetmeliğinde iki kadın liginin düzenlenmesi ile ilgili değişiklikler yapıldı. Yeni bir koronavirüs enfeksiyonunun yayılma tehdidi ile bağlantılı olarak, Premier Lig'de sezonu sona erdirmeye ve takımları normal sezonun sonuçlarına göre sınıflandırmaya karar verildi. Böylece UMMC Ekaretinburg kadınlar arasında Rusya-2019/20 şampiyonu olurken, Dinamo Kursk ikinci, Nadezhda üçüncü oldu.


    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 30 Mart 2020; 19:25:26 >




  • UMMC Eka'nın ve Rus Milli takımının genç yıldızı Raisa Musina, 19 Şubatta yani Covid19 pandemisi ilan edilmeden önce WNBA Las Vegas Aces kulübü ile bir eğitim kampı sözleşmesi imzaladı ve halen LV Aces kadro listesinde yer alıyor, Kelsey Plum ile birlikte :

    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri

    Aslında 2018 sezonunda da WNBA- Phoenix Mercury takımı Musina'yı seçmişti ama ABD'ye giriş vizesi alamamıştı çünkü 2017 Dünya U19 şampiyonasının ABD - Rusya final maçında Musina 33 sayı 11 reb ile DD yapıp , şimdiki EKA'dan takım arkadaşı Maria Vadeeva'nın da 26 sayı 18 reb ile DD katkısıyla bu kategoride tam 28 yıl sonra Rusya'nın şampiyon olmasında büyük pay sahibiydi.

    Nitekim Los Angeles Sparks takımının da 2018 sezonunda Maria Vadeeva'yı transfer etmesine rağmen ABD vize dairesi Vadeeva'ya da vize vermemek için dirense de LA Sparks takımı bastırıp onu sezon başladıktan sonra da olsa getirmeyi başarmış ama o sezon fazla şans vermemişti.

    Hatta o sezon LA Sparks'ın sahasındaki maçların molalarında bile yayıncı kuruluşun görüntü yönetmeninin, Vadeeva anlık olarak görünmesin diye ne taklalar attığını yazmıştım.

    Eğer bir zaman sonra WNBA oynanırsa iki Rus kankayı rakip olarak olarak görme şansımız olacak, Vadeeva - Musina :

    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri


    İşte, baştan sona çekişme içinde geçen 2017 U19 Dünya kupası finali maçının son anları ABD için dramatikti:

    - Spoiler -

    Rusya 79-83 önde ve 30 saniye kala topu rakip rahadan oyuna sokma avantajı varken ve bu gibi durumlarda genellikle topu uzunlardan biri kullanıp kısaya pas vermesi gerekirken tam tersi oldu. O saniyeye kadar çok kötü bir oyun sergileyen Rus oyun kurucu Victoria Zavlayova topu oyuna sokarken Musina'ya kötü bir pas verince rakip ABDL'li kısa Cyrstal Dangerfield* araya girip topa dokundu, havaya sıçrayan topu Musina yakaladı ama ileri doğru sürmeye kalkınca peşini bırakmayan kısa Dangerfield'e topu kaptırdı.

    Bomboş turnikeye giden Dangerfield atışı kaçırınca ABD'li Ruthy Hebard topu voleybol pasıyla potaya attı ama adeta pota üstünde duran top biraz düşünüp dışarı yavaşca düşmeyi tercih etti.

    Maçın sonucunu ise o ana kadar kötü bir oyun çıkaran ama yedeği Olesya Safanova kendisinden kötü olunca maçı tamamlamak durumunda kalan Viktoria Zavyalova - ki halen Musina ve Vadeeva ile birlikte UMMC EKA kadrosunda ama önünde Belyakova ve Beglova gibi iki tecrübeli Rus oyun kurucu olunca maça ancak 20-30 fark olduktan sonra alınıyor ki o zamanda bile halen kendisini gösteremiyor- 10 saniye kala maç 84-82 Rusya lehine iken faul atışlarını sayıya çevirerek maçın sonucunu belirledi: 86 - 82

    - /Spoiler -

    * Cyrstal Dangerfield, korkunçlu soy adı?
    - James, James Bond
    - Dangerfield, Cyrstal!

    Son olarak, bu maçta Chennedy Carter'ın 31 ve Dangerfield'ın 15 sayısı yetmedi:





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 14 Nisan 2020; 22:35:17 >




  • Basketbol maçlarını çok özledik, insanoğlu elindekini kaybedince değerini anlıyormuş bir kere daha test ettik:

    Elazığ ve GS mağlubiyetlerini es geçtik, az farklı galibiyetlerde bile "Ah Tuğçe- vah Ayşe, Yapma Zandal - o da kaçar mı Elizibıth" diye çemkirip duruyorduk, sitemlerden vazgeçmekle kalmadım hatta Nikıls'ı bile özledim

    Geçmiş zaman olur ki, hayali cihana değer:

    Fenerbahçe Öznur Kablo - Dynamo Kursk - Full Game - EuroLeague Women 2019-20
    22 Ocak 2019






  • Bayan Basket ve Voleybolun geleceği maalesef karanlık görünüyor.

    Dün GS'li Abdürrahim Albayrak Amatör şubelerin bir süre kapatılması gerektiğini söyleyerek işaret fişeğini çaktı.
    Bu gün önce FB Başkanı Ali Koç'un "Koç gurubu dışındaki sponsorlar ödeme yapmıyor" söylemi ve Gazeteci Serdar Ali Çelikler'İn "..Covid-19 salgınıyla beraber gelen daralma eklenince futbol dışı branşların yaşama şansı çok azaldı." cümlesi ne yazık ki kara bulutların toplandığını gösteriyor..

    Fenerbahçe Cephesi: Koç gurubu dışındaki sponsorlar ödeme yapmıyor.

    GS - Abdürrahim Albayrak: "Amatörleri belli bir süre kapatmamız lazım. Buna taraftarlar da razı olmalı. Bunları yapamazsak kapıya kilit vururuz. Bütün sponsorlar anlaşma iptali için yazı gönderdi. Zaten uzun sürede taraftarlar tribünde olmaz. "

    Serdar Ali Çelikler - Gazeteci: "..Covid-19 salgınıyla beraber gelen daralma eklenince futbol dışı branşların yaşama şansı çok azaldı. Bu dönem sona erdiğinde amatör diye adlandırılan branşların hepsinin de yeniden açılacağına ihtimal vermiyorum."

    Ayrıca dün GS'li Tilbe Şenyürek'in bu gün de BJK'li Bahar Çağlar'ın Tivibu Sporda yayınlanan videolarını izledim.
    Tilbe daha doğrucu, ümitsiz ama uyanıkca konuşurken Bahar suya sabuna dokunmayacak cevaplar verdi gelecek konusunda.

    Tilbe'nin uyanıklığı şurdaydı: "Ülkelerine giden yabancıların geri dönmeleri şüpheli, o nedenle ilk fırsatta Türk oyuncularla sezonu tamamlayalım."
    Bak sen şu Adana'lıya: "Adana'lıyık gardaş, Bici yerik Şalgam içerik"

    Aşağıdaki gif'i maalesef diyerek kullanıyorum, gelecek açısından:





  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt
    gs bjk falan amatörleri kapatsa taraftarı bile farkı varmaz ülkedeki tek gerçek spor kulübü fb bence kadın voleybolda ve kadın baskette mevcut düzeni bozmak istemeyeceklerdir erkek basketbolda ise ciddi küçülme iddiaları var obradovic giderse zaten o sezonki tek hedef lig şampiyonluğu olur bakalım ne olacak

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım senin dediğin gibi olur
  • Haluk Levent - İzmir Marşı

    37.236.318 görüntüleme
    • 17 Mart 2017 tarihinden bu güne kadar:

    İzmir'in dağlarında çiçekler açar.
    Altın güneş orda sırmalar saçar.
    Bozulmuş düşmanlar yel gibi kaçar.
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa,yaşa
    Adın yazılacak mücevher taşa.








  • Bu kadroyu tekrar izleme şansımız olacak mı acaba..

    Alina Yakubova - All EuroLeague Women 2019-20 1st Team (Full Highlights)



    -----------------------

    Cecilia Zandalasini - All EuroLeague Women 2019-20 1st Team (Full Highlights)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 29 Nisan 2020; 20:24:33 >




  • Sabit Fikir kullanıcısına yanıt



    Bi de Kursk Prince haric butun oyuncularla yollarini ayirdi. Mavunga ve Musina ile anlasmislar. Zandalasini'yde istiyorlarmis



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dwdark -- 30 Nisan 2020; 22:5:59 >
  • dwdark D kullanıcısına yanıt
    Ne yaptın renkdaş, ilk anda tedirgin oldum bu mesajınla:

    Dynamo Novosobisirsk kim ki?

    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri

    Yok mümkün değil:

    Öncelikle Raisa Musina'yı EKA'nın bırakması imkan dahilinde değil çünkü Rusya'da onun yerini tutacak ikinci bir oyuncu olmadığı gibi, Dünya'da da yok ki bu Covid-19 pandemisinden önce WNBA LV Aces'ten davet aldı.

    Yakubova için ne diyebilirim: Keşke gitmese ama sonuçta geçim dünyası, her şey para..

    Rusya kadınlar ligi takımı Dynamo Novosibirisk takımının Musina, Mavunga, Zandalasini, Yakubova ve kız arkadaşı Naumenko'yu alacak bütçesi mi varmış?


    Covid 19 vakası'nın en az 12-18 ay süreceğini söyleyen Tıpçılar varken, Topçular şimdiden ortaya çıktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 2 Mayıs 2020; 1:20:30 >




  • dwdark D kullanıcısına yanıt
    Değerli FB'li renkdaşım @dwdark:

    Mesajımın son koyulaştırdığım cümlesi seni kast etmiş gibi görünebileceğini sonradan fark ettim.
    Tabi ki hayır: Tamam, bu defa haber kaynağından açıkca alıntı yapmışsın ama kaynağının kaynağı yok

    Geçen sezon da alıntı yaptığın bu kaynağın aslında net GS taraftarı olduğunu ama nedense GS'den çok FB hakkında asılsız şekilde yazdığını belirtmiştim.

    Bu şahsın, başka twit hesapları veya sitelerde gördüğü dedikoduları sen de ben de görebilme imkanına sahibiz.
    Ama bunları gerçekmiş gibi yazmıyoruz, hele bütün dünya'nın durduğu Covid-19 ortamında, herkes can derdine düşmüş iken..

    Bu Covid-19 lanet pandemisinin, 7 milyar insana yetecek kadar etkili bir aşı bulunup bunun dağıtımı sağlanmadan eski günlere dönemeyeceğimiz tartışılmaz görünüyor, bilim adamlarına göre.

    Bu ahval ve şerait altında, Sponsorlar para vermezlerken, Koçlar, sporcular ve takım yöneticileri evinden çıkamaz iken, falanca takım filancayı aldı gibi dezenformasyonları hoş karşılamak için sebep yok

    Olay bundan ibarettir, bilgilerinizi ve gereğini rica ederim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 3 Mayıs 2020; 22:49:38 >




  • Tarihten bir yaprak: 2013 Sezonunda Adana deplasmanında Botaşspor - Fenerbahçe maçı başlancıç kadrosu

    Soldan Sağa: Angel Mc Coughtry - Birsel Vardarlı - Verameyenka - Nevin Nevlin - Bibriçka

    Fenerbahçe Bayan Takımı, WNBA  vs. haberleri

    Maç sonu derseniz son saniyelerde zar zor kazanmıştık, 2 sayı farkla; Ağlaya sızlaya, bu kadroya rağmen

    Note: Foto Sabit Fikir. All right reserved



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sabit Fikir -- 6 Mayıs 2020; 0:50:47 >




  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.