< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksidatif -- 17 Temmuz 2019; 12:14:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksidatif -- 17 Temmuz 2019; 12:14:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2017 de 160/143 ygs ile 190/144 lys yapılınca ortalama 90-95 obp ile 1.2 k olunuyor.Sen 80/78 yapmışsın bahsetmek istediğim tam olarak da bu sistem tamamen şans işi sınav günü şansın yaver gitmiş hata yapmamışsın ama yapadabilirdin.2017de birisi 46 soru kaçırarak 1.2k olmuş sen sadece 2 soru kaçırmışsın.
|
tyt 102.75
ayt için apotemi mat fasikülleri ve karekök lys çözdüm ayt adına geo için acil-karekök-birey b beyaz kimyada palme lys palme organik-fen bilimleri lys biyolojide palme a,b-fen bilimleri lys-limit-fdd yeşil kapak-apotemi sistemler-çap bitki fasikülü fizikte adam akıllı birşey çözmedim konu mantığı kavramaya çalıştım ama nihat bilgin palme ve apotemi iyidir |
Herkese bastılar 90ları 100leri. Şişti tüm obpler. 70li obpsi olanlar başan 4-0 yenik başlıyor.
ayt çalışın ayt. soru sayıları da azaldı. her soru çok kritik |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oksidatif -- 29 Aralık 2018; 16:16:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murphyslaw -- 29 Aralık 2018; 21:41:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|