Şimdi Ara

2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu) (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.030
Cevap
17
Favori
140.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • gurdem G kullanıcısına yanıt
    2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu)

    2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu)

    Bu resimler sıfır kilometre Yeni Duster 4x4 modeline ait.

    Altta görülen pas sorununa çözüm bileniniz var mı arkadaşlar?

    "Gövde altı koruma" yapılırsa bu konuya çözüm olur mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oto_sever -- 5 Mayıs 2018; 11:10:54 >




  • Aklima ilk gelen gemiyle gelirken boyasız parçalarda oksitlenme olmuş olabilir. Alt koruma bu bölümlere uygulanmıyor diye biliyorum. Bende sabah bir bakayım varmı böyle bir durum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neredeyse bütün sıfır araçlarda bu boyasız parçalarda bu durum gözlenir. Sıkıntı olacak bir durum değil. Boyanmaya uygun parçalar olsa boyanırdi zaten. Kafaya takmaya gerek yok. Arkadaşın dediği gibi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi odclupomer -- 5 Mayıs 2018; 22:56:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu)2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu)

    Bu da Yeni Duster 4x2 alt görünüşü.




  • 4x2 de stepne açıkta. Alt kısımdaki girinti ve çıkışlar aerodinamik açıdan bol bol rüzgar sesi yapacak gibi duruyor.

    Ben 4x4 bekliyorum ama bu pas görüntüsü moralimi bozuyor. 4x4 yağmur, çamur ve zorlu kış koşullarında korozyon problemi yaşar mı diye düşünmeden edemiyorum.
    Alt kısımları daha iyi kaplamaları gerekirdi, ama maliyet getirir tabi ki bu durum.
    Gövde altı koruma yaptırsam mı diye düşünüyorum. Bu korumayı yaptıran varsa bilgi rica ediyorum.
  • 2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu)

    İyi bir zam gelmiş.
  • Pek yeni Duster alan yok sanırım. Alanlar, özellikle 4x4 için yorum yazarlarsa memnun oluruz.
    - Arazi performansı,
    - Yol konforu (süspansiyon, yalıtım, vs)
    - Tüketim gibi.
  • Duster Fiskal diye ticari bir model çıkarmış. Arka taraftaki camları kaldırıp al sana ticari Duster demişler. Böyle saçmalık görmedim ben.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MErhabalar yeni Duster 4x4 kullanıcısıyım.. Araç eskisiyle kıyaslanmayacak kadar iyi .. Geniş iç mekan dolu dolu teknik donanımlar.. Eğlenceli bir araç oldukça devirli ve hızlanmasıda gayet iyi..
    Araç çok yeni oldugundan araziye sokacak cesareti henüz gösteremedim.. Fakat herşekilde gider bundan eminim.. Araziye girmek için kesinlikle AT lastik şart..
    Araç bir öncekiine göre oldukça sessiz bir araç.. Özellikle start stupta stop ettiğini bile anlamıyorsunuz.. Yol tutuşu abartmazsanız gayet iyi.. Yollarda yağ gibi kayıp giden bir araç.. Yollardaki hataları emen sessiz heybetli bir araç.. En güzel yanıda direksiyounu pamuk gibi olmuş.. Pasrmakla dönen bir direksiyonu var artık ..
    İstanbul trafiğinda ki ortalamam şimdilik 7 litre civarlarında.. Bu tarz yüksek bir araç için ( Ruhsatta 1475 KG ) gayet iyi değerler.. 90 km sürate kadar oldukça ekonomik 4-5 litrelerde dolaşıyor.. 90 dan sonra tüketim artıyor.. İstanbulun rezil ötesi dur kalk lı trafiğinde 7 litre tüketim bence çok başarılı..
    Zaten Dusterin muadili olacak bir araç şimdilik yok.. 1.5 dizel motorda 4x4 dizel bildiğim bir tek mazda cx3 te var zannedersem..
    KIsacası hem dizel hem 4x4 geniş ferah yüksek kullanımı zevkli eğlenceli bir araç.. Herkesin girmeye çekindiği yerlere çok rahat girer çıkarsınız.. O güveni veriyor..
    Benden bu kadar, kalın sağlıcakla ............




  • Hakan Altınbaş H kullanıcısına yanıt
    Hakan bey öncelikle aracınız hayırlı olsun, kazasız-belasız ve iyi günlerde kullanın. Yapmış olduğunuz yorumlar ve değerlendirmeler için de ayrıca teşekkürler.
    Ben de kısmetse Haziran ayının başında tam ful 4x4 ile aranıza katılacağım. İzlenimlerimi ben de buradan paylaşmaya çalışırım. Bayramda bir uzun yol yaparım diye düşünüyorum. İlk değerlendirmeler o zaman gelir. Şimdilik kalın sağlıkla...
  • Hobbiest arkadaşım teşekkür ederim.. 4x4 ü ilk alanlardanım.. Hatta ilk yüz armasını bekliyorum gelmiş bayideymiş.. Size tavsiyem aracı alır almaz kapı altı korumaları ve çamurluk dodiklerini taktırın derim.. Araca çok değişik hava veriyor.. Ayrıca bayide yada dışarda aracın altına pütür attırın.. Araç çok daha sessiz oluyor.. Orta direk siyah, arka direk aracın rengi.. O direkte siyah yapılabilir.. Bunların haricinde egzos çok içerde .. Tampon nihayetinde plastik aksam, bütün egzos ısısı orada kalıyor.. Birde egzosu dışarı aldırın derim.. Onun haricinde aracın 16 lik jantları çok sade, ben yenisini dün aldım boyaya verdim.. Salı çarşamba gibi taktırıcam jantları..

    Kısacası ne yaparsanız bu araca yakışıyor..
    Kalın sağlıcakla .................
  • Hakan Altınbaş H kullanıcısına yanıt
    Boya koruma; güneş ışınları,kuş pisliği yanıkları, toz çizikleri dış koşullara karşı koruyarak aracın boyasının zarar görmesini engeller.

    Kaput koruyucu film;Aracın ön yüzeyini taş vurukları ve çizilmelerden korur.

    Gövde altı koruma;Otomobilin kaporta ve tüm alt yüzeyini korozyona ve paslanmaya karşı korur.Araç altını sürttüğünüz zaman darbe almasını engeller.Yol ve tekerlerin sesini azaltır.

    Koltuk koruma; Aracın tüm koltuk kumaşlarına uygulanır.bu yüzeyleri yağ ve su bazlı leke yapıcı maddelere karşı korur.

    Motor Koruma;Zamanla aracın motor bölgesindeki parçaların aşınmasında neden olan yağ,katran ve kirlerin oluşumunu engeller.

    Kapı kenarları ve kapı eşiklieri koruma bandı;Kapıların kenarlarına ince şeffaf bantlar çekilerek dar bi alana park ederken yandaki araca ve duvara sürme sonucu kapı kenarlarındaki boyasının zarar görmesini engeller

    Bagaj Koruma bandı ve ön cam su kaydırı paketin son işlemleridir.

    Paket tutarı 2000 KDV dahil fiyatıdır.


    Böyle bir paket vardı, önce YAPILSIN dedim, son karar masrafa değmez deyip İPTAL ettim.
    Bu paketi yaptırayım mı diyorsunuz, Hakan bey?




  • Sadece pütür kaplamaya (gövde altı koruma) 850 TL, Koruma paketine de (yan bantlar + dodikler) 1.650 TL fiyat vermişlerdi.
    Hangisi mantıklı, burada yazdığım pütür kaplama+koruma paketi mi,
    yoksa 2.000 TL olan full paket + koruma paketi mi?
  • Merhabalar Hobbiest kardeşim.. Ben ilk alanlardan oldugum için ilk kazığı ben yedim haliiyle.. Dodikler ve kapı koruma lastiklerine pazarlıkla 2.000 dediler birde 1 hafta bekledim arabayı bayiden teslim almadım... Kaput koruma motor koruma koltuk koruma cam filmi alt taban pütür ve seramik kaplama içinde 2000 lira verdim rahatladım.. Kötü olmadı aksine çokda güzel oldu.. Ama maliyet hesabı var neticede.. Fiyatlar ayrı ayrı yani.. Bana 4 e maloldu sizlerde şu an 3,5 civarına malolur..
    Dışarda da parça parça yaptırabilirsiniz oto sanayide.. Orada da zaman ayırmak ustaların başında beklemek gerekecek haliyle.. Karar elbette sizin komple koruma paketi birde lastik kaplamalar hoş oluyor oda başka konu.. Ama alır almaz egzostu dışarı çıkarttırın derim..

    Umarım yardımcı olabilmişimdir , kalın sağlıcakla ............
  • Hakan Altınbaş H kullanıcısına yanıt
    Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim. Ben aslında tabana pütür yaptırmayı üstte paylaştığım resimlerde görünen paslı kısımları korumak için istiyordum. Ama o kısımlara bir işlem yapılmadığını öğrendim. O nedenle vaz geçmiştim. Şimdi görüntü için koruma paketini istemekle beraber diğer işlemler için kararsızım. Parti parti yaptırabilirim. Yeniden yardımlarınız için çok teşekkürler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabana pütür uygulaması Sandero Stepway için de olabiliyor mu acaba? İzolasyona ciddi katkısı oluyor mu? Bir de nerede yaptırılıyor bu işlem?
  • erAn_ kullanıcısına yanıt
    ER AN arkadaşım dediğin pütür çalışması her araca uygulanabiliyor.. Bundan önceki aracım Stepway di, alır almaz altına pütür uygulattım.. Aracı lifte kaldırıp lastikleri çıkarıyorlar ve altına zift püskürtüyorlar..Tabanda kalın bir tabaka oluşuyor.. Buda alttan gelen sesi azaltıyor.. Ben stepway de çok memnun kalmıştım.. Kapı fitillerini değiştirdim, hemen pütür de attırınca çok sessiz bir araç olmuştu.. Ama esaslı ses yalıtımı koltuk ve halıların sökülüp, taban sacına ses bariyer süngeri koymakta.. Oda bayaa uzun ve daha masraflı bir iş..

    Yer olarak, oto boyası yapan yerlerle konusun derim.. Çünkü aracı kaldırmak için lift gerekiyor... 2017 Ocak ayında 200 TL idi ...

    Kalın sağlıcakla ........
  • 2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu)

    Aydın merkezde Nasıl izin aldılarsa atmaca turuncu renkli dusteri orjinal rengiyle ticari taksi yapmışlar.

    2018 Yeni Duster 2 (Ana Konu)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 22 Mayıs 2018; 12:18:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • Pek şaşırmadım. İlk gördüğümde Taksi rengi demiştim 😁

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar bende 1.2 tce prestij duster alarak aranıza katıldım. Araçtan suan için çok memnunum. Kullanan arkadaşlar varsa yakit tuketimi ne kadar merak ediyorum. Ben inişli cikisli asfalt yolda ise geliş gidiş için kullanıyorum. Trafik yok. Ortalama tüketim 6 ile 6.3 litre arasında gidip geliyor. Nasıl bir değer sizce ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.