Şimdi Ara

2018 model iPhone'lar geliştirilmiş anten tasarımı ile gigabit LTE hızı sunabilecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2018 model iPhone'lar geliştirilmiş anten tasarımı ile gigabit LTE hızı sunabilecek

    iPhone 8, 8 Plus ve X duyurulmadan önce yeni iPhone'ların gigabit indirme hızlarına erişemeyecekleri söyleniyordu. Lansmanın ardından bu söylentilerin doğru olduğu ortaya çıktı ancak KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo'nun raporuna göre 2018'de piyasaya sürülecek modellerde bu durum değişecek. Apple'ı yakından takip eden deneyimli isim, 2018 iPhone serisinin geliştirilmiş anten tasarımı ile geleceğini söyledi.

     

    Ayrıca Bkz.Apple artırılmış gerçeklik başlığı geliştiren Vrvana'yı satın aldı
    Kuo tarafından kaleme alınan raporda, 2018 model iPhone'ların gigabit seviyesindeki hızlara çıkabileceği ve Apple'ın yeni nesil akıllı telefonlarına daha hızlı anabant (baseband) yongası dahil etmesinin beklendiği yazıyor. İddialara göre yeni iPhone'lar yüksek aktarım hızlarına imkan sağlayan 4×4 MIMO standardını destekleyecek.

     

    iPhone X, LTE hız testinde Note 8'in gerisine kaldı


    Apple'ın iPhone'lara 5G teknolojisini getirmek için Intel ile birlikte çalıştığına dair söylentiler çıkmıştı ancak bunun önümüzdeki yılın akıllı telefonları için hazır olup olamayacağı belli değil. Öte yandan geçtiğimiz günlerde yayınlanan bir videoda iPhone X ve Galaxy Note 8'in LTE indirme hızları karşılaştırılmış ve Apple'ın ne kadar geride kaldığı ortaya çıkmıştı.

     




  • Türkiye de yaşadığımız için 150 Megabit yeterli :=) hiç bir operatör 1000 megabit sunamaz burda
  • ben dunyanin hicbir yerinde gigabit hiza ihtiyac duyacak biri olacagini sanmiyorum.bu indirme hizlarini gelistirmeye ugrasacaklarina ergonomisini bastan ele alsinlar cihazin.iste ozaman parasinin hakkini veren cihaz diye alkislama ihtimalimiz olabilir.böyle gigabit hiz super teknoloji ile fiyat ederi algisi yaratmayla olmuyor isler.kimse 6000 tlyi gigabit yuzunden vermez..

  • ping sorunu, kota problemi yaşamadan saniyede 1MB hızı makul fiyatlara sunsunlar megabitleri onların olsun.
  • Cep telefonu internet paketlerinde böyle ufak kotalar ve kota aşımındaki yüksek ücretler devam ettikçe, benim için telefonun daha hızlı internete girmesinin hiçbir manası yok.
  • Dünya turkıyenın etrafında donmuyor, bizde hala bu alt yapı yok ama dunya gelısmeye devam edıyor. Trkıyedekı ınternet tam bır rezıllık hem pahalı hem yavas hemde kotalı. Neresınden tutsan elınde kalır cinsten.

  • Adam testi 4 5 kere tekrarladı biz yapsak 3. denemede internet paketi biter
  • yeni gps chipsetleri sahen daha fazla ilgimi cekiyor..acaba hangi cihazlarda kullanacalıcak??


    https://www.donanimhaber.com/cep-telefonlari/haberleri/30-santimetre-dogrulukla-konum-tespiti-yapan-telefonlar-gelecek-yil-piyasada.htm

  • Appke farkı
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightdrive

    ben dunyanin hicbir yerinde gigabit hiza ihtiyac duyacak biri olacagini sanmiyorum.bu indirme hizlarini gelistirmeye ugrasacaklarina ergonomisini bastan ele alsinlar cihazin.iste ozaman parasinin hakkini veren cihaz diye alkislama ihtimalimiz olabilir.böyle gigabit hiz super teknoloji ile fiyat ederi algisi yaratmayla olmuyor isler.kimse 6000 tlyi gigabit yuzunden vermez..

    5G'nin temel amaçlarından biri otonom araçlar ve nesneler interneti.

    Bunlar için devasa bir kapasiteye ihtiyaç var ve 5G bunun için geliştiriliyor. Ama standart müşteriye inecektir diye düşünüyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nightdrive

    ben dunyanin hicbir yerinde gigabit hiza ihtiyac duyacak biri olacagini sanmiyorum.bu indirme hizlarini gelistirmeye ugrasacaklarina ergonomisini bastan ele alsinlar cihazin.iste ozaman parasinin hakkini veren cihaz diye alkislama ihtimalimiz olabilir.böyle gigabit hiz super teknoloji ile fiyat ederi algisi yaratmayla olmuyor isler.kimse 6000 tlyi gigabit yuzunden vermez..

    Zaten kimse 6000 birim para versin diye yapılmıyor bu cihazlar, ABD'de 1050 dolar, Avruda 1050 euro, 3. dünya ülkesinin parasıyla almaya kalkarsan tabi havada uçmasını beklersin.
  • cep telefonu kullanımınız nasıl ki 150 mbit hıza ihtiyaç duyuyorsunuz?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: ONY86

    cep telefonu kullanımınız nasıl ki 150 mbit hıza ihtiyaç duyuyorsunuz?

    en kötü 4G nin hızı 150 megabit den başladığı için dedim yanlış anlamışsın



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin_CKC -- 23 Kasım 2017; 9:14:11 >
  • arkadaş benim 2015 model telefonum 300mbps destekli cat6 modemle speedtest'te 50mbps hız görüyorum

    iphoneX 600mbps destekli cat12 modemle daha yavaşsa onda başka bir sıkınıtı vardır.iphone'un test edilen operatörde aggregation desteği olmayabilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.