Şimdi Ara

2018'in ilk çeyreğinde en çok satan akıllı telefon iPhone X (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
1
Favori
783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anduril25

    Yazık ya, mahkeme tarafindan haksız bulunup bataryaları değiştirmesi gerektiği kararına varılan firmanın, oradan ettiği zararı zoraki fahiş tamir politikasıyla çıkartması, 1000 dolara telefonu iteleyip hızlı şarj adaptör ve kablosunu da ekstra "para para" diyerek insanlara itelemesi ve hala bu markanın ürünün en fazla satan telefon olması. Cidden yazık.

    Sıktı artık şu apple düşmanlığınız. Neyseki dünyanın geri kalanı sizin gibi düşünmüyor. Kanıtı da satış rakamları.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ALKaraca

    Ekrem71 bugünlerde haber yapmıyor.Ne oldu acaba?
    Ayrıldı herhalde

    Özledik reyizi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple iyi saplamış

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ttttssss


    quote:

    Orijinalden alıntı: buraoca2


    quote:

    Orijinalden alıntı: ttttssss

    Hayret Çinliler niye yok? hani birkaç saniyede hepsi satılıyordu diye haber çıkıyor devamlı. Demekki Çinlilerin huyu birkaç saniye satış yapıp yılın geri kalanında yatmak.

    Çinlilerin Yeni cihazlari 2. Çeyrekde çıktığı için listede olmamasi normal. İkinci çeyrek sonuçlarında görürsünüz.

    Öylemi? Bak ben bunu bilmiyordum ozaman insana sorarlar listede 9.olan ipon 6 hangi yıl çıkmıştı?

    Iphone konusunda birşey dedim mi? Siz Çinli telefonlar nerede diyince, bu sorunuza cevap verdim.

    Iphone iphone diyorsunuz da, 2016 model Samsung neden listede, o zaman sizde onu açıklayın? Amiral gemisi bir model bile değil üstelik...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s9 hariç samsung un listedeki telefonlarının hepsi ucuz cihazlar

  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-2EF209ABE

    quote:

    Orijinalden alıntı: anduril25

    Yazık ya, mahkeme tarafindan haksız bulunup bataryaları değiştirmesi gerektiği kararına varılan firmanın, oradan ettiği zararı zoraki fahiş tamir politikasıyla çıkartması, 1000 dolara telefonu iteleyip hızlı şarj adaptör ve kablosunu da ekstra "para para" diyerek insanlara itelemesi ve hala bu markanın ürünün en fazla satan telefon olması. Cidden yazık.

    Sıktı artık şu apple düşmanlığınız. Neyseki dünyanın geri kalanı sizin gibi düşünmüyor. Kanıtı da satış rakamları.

    Alıntıları Göster
    Apple düşmanı mı? Bakın Apple kullanıcıları şikayetçi firmanın politikalarından https://www.donanimhaber.com/iphone/haberleri/Apple-iPhone-pil-degisim-programinin-zararini-gereksiz-onarim-yaparak-cikarmaya-calisiyor.html

    İnsanlara seçenek bile sunmadan satır aralarına minnak yazılarla telefonun hızını düşüreceklerini "gizleyip" yakalanınca "Yaa biz onu en iyi kullanıcı deneyimine sahip olmanız için yaptık, yoksa yeni telefon almaya teşvik etme gibi bir derdimiz yok." demelerini eleştirmek mi düşmanlık? Yoksa telefonun desteklediği bir özelliği kullanmak için kutunun içinden çıkmayan ve parayla satılan ürünleri eleştirmek mi?

    Ben Apple düşmanı değil cebimin dostuyum. He cebime düşman varsa bende onların mallarını almayarak firmayı protesto etmiş olurum. Hiçbir firma babamın malı değil. Göz göre göre itelenen fiyatları sinesine çekip istediği Apple ürününü almakta her insan özgürdür.

    Bu arada dünyanın geri kalanının benimle aynı düşünmediğini söylediğinizde aklıma istemsizce bu geldi.https://www.youtube.com/watch?v=j3joCht3ivw
  • Vay be.. iPhone x dünyada en çok satan olabilir ama ülkemizde durum hiçte bu tablodaki gibi değil.

    Şahsen yıllar geçtikçe fakirleştiğimi ve alım gücümün düştüğünü içten içe hissediyordum ama bu yıl artık tam olarak anladımki hep birlikte batmış durumdayız arkadaşlar. İnanın bunu hiç bir siyasi taraf yada görüş olarak söylemiyorum.

    Eskiden telefon alırken o kadarda kafa yormazdık, gömlek gibi telefon değiştirirdik ve o kadarda sarsılmazdı bütçemiz. Ama şimdi bakıyorum hayal olmuş. iPhone X zaten mümkün değil ama iphone 8 hatta iPhone 7 bile alacak durum yok. Ha yarı aç yarı tok gezerek belki bir ihtimal.

    Eskiden yakından takip ettiğim ve sürekli amiral gemisi kullanarak dahil olduğum telefon dünyasını artık malesef uzaktan takip ediyorum. Halbuki şuan da eskisi kadar çalışıyorum hatta daha fazla çalışıyorum peki değişen ne? Tabiki batan ekonomi.

    Neyse arkadaşlar, paranın gözü kör olsun deyip uzaktan iç geçirmeye devam ediyorum.

    Sağlıcakla kalın..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barocker -- 8 Haziran 2018; 4:37:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müthiş mühendis Jobsun kurduğu şirketin hala bu kadar deli gibi satması anlaşılır gibi değil. Adamlardaki PR departmanı mühendislik departmanından bin kat iyi. Adamların her sene reklamı aynı." The best iPhone we ever made.". Jobs bunu görmüş olmalı ki zamanında böyle bir yorumda bulunmuş olmazdı. Ya da müthiş mühendislik eseri olarak telefonun elle tutulmak için değil de başka yollarla tutulmak için yapıldığını söylemeye çalıştı.

    2018'in ilk çeyreğinde en çok satan akıllı telefon iPhone X
  • Listede Apple tarafında iphone x/8/7 ve 6 gibi nispeten diğerlerine göre daha küçük kibar ve ergonomik telefonlar var. Bende bu aralar telefon bakıyorum. Açıkçası iphone x 3000 civarlarında olsa satın alır geçerdim. Android tarafında kırpılmamış küçük ve ergonomik tepe model telefon bulmak artık mümkün değil. İlla o kumanda gibi büyük cihazları satın almaya mecbur bırakıyorlar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iphone'un bence yaptığı en iyi şey algı yönetimi. Bir şeyi; öncü, klas, havalı ve asla bozulmaz, çok dayanıklı, mükemmel gibi sıfatlarla pazarlıyorlar. Oysa ki hataları, arızaları, eksiklikleri az buz değil ama öyle bir hava veriliyor ki, bu hava ile uçuyor cihaz, alan da kendisini uçuracaksanıyor. Tabii ki yenilikci ve öncü olması ve farklı bir işletim sistemi ve evreni kullanması da bunda ayrı bir yer tutuyor. Öyle ya bütün markalar ya Windows ya da Android işletim sistemi kullanırken Apple sadece ios işletim sistemi kullanıyor ve bu sistemi de kendi markasından başka hiç bir telefonun kullanmasına izin vermiyor.

    Yine de abartıldığını, fazlaca pahalı olduğunu ve gereksiz bir lüks olduğunu da kabul etmek gerek. Sırf kırmızı diye bile bilboard reklamı verdirilen kaç telefon var ki dünyada?

    Fiyat... 5.500 liraya bir telefon almak araba fiyatına parayı bunu vermek insana garip geliyor. Epi topu herhangi bir android telefon ile yapacaklarının aynısını belki biraz daha hızlı yapıyorsunuz diye almak ve kullanmak. Valla bilemeyeceğim, 5.500 liralık bir geri dönüşünüz var ise alın yoksa, telefonunuzu ayağınıza göre uzatın derim.

    Yalnızca dört köşeli herhangi bir telefona benzeyen telefonlarının sıradan vasat wallpaperlarını göstererek pazarlayabilmek büyük bir algı işi değil de nedir?

    2018'in ilk çeyreğinde en çok satan akıllı telefon iPhone X


    2018'in ilk çeyreğinde en çok satan akıllı telefon iPhone X




    Sony kullanıyorum, merak eden için.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MonitörKertenkelesi -- 8 Haziran 2018; 8:42:5 >
  • donanım haber bunu beyendi :):

  • 4 sene oldu iphone 6 kullanıyorum yağ gibi akıyor hala güncelleniyor ve 5 sene daha güncel kalacak ve sapa sağlam , şimdi mi8 beni çok etkiliyor geçsemmi diyorum sonra iphone 6 ile hem güvenlik konusunda hem uzun ömürlü akıcı performans konusunda bana sundukları iphone dan vazgeçmeyi zorlaştırıyor , babamın telefonu android ben onun telefonuna banka uygulaması kurup banka işlerini android bir telefondan yapmasını istemiyorum belki ios kadar güvenli ama insanın içinde bir korku oluyor , ios da %100 güvenli değildir ama insan riski en aza çekmek istiyor



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 8 Haziran 2018; 11:36:44 >
  • Yuh diyorum... Kaç sene öncesinin iPhone 6sı bile hala satıyor. Ben inanıyorum ki Apple'ın bu cihazları bilerek yavaşlattığını bilmeyenler alıyorlardır bunları. Yoksa aklı başında olupda bunu bilen kimse eski iPhone almaz çünkü apple ilk fırsatta bunların ilk çıktığı zamanki performanslarını çöp yapıyor.. neymiş aniden kapanmadınmış
    . Sanane telefon benim! ilk defa böyle uyduruk bir bahaneyle telefonları yavaşlatma nedeni apple sayesinde icat edildi.. şimdi kalkıpta iPhone 6 alacam öyle mi? Aklımı kaybetmedim... Şu xioami ülkemize gelsede kaliteyi uygun fiyata herkes alabilse

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • simdi konuyla bir alakasi var mi yok mu bilemem fakat bu tur haberler Turkiye'deki tuketiciyi artik ne derece ilgilendirir bilmiyorum.
    eskiden bir ogretmen maasi 1400 dolar civarindaydi (misal 2012 yilinda dolar ortalama 1.8 tl)
    simdi ortalama ogretmen maasi guncel kur ile asagi yukari 1000 dolar.
    hersey daha pahali (et fiyatlari, benzin vs)
    dolayisiyla eskiden 700 - 800 dolar civarindaki ust duzey bir cihaz bile en azindan yurt disindan alinabiliyordu fakat simdi yurtdisindan almak bile pahali.
    ayrica imei kaydetme olayi daha da zorlastigi gibi fiyatlari da artti. dolayisiyla cihazi Turkiye'den almak soz konusu oldugunda fiyatlar Turkiye'deki vergilendirmeler ile birlikte misal iPhone X almak isteseniz en dusuk modeli su an 1350 dolar (Turkiye Apple store fiyatlari ve bu gunun guncel kuru ile hesaplandiginda) ama Amerika'da vergilerle birlikte iPhone X fiyati 1180 dolar.
    Amerika'daki ortalama ogretmen maasi 5000 - 5500 dolar arasi. Avrupayi kiyaslama geregi bile duymuyorum zira ulkedeki refah seviyesi ve devletin vatandasina sundugu firsatlar ve yardimlar ile klasik bir maas ya da alim gucu kiyaslamasinin uzerinde yasadiklari soylenebilir.

    dolayisiyla hala bu tur listelere bakip marka fanatikligi yaparak sidik yaristirmak ya da Turkiye'deki durumu bu kategorilerdeki istatistik verilerle kiyaslamak cok sacma. artik telefonlar bile luks. yakinda iPhone ve Samsung'un amiral gemi modellerini sadece zengin oyuncagi olarak gormeye baslariz.
  • Aynen :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MonitörKertenkelesi kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle ama ülkemizdeki vergiler olması gerektiğinden fazla yapıyor. Yurt dışında daha ucuz mesela Amerika da 700 dolar ve Türk Lirasına çevirdiğimizde 3.168 TL yapıyor ama Türkiye de 3700 TL fiyatı var. Ha ürünlerin fiyatlarının karşılığı mı değil ama en azından muhatap ve servis konusu benim için 1. Öncelik.

    Ha birde servis konusu ön plana çıkıyor benim gibi bir kullanıcı için.

    Eski bir Sony kullananı olarak Sony servisinden ne çektiğimi bir ben bilirim.

    Apple en azından ilgileniyor ama diğer servisler Allaha emanet.

    Android kısmında tek favorim Huawei hem servis hem kullanıcı deneyimi olarak ön plana çıkıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi bu haberi sadece türkiye için sananlar çıkacak. Yazık üzülüyorum

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Samsung J7 nedir abi ya

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Slaved by makarna

    iPhone balondur. Sürü psikolojisi olmasa Çinliler önde olurdu
    Bir tek siz akıllısınız değilmi ? çevremde ne kadar samsung vb kullanan insan varsa hiçbiri garantiden memnun değil, kronik sorunlarda bile kullanıcı hatası damgasını yiyorsunuz mağdur oluyorsunuz. 6s cihazımın sadece şarjı az gidiyor şikayetimden dolayı sıfırıyla değiştirdiler daha fazla yoruma gerek varmı ? ve güncelleme desteğide cabası. 2013 çıkışlı 5s ios 12 güncellemesini alıyor ve ios 11 sürümünden daha stabil hızlı çalışıyor. Diyeceksin ki apple cihazları yavaşlatıyor vs. 5s'i muadili olan s4 ve s5 ile karşılaştır diyorum sadece, s4 ve s5 güncelleme desteğini geçtim esamesi okunmuyor şuan, s8 ve s9'unda kaderi aynı olacak ama 6s,7 ve 8 hala güncel cihazlar olacak birkaç seneye
  • Çöpçüler konuya dolmuş yine
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.