Şimdi Ara

2018 Ford Focus tanıtıldı, işte özellikleri ve fiyatı (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
128
Cevap
1
Favori
16.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar,
    Fiyatı için yorum yapmak istemem çünkü ülkemizin yok diye ısrarla lanse edilse de var olan ekonomik dar boğazı sebebi ile maalesef tüm ürünlerde fiyatlar 6 ay öncekilerinin 2 katını görmüş durumda.
    Bunun dışında aracın ST-LİNE modeli bence gayet güzel olmuş.Yol tutuşu konusunda zaten Focus segmentinin en iyileri içinde üstüne eklenen güvenlik paketleri ile iyi bir ivme kazanmış.
    Ayrıca birilerinin oyuncak dedikleri şeyler teknoloji diye adlandırılıyor ve bu teknolojiye sahip olmayan araçlar kısa zaman sonra al benisi olmayan 80 li yılların Tofaşları gibi olacak o sebeple yeni teknolojilere ve bunları deneyen her Markaya saygı duyuyorum.
    Fiyatlamalar için ise ben artık bu daralmada Hükümetin ÖTV yi bu indirdiği miktarlarda en azından sabitlemesi gerektiğini, çalışanlardan alınan gelir vergilerinin dilimlerininde biraz esneklik yapması gerektiğini düşünüyorum, bu yolla en azından insanların aldıkları maaşları artarsa piyasada her alanda alımda artar.




  • Dış kasası bence çok güzel olmuş. Ufak dokunuşlar da iyileştirmiş. Ben beğendim. Ama ön konsol çok kötü. Her şeyi üst üste konmuş ama olmamış.

  • focus 3 te zirveye cıktılar. şimdi iyce geriye gidiyor. o kocaman ızgara cok çirkinleştiriyor ucuz bir görüntü veriyor araca

  • Bence dis tasarimi guzel olmus keske ic tasarimini bir onceki nesline yakin yapmis olsalardi ic kokpit tasarimi cok da heyecan verici olmamis malesef . O yuzden focus 3.5 a devam

  • Aracın st ve titanium kasasında fark var değil mi? Kasa şuan segmentinde en beğendiğim araç, daha iyisini görmedim henüz belki civic ardından mazda.

    Daha önceki focuslarda en beğenmediğim şey o klima ızgralarının dikey olmasıydı ve herşeyin ortada yığılı olması kötüydü. ama bunun 8" lik ekranıyla beraber iç tasarımı gerçekten çok hoşuma gitti.
    Herşeyiyle çok güzel bir araba, benim gözümde segmentin lideri olabilir.
  • Dış tasarımında dikkat çekici veya ilgi çekici bir detay göremedim, daha sofistike bir tasarım olabilirdi. İç tasarımı ise bugüne kadar gördüğüm focus modelleri arasında en çirkini diyebilirim bir önceki modelin iç tasarımı bile daha iyi duruyor, sanki bir beş altı yıl önceki araçlara ait gibi, fiyatlar da malum zaten alamayacağımız için çok da bakmanın bir anlamı yok.... bu sefer olmamış focus
  • çakma egea
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.