Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (65. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
160
Favori
1.473.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Vanished Man

    Birşey olmaz bey gibi yatarlar. Ayrıca kısa dönemken nasıl sıkıntı çektin? Biz acemilikte asteğmen taburunda kalıyorduk 6 kişilik koğuşta.

    Alıntıları Göster
    acemiliğimi samsun çavuş eğitim taburunda yaptım orada aslında herşey gayet güzeldi , 40 kişilik fln koğuşlarda kaldık. taaa oradan başladı zaten işte siz kısa dönemsiniz şöyle böyle 6 ay yapıyorsunuz zaten diye diye , sonra ustabirlik çıktı mı çerkezköy muhimmat tam bir it kopuk yeri. neyse gene orda aynı dava 100 kişilik fln koğuşlarda kaldım.komutanların dahi siz kısa dönemsiniz diyerek çok iş yaptırmaları. siz poşetsiniz imaları. uzun dönem 1x nöbet tutuyorsa , göt yalamayan kısa dönemlerin benim gibi 2x nöbet tutmaları.(usta birlik boyunca günde 8 saat nöbet tuttum) telefon fln kullanamadık kısa dönemiz diye ama uzun dönemler kullandı.sabah mıntıkayı bile uzun dönemler yapmıyordu. daha neler var da şuan hiç düşünmek istemiyorum. askerlik peygamber ocağı fln hikayeeee it kopukla uğraşma esrarcısı bonzaicisi ile uğraşma yeri. bakma burda ben hep laf atıyom bedelli yapacaklara ama yapsınlar valla. askerlikte kazanacakları hiçbişey yok, sabır dışında...




  • yurt dışında yaşayanlardan da 2000 euro bide uzaktan eğitim istiyolar. Uzaktan eğitim nedir yahu iyice saçmaladılar
  • asdasdqwertyveyaalxyvance A kullanıcısına yanıt
    Birde topçusu,popçusu temel eğitimden muaf olucakmış

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Askerlik sorunu olmayan biriyim. Fırsatı bulduğunuz zaman bedelli şansını kaçırmayın. KTM zulmünü görmüş biri olarak size tavsiyem 28 günü fazla önemsemeyin. 6 gün KTM de kaldım 6 yıl gibi geldi.

    Bedelli yapanlar,, yapacak olanlar patates soyma mevzusunu fazla kullanmayın Askerlik patates soymadan ibaret değil.

    Askerliğini normal yapanlar Bedelli yapanlara tepki göstermeyin yasal haklarını kullanıyorlar.
  • Nasıl bedel ve yaş twitter sayesinde belirlendiyse şimdi temel eğitimin iptali için aktif şekilde kullanılmalı,haydi
    ‪ #Bedellide25GunKaldırılsın‬

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fasakasa kullanıcısına yanıt
    Bu vasifsizlar askerlik yapinca kendilerini bir sey zannediyor hocam bosver.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Simdi ağustos celp doneminde yerleri belli olacak olupta bedelli yapmak isteyenler nasıl bir yol izleyecek bilgisi olan var mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gladiator-TR

    Askerlik sorunu olmayan biriyim. Fırsatı bulduğunuz zaman bedelli şansını kaçırmayın. KTM zulmünü görmüş biri olarak size tavsiyem 28 günü fazla önemsemeyin. 6 gün KTM de kaldım 6 yıl gibi geldi.

    Bedelli yapanlar,, yapacak olanlar patates soyma mevzusunu fazla kullanmayın Askerlik patates soymadan ibaret değil.

    Askerliğini normal yapanlar Bedelli yapanlara tepki göstermeyin yasal haklarını kullanıyorlar.
    Elazığ KTM'de bende 3 gün kaldım ilk askere giderken, seninde dediğin gibi o 3 gün hayattan soğumuştum.
    Ktm ler cidden kötü ya, bunada bir çözüm bulsalar sonuçta ktm tamam ama bakımlı olsa keşke..




  • 18 ay askerlik yapmış biri olarak bedelliye sıcak bakmıyorum, yok illa da çıkacaksa, ödenecek rakamlar gelire göre adil olmalı. Madem 5 milyona yakın kişi bundan faydalanmak isteyecek o zaman gelire göre hesaplansın. GSS de ki gibi gelir testi zorunluluğu getirilsin. Rakam da gelire göre kademeli belirlensin.
  • 28 gun cok sacma. Agustos sonunda yuksek lisans kaydi yapacagim. Agustos'tan sonra yasalasirsa 28 gun askerligi ne zaman yapacagim? Onceki bedelli sadece yas ve bedel sarti vardi. simdi durum cok karisik.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahim0674

    Tabi ki hocam askeriyede ki doktor muayene etmiyor ama rahatsızlığın vs var mı diye soruyor. Ona diyebilirsin hastahaneye sevk istiyorum diye ya da kendisi belirtebilir bu boyla gidemezsin diye. Sorması ayıp boyunuz kaç hocam? 1.50 aşağısı değilseniz gidersiniz bence.
    1.52/53 Hocam :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    Nasıl bedel ve yaş twitter sayesinde belirlendiyse şimdi temel eğitimin iptali için aktif şekilde kullanılmalı,haydi
    ‪ #Bedellide25GunKaldırılsın‬
    Ne ağladın arkadas ya 28 gün alt tarafı, acemi olarak boş boş takılacaksınız nöbet yok görev yok alt tarafı içtima olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • __Nikolaus__ kullanıcısına yanıt
    İyi güzel diyorsun o zamn ne parası isteniyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Askıda Bedelli Askerlik kampanyası başlatıyorum. 1 tane bedelli yapıyorsunuz, 1 tane de askerlik şubesine asıyorsunuz, ihtiyacı olan biri gelip askerliğini bedelli olarak yapıyor gururu kırılmadan.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Vermek istemiyorsan benim gibi gidip 6 ay yaparsın, kötü birsey degıl silah tutmasını öğrenirsin en kötü, askerliğin en boktan tarafı usta kısmıdır, nöbetler görevler türlü türlü insanla ve 2 gr lık beyni olan sözde komutanlarla ugrasmak, şahsen benim fikrim gitmesin kimse ama yasa böyle cıktıysada sızlanmaya gerek yok 2 secenek var ya 28 gün sabah erken kalkıp akşama kadar boş boş işlerle ugrascan belki bi kac silah egitimi olursa yanına kar kalır yada 6 ay türlü türlü insanlarla ugrascan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş konunu var var falan diyenler burası isviçremi de bütün işverenler bütün kanunları uyguluyor,en basiti mesai ücreti vermeden haftada 60 saat den fazla çalışıyor ülkenin çoğu hatta asgari ücretle.

    2018 Bedelli Askerlik Ana Konu

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bence haksız bir uyglama, herşeyde hak hukuk adalet diyenler bunda neden demiyor anlamıyorum. haksızlıklara veryansın edenler iş buna gelince gıkları çıkmıyor. sizde sosyal demokrat vs oluyorlar, ama iş bedlli askerliğe gelince eveleyip geveliyorlar. ban göre haksıklık hemde köküne kadar.

    ama bedelli yapıyorsanda 28 gün gitmek niye, bu adama askerlik bedeli belirlemişsin. bu bedeli ödersen askerlikten muaf demişsin. hemde askere çağırıyorsun. ayrıca bu adamı askere getirdiğinde ona birsürü masraf yapacaksın. kıyafetinden tut yemek vs gibi şeyler ne gereği var. 28 günde ne verecek askeriyeye yada ne alacak askeriyeden
  • quote:

    Orijinalden alıntı: radko

    İş konunu var var falan diyenler burası isviçremi de bütün işverenler bütün kanunları uyguluyor,en basiti mesai ücreti vermeden haftada 60 saat den fazla çalışıyor ülkenin çoğu hatta asgari ücretle.

    Tabiki çıkaracaklar bakmayın adamlar yazmış delikanlı gibi kurumsal firmalar yazmaz böyle kapının önüne koyarlar adamı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 28 gün askerlik olayını çıkartan özel sektörde hayatında hiç çalışmamış kişidir böyle tipler nasıl milletvekili olmuşlar merak ediyorum? Böyle tipler milletvekili olursa yapacakları işte yarım yamalak olur.
  • Babası çocuğunu geç yazdırmış, çocuk da durumdan haberdar. Ne hikmetse vaziyeti düzeltmek için yıllarca harekete geçmiyor. Hadi buraya kadar anladık diyelim de bari kendi umursamazlığınız yüzünden ona buna kabahat bulmayın.
  • 
Sayfa: önceki 6364656667
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.