Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (1011. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
160
Favori
1.474.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10091010101110121013
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Ankara Mamak Mebs Okulu - yarın teslim oluyoruz bakalım:)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni bedelliye 20 bin başvuru varmış şuan,yine millet son dakikaya bırakıcak demek.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 32B ANKARA MAMAK VARMI?
  • selamlar 30kasım sevk tarihim izmir'den amasya'ya gidiyorum. yol iznim 2 gün sanırım. peki 2 aralıkta saat kaça kadar birliğe katılmam olmam gerekiyor bilgisi olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bostik -- 26 Ağustos 2019; 16:1:30 >
  • Arkadaslar merhaba benim sevk tarihi 28 eylul son yoklama zamanimda 13 eylul bi kac gundur hastanelerde ugrasiyorum..8 9 yildir anksiyete bozuklugu,panik atak gibi sorunlarim var yabanci ortamlarda duramiyor surekli atak geciriyorum.

    Aile hekimine gittim beni hastaneye sevk etti ordanda kurula sevk edildim çarsamba gunu muayene olup kurula cikicam.Eski bulabildigim muayene raporlarini filan topladim adima yazilan ilaclarinda ciktisini aldim gerci son 3 4 yildir recetesiz olarak antidepresanlari aliyodum ama sonucta rahatsizligim belli tekrarlayan bi rahatsizlik askerlik donemine yaklastigim icinde baya zorlaniyorum..

    Aramizda heyete cikan var mi ? Heyetten aldigim belgeyi askeriyeye mi goturmem gerekiyor ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xkeshin X kullanıcısına yanıt
    Karari bana soyluyolar mi kurulda ? bide herhangi bi askerlik subesine verebilirmiyiz yoksa ikamete bagli askerlik subesine mi ? Orda ki kişi carsamba gel sabahtan bi kac doktora muayene olacaksin ogleden sonrada kurula girersin dedi insallah 1 gunde sonuclar fazla strese girdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xkeshin X kullanıcısına yanıt
    İlginiz icin tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xkeshin X kullanıcısına yanıt
    İlginiz icin tesekkur ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Kayseri/Talas 1. Komando Tugay Komutanlığı 2019-Eylül 31B döneminde gidecekler var mı? Daha önce yapanlar öneride bulunabilirler mi?
  • SAĞLIK SORUNU OLANLAR İÇİN BİLGİLENDİRME MESAJIDIR

    13 eylule kadar yoklamami yapmam gerekiyordu yaklasik 10 senedir anksiyete bozuklugu ve depresyonla savasiyorum.Surecimi sizlerle paylasayim benim gibi olanlar yararlansin..


    - İlk etap yoklamami edevletten doldurup saglik sorunlarimi yazdim

    - Aile hekimine gittim sıkıntılarımı söyledim beni hastaneye sevk etti..Bu konuda randevu gerekmiyor asker oldugunuz için öncelik taniniyor ayni gun icinde hastaneye gidip muayene olabiliyorsunuz..

    - Sevk edilen hastaneye gittim psikiyatri bolumune ciktim tabi doktor endiseli yuz ifademi gördü durumumu anlattim dedigi şuydu " tamam ben seni goruyorum endiseli oldugunuda anliyorum ama bana resmi evraklarla gelmen lazim,seni kurula sevk ediyorum dedi " yalnız kurula sevk ederken bana psikologa gidip test yapmam gerektiginide soyledi ben ayni gun icinde kurulun oldugu hastaneye gidip ordaki psikologa gittim randevu filan gerekmiyor bana ''Rorschach testi'' yaptı cesitli murekkepli resimler var onlari yorumluyorsunuz..

    - Yine ayni gün içinde heyetin oldugu bölüme indim orda vezne gibi bi yer var sevk raporunu verdim bi kac imza , kimlik fotokopisi ,başhekim onayını yaptirdim sonra evrak kaydini yaptirip vezneye geri dondum pazartesi sabahtan gel muayene olcaksin oğlende heyete cikacaksin dedi..

    - Pazartesi gidemedim daha önce muayene oldugum yerlerden '' Epikriz raporlarını topladım " ilaç raporu yazdırdım ve son durumumu özel psikiyatrime yazdırdım.Ha bide edevletten eskiye dönük psikiyatriyle alakali olan tüm tedavilerimi cıkarttım.

    - Bugun tüm evraklarimla beraber sabah erkenden gittim psikiyatri çok iyi bi insandı diger hastanede de o muayene etmisti ben seni biliyorum sen asagi kurula evraklarini ver öglen gel kurula alalim seni dedi...Baya bi bekledim zamanda gecmiyor zaten psikolojiniz bozuk surekli anlamsiz titremeler endiseler derken ogleden sonra evragimi aldim 1 yıl erteleme verdiler..

    - Askerlik subesine gidip durumu anlattim bedelli oldugumu yerimin bile belli oldugunu soyledim seneye geldiginde muhtemelen ayni yere dusersin dediler yer olmazsa baska yere dusme ihtimalim olabilirmis ama sanirim ayni sekilde rahatsizligim devam ederse muafiyet verebilirler..Bu konuda üzüldüm orda durumum belli 10 senedir rahatsizim iyi olsam hic hastaligimi belli etmeden giderdim ama gercekten iyi degilim keske direk muafiyet verselerdi veya askere gonderselerdi..

    Son olarak bu hastane işleri gercekten cok yorucu ve stresli hiç biseyiniz olmasa bile o hastane ortami gelen hastalar vs sizi yipratiyor..Psikolojik sorununuz varsa kendinizi iyi hissediyorsaniz askere gitmek istediginizi soyleyin ama benim gibi 10 sene civari surekli tekrarlayan bi rahatsizliginiz varsa tabi ki durumunuzu anlatin..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,
    Parayı yatırdıktan sonra bedelli askerlikten vazgeçebiliyor muyuz ?
    Arkadaş kasım aylarında birliğe girecekmiş
  • teşekkürler
  • SirDavos kullanıcısına yanıt
    merhaba 28 eylül 41. tugay tekirdağ saray bilgi lazım
  • Merhaba arkadaşlar 2019-35 B(28 İNCİ MKNZ.P.TUG. K.LIĞI/ÇANKIRI MERKEZ) 9 kasımda sevk oluyorum. Burada askerlik yapan arkadaşımız varmı?

    Konu hakkında yardımlarınıza ihtiyacım var :)
  • barcan61 kullanıcısına yanıt
    Askerliği yaptınızmı acaba :)
  • gigok kullanıcısına yanıt
    Askerliği yaptınızmı acaba :)
  • thePrince90 kullanıcısına yanıt
    Çankırı askerlik hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var kasımda yolcuyum :)
  • 
Sayfa: önceki 10091010101110121013
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.