Şimdi Ara

2018 Bedelli Askerlik Ana Konu (1002. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20.704
Cevap
160
Favori
1.474.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10001001100210031004
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar hat konusunu nasıl yapmalı? Askercell almak şart mı yoksa tuşlu telefon ve kendi hattımızla gitsek olur mu ? Kimle konuşsam sorun olmaz diyor ama aramaların bazı yerlerde sıkı yapıldığını da duydum ve kararsız kaldım. Askercell de 100 liraymis 19 gün için gereksiz gibi geldi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar 24 Ağustos'ta teslim olacağım. Ama 2 yıl önce motosiklet kazası yapmıştım. Sağ ayağımdan Femur şaft kırığı ameliyatı oldum ve platin takıldı.Şu anda koşamıyorum elverişli değilim.Ne yapmam gerekir sizce?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 Temmuz’da Ankara Mamak’ta olacağım inşallah,
  • Yeni bedelli sistemi konusu göremedim soruyu şuraya sıkıştırayım belki bileniniz vardır. Kura sistemi var diyelim kurada çıkmadık 6 ay mecbur alıyolarmı yoksa bekleyebiliyomuyuz diğer seneyi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk mesajda SAKARYA ADAPAZARI 7. KOMANDO TUGAY KOMUTANLIĞI olarak paylaşılan WhatsApp grubu Taşkısığı kışlası için olan grup.

    Bunun bir de merkez için olanı vari onu da ekleyebilir misin?


    SAKARYA ADAPAZARI 7. KOMANDO TUGAY KOMUTANLIĞI - MERKEZ
    https://chat.whatsapp.com/invite/HY2r5io9Am9LyArNzKuBAZ
  • Amedra kullanıcısına yanıt
    What?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • h3k1m kullanıcısına yanıt
    var dostum var. 22.07 de teslim olacağım ben de. daha önce orada bedelli yapan bir arkadaşla tanışmıştım forumda. gerekli bilgileri verdi sağolsun. 539 790 6652 telden iletişim sağlayalım bilgileri sana da iletirim.
  • Gaziantep islahiye jandarma komando var mi? 22 temmuzda teslim olacağım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dennisthamanace -- 18 Temmuz 2019; 14:38:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 temmuzda teslim olacağım. 9 ağustosta terhis olabilecek miyim ? Ona göre dönüş biletimi almam gerekiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozr2pkr

    22 temmuzda teslim olacağım. 9 ağustosta terhis olabilecek miyim ? Ona göre dönüş biletimi almam gerekiyor.
    O sana bağlı gardaş, içeride bi boklar yiyip askerliği uzatmazsan 9 unda terhis olursun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dexter89

    Merhaba arkadaşlar 24 Ağustos'ta teslim olacağım. Ama 2 yıl önce motosiklet kazası yapmıştım. Sağ ayağımdan Femur şaft kırığı ameliyatı oldum ve platin takıldı.Şu anda koşamıyorum elverişli değilim.Ne yapmam gerekir sizce?
    Zaten koşmak çoğu yerde yok yürüme var koşu olursa söylersin komutana anlayış gösterir.
  • Bedelli askerlik başvurusu için e devlete girdim bikaç defa teknik sorun var uyarısından sonra bedelli askerlikten faydalanmak istiyor musunuz seçeneğini evet olarak seçtim. Kurada çıkmazsanız paranızı geri almak için başvuruda bulunacağınız askerlik şubesini seçin dedi.Kısıtlı seçenekler içerisinden en yakın olan şubeyi seçtim.Ardından tamam veya onayla (artık onay seçeneği her neyse şu an hatırlamıyorum) dedim. Hata verdi teknik aksaklıklar falan filan dedi 2 saniye sonra bir daha onay dedim başvurunuz başarıyla alınmıştır dedi ödemenizi şu şu bankalara yapmanıza müteakip celp tarihlerini seçme işlemlerini yapabileceksiniz dedi.Hani teknik aksaklık uyarısı falan aldım ya önceki denemede o sebeple bi de şubeye gidiyim dedim sistemde başvurunun alınıp alınmadığı görünür diye neyse şubeye gittim hal vaziyet nedir böyle böyle durum var yapmam gerek bir şey var mı ve birkaç klasik soru sordum, bi tane kadın vardı dedi ki e devletten başvuru olmuyormuş siz nasıl yaptınız bizim sistemlerden de başvuru alınmıyor falan dedi, dedim hanımefendi başvurumu internetten yaptım işte nasıl yaptınız da ne biçim bi soru ardından kadın bizim sistemimiz yok şu an başvuru alamıyoruz gündemi haberleri takip edin falan dedi yani anlayacağınız onlar da ne yaptıklarını bilmiyor. Artık bilgi alabilmek için haber siteleri ve forum sitelerine muhtaç kaldık.

    Ayrıca bazı sorularım olacak bilgisi olan yazsın lütfen çünkü bilgi kaynağı yok, benim durum şu benim e devlet askerlik sorgulama durumunda 30.09.2019 tarihine kadar askerlikle ilişiği bulunmamaktadır diyor, durum yerinde de "sınıf ve tertibat bekliyor" diyor.Öncelikle bu sınıf ve tertibat bekliyor ne anlama geliyor? Düz mantıkla düşünecek olursak 30.09.2019 tarihinden sonra yoklama kaçağı olacam. E yukarıda da anlattığım gibi bedelli askerliğe başvuruyu internet üzerinden yaptım, parayı 30.09.2019 tarihinden önce mi yatırmam gerekiyor ? Diyelim ki 15 Aralık gibi parayı yatırdım, ben kasım celbine mi çağrılacam, diyelim ki çağrılmadım ve ocakta kura çekildi kurada da çıkmadım bir daha kuraya katılma hakkım var mı, yani bu kura benim için tek seferlik mi geçerli, bir de son olarak sizce 145.000 kontenjan dolar mı tahminen? çünkü askerlik şubesindeki sakinliği görünce demek ki kimse başvuru yapmıyor bedelliye gibi bi düşünceye kapıldım. Ne kadar haklıyım sizce?




  • Erzurum'da askerliği yaptım. Bizden iban istemediler. Dönüş için verilen para nereye yatar? Böyle bir durum yaşayan oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terhis belgesini aldıktan sonra birşey yapmamız gerekiyor mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar sevk belgesini alalı baya oldu, bu gidiş biletinin parasını almanın zamanı yok değil mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ardahan merkez bugün bitti benim askerlik darısı sizin başınıza

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar 30kasımda Amasyada askeri, 14 aralıkta isg sınavı var osym'nin ama sınav merkezi olarak amasya yokmuş samsun ve sivas var izin vermezler heralde dimi 2 gün ister çünkü.
  • Bostik kullanıcısına yanıt
    İzin veriliyor,geç çıkıyorsun

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ağrı 12. Mekanize'ye düşen varsa kendini seçilmiş ilan etsin açık ara ülke genelinde en rahat askerlik yapabilecekler yere düştüler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 10001001100210031004
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.