Şimdi Ara

2018-2019 Sezonuna kadar şampiyonluk göremeyiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Olağanüstü durumlar dışında GS'de yönetim 3 senede bir değişiyor. Mayıs 2015'te göreve başlayan yönetim, 2018 yılına kadar devam edeceğe benziyor.

    Kulübün içinde bulunduğu şartlar güllük gülistanlık değil, kabul, lakin bu kadar da kötü bi yönetimi haketmiyoruz taraftar olarak. Bu yüzden de geleceğe inancım kalmadı.

    Ve şunu da iddia ediyorum, 2018'e kadar yönetimsel bi değişiklik olmazsa seçimlerde GS'nin başına geçecek isim Dursun Özbek olmayacak.

    NOT: Konuyu açmamın sebebi, son zamanlarda Riekerink gitsin şu gelsin bu gelsin diye açılan konular, yapılan yorumlar. Benim düşüncem Riekerink'ten daha mühim bi problemimiz olduğudur.



  • Kesinlikle katılıyorum buna. Bu başkan demeye dilim varmayan kişi Galatasaray'ın başından gitmedikçe sorun falan düzeltemeyiz. Taraftar da durumdan şikayetçi değil sanırım, maçlarda tepki göremiyorum.

    Ancak şunu unutmamak gerekir; Galatasaray varsa umut hep vardır. Rakip, federasyon, hakemler bir kenara, kendi içindeki engelleyici kişilere rağmen umut vardır Galatasaray'da.

    Ama şu başkan demeye dilimin varmadığı kişi gitmediği sürece, (eğer kazanırsak) kazandığımız başarılar geleceğe ışık vermeyecek. Git artık istenmeyen adam
  • Abartmayın sanki Premier ligde oynuyoruz. 2 tane rakibiniz var alt tarafı. Gs bundan kat kat daha kötü kadroyla da şampiyon oldu. Hocasız da şampiyon oldu. Yönetime tepkinizi koyun sonuna kadar haklısınız da takıma sırt çevirirseniz o zaman şansınız kalmaz.
  • Fatih Terim gelmeden su maddi kosullarda sampiyon olamayiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk defa yoğun ve geniş kitleler tarafından uzun süre istifa tezahüratlarını duyduk. Taraftar 60. dakikada umudunu kesti.

    Taraftarın önünde 2 seçenek var:

    1)2018 Mayıs olmadan o yönetimi indirir, en azından önümüzdeki sezondan bi beklentimiz olur.

    2)Akhisar'a 6 atınca alkış tutar, her şeyi unutur ve 2 sezon daha buna katlanır.

    Kayseri maçındaki tepki çok önemli. Skordan bağımsız bi şekilde arkasında durmaları lazım, devamı gelmeli.
  • Bu takım zamanında hocasız şampiyon oldu, 2015' te Hamza' ya rağmen leş futbola rağmen şampiyon oldu. Biz Galatasarayız, her türlü şampiyonluk şansımız her zaman vardır. Bu, ruhumuzda var.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Transferde en cok para harcayan kulubuz hala gariban edebiyati yapiyoruz

    20 milyon avro sadece bonservis odemisiz bu sene

    Bjk 11 fb 6 harcamis

    Bu parayi ft harcasaydi iyi futbolcu alirdi

    Adamdaki mantik takima kalite atlacak oyuncu transferi

    Eboue melo ujfalusi cok mu maliyetliydi

    Erene 5m 2.4 de kendisine verdik

    Terim boyle transfer yaptirir mi

    Riekerink bey oyuncu bilmiyor aldigi gary rodruges iyi olabilir belki ama o bile eskiden tanidigi oyuncu

    Adamin avrupa futbol bilgisinin benden iyi olsugunu dusunmuyorum ki benim de avrupa futbol bilgim vasattir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurkan19 -- 5 Şubat 2017; 16:14:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sezon sonu şampiyonuz. Ben anlamadım bu kadar çabuk ümitsizliğe kapılan taraftar grubunu, geçen hafta akhisar'a 6 attık şampiyonduk dün başakşehir'e yenildik şampiyonluk gitti. Kayseri ve Rize maçlarını kazanalım görün o zaman beşiktaş maçındaki şampiyonluk havasını
  • Takıma kene gibi yapışıp bırakmayan; Sabri-Semih-Selçuk takımda olduğu sürece şampiyon olacağımızı sanmıyorum...

    Muslera-Bruma-Sneijder-Podolski etrafına bir takım kurulması lazım.

    Amaç bunların zaaflarını kapatmak olmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GANN1CUS

    Sezon sonu şampiyonuz. Ben anlamadım bu kadar çabuk ümitsizliğe kapılan taraftar grubunu, geçen hafta akhisar'a 6 attık şampiyonduk dün başakşehir'e yenildik şampiyonluk gitti. Kayseri ve Rize maçlarını kazanalım görün o zaman beşiktaş maçındaki şampiyonluk havasını

    Hava falan kurtarmaz bizi hocam. Bu defansla Beşiktaş içimizden geçer nerde olduğu farketmez.
  • Galatasaray 0-2 Kayserispor

    Dakika 73, tüm tribünler : YÖNETİM İSTİFA!

    Hadi çocuklar, bu soğuk havada maça geldiğinize değsin, kesilmesin, devamm.
  • Yönetimi istifaya çağırdık, adamlar gene gidip başka kelleler aldılar.

    BJK maçı senin bu sezon en kritik virajındı ki kazansan puan farkı 4 olacaktı, en kötü lig ikinciliği için fırsat kollayacaktın ama yönetim öyle bi zamanda yine olmayacak bi şekilde takımın genetiğiyle oynadı.

    Sonuç: Carole'un açtığı kötü ortayı BJKli stoper ıska geçince Podolski'nin önüne düştü ve tek pozisyonun bu oldu. Diğer maçta puan kaybettik, son 2 maçı 90+larda ıkına ıkına kazandık, bu nasıl bi işkencedir.


    Önümüzdeki sezon Tudor'un sistemine göre takım oluşturacaksın, sonra onu da kovup başkasını getireceksin, peki bu yeni gelen adam Tudor'un transferleriyle takımı nasıl idare edecek ? Aynı şeyi Tudor'dan bekledin, kendi transferlerinle adamdan başarı bekledin, ne oldu ? Ne zaman spor bölümünü okusam takıma doldurduğunuz çöplükleri adam kovmaktan beter etti haberleri çıkıyor.

    1 sezon daha sıkacağız dişimi, bekleriz, daha önce de bekledik ama bu 2 sezonun hesabını siz verebilecek misiniz? Avrupa'da yankı uyandıran takımın düştüğü duruma bakın. Başakşehir'in ayağı kaysın diye bekliyor,hey Allah'ım biz kime ne ettik, neyin faturasıdır bu!




  • Vay lan kulübün başındaki vasıfsızlardan aynı anda kurtulcaz sanırım

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin arsalardan 500m dolar gelecekmiş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray'da taraftar ne zaman yönetim indirmis? Bu kulüpte taraftari sallayan mi var? Galatasaray genel kurulunda futboldan zerre kadar anlamayan yüzlerce burjuva varken taraftari temsil eden bir tane insanoglu var mi? Olay taraftar degil. Olay bu isten anlayan yöneticilerin sorumluluk alip iyi bir kadro ile baskanliga aday olmasi. Zamaninda Ünal Aysal baskanliginda ittifak eden yöneticiler gibi.
  • Bu kadar optimist olmayın hocam bence 2025'e kadar şampiyon olamazsınız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne zaman şampiyon olacağınız artık Beşiktaşın elinde.
  • Şampiyonluktan ziyade avrupa seviyesinde olamayız gibi geliyor, sürekli yazı tura atan bir yönetim var ve ne zaman sıkışsa birilerini yollayıp işin içinden çıkıyor. Sanki tek sıkıntı teknik adamda yada futbolculardaymış gibi bir algı yaratma peşindeler ama onuda yemiyor taraftar, yemiyor ama sonuç ne ? Yine başkan dursun özbek ve türevleri...

    Camiadan ses yok, taraftar gruplarından ciddi tepki yok belli ki bir projenin ayağını temsil ediyorlar, muhtemelen şu arsa mevzuları geçince bunlarda iner aşağı...

    Bir mevzu daha var sana katıldığım, Tudor... Bu adam haklı olarak yeni futbolcular istiyor ve bunları uygulamak istediği sisteme göre oynatacak, önümüzde sağlam bir revizyon olacak ve tut ki beceremedi. Futbol bu, mourinho bile kadro kurarken elinde patlayabiliyor. Eee sonra ne olacak yeni bir isim gelecek, yeni kadro isteyecek...Olan Galatasaray'a olacak, tasarruf yapıyor gibi gözüküp bu kadar saçma para harcayan başka kulüp yoktur herhalde...

    Benimde içim sıkılarak vaziyeti izliyorum




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.