Şimdi Ara

2017 YGS ŞOKU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
2.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar geçen yıl 12. sınıftım istediğimi elde edemediğim için tekrar hazırlanmaya karar verdim bu sene denemelerim çok iyiydi her şey güzel gidiyordu ancak babam son hafta bir kaza geçirdi bütün konsantrasyonum moralim bozuldu ve sınav psikolojisiyle giremedim çok yavaş çözdüm matematiğin de zor olmasıyla matematikte koptum sonuçlar aşağıda geçen yılın ve bu yılın

2017 YGS ŞOKU

2017 YGS ŞOKU

Arkadaşlar gördüğünüz gibi matematik yok, mühendislik isteyen birisi için büyük bi yıkım oldu sıralamadan da anlaşılacağı üzere, sizlere danışmak istediğim nokta bu sıralamalarla ne düşünülebir asıl amacım ders dili ingilizce olan ingilizce hazırlığı iyi olan odtü itü gibi üniversitelerdi ancak sanırım maden mühendisliği falan tutar ancak tavsiye verebilecek herkes fikrini yazsında belki kafama yatan bir şey olur eyvallah şimdiden dh ailesi hepinize iyi çalışmalar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oncelikle gecmis olsun. umarim iyilesir baban

Bence istediginiz universiteye hala cekebilirsiniz siralamanizi. feniniz zaten gayet iyi duruyor. Lys'ye konsantre bir sekilde programli hazirlanirsaniz bi aksilik olmazsa 15-20k araligina cekebilirsiniz. itude elektrik muhendisligi 17k, kontrol otomasyon muhendisligi 16k , uzay muhendisligi 20k, insaat muhendisligi 20k. İtu'nun hazirligi da gayet guzel zaten . Umarim basarirsiniz :))

• Gecmis olsun her iste bir hayir vardir diyorum.(sinav acisindan) su an hicbir sey bitmis degil elinden gelenin en iyisi yaomaya devam et sakin birakma bunu herkes yapiyor cok yanlis. Sonunda olursa olur olmazsa seneye zaten konulari bilerek cok daha iyi bir yerevitme sansini arttirirsin

• Durumu iyi şuan en kısa sürede eski sağlığına kavuşacak inşallah. Tavsiyeler için sağol kardeşim inşallah oralara çekebilirim sıralamamı

• Allah yardımcın olsun kardeş.
  • flygnç kullanıcısına yanıt
    Haklısın elimden geleni yaparım lysye kadar olan süreçte ikinci kez mezuna kalmak çok yıpratıcı bir süreç olacaktır o yüzden hedefim odtü itüdeki güzel bölümlerden birine çekebilmek sıralamamı hayatta ne zaman neyle karşılaşacağın belli olmuyor bu süreçte onu anladım özellikle

• Hocam zaten mezun senemdi bu sene o yüzden tekrar mezuna kalma fikrini şuan 2. planda tutuyorum ulaşabileceğim hedefler arıyorum

• Çok geçmiş olsun dostum, üzüldüm gerçekten ama hala çekebilirsiniz fen nerdeyse full işiniz kolay
  • Hocam talihsizlikten bu sıralamayı yapmışsınız bence 20 30k arasına girebilirsiniz zaten fen temeliniz var.

Hacettepe ytü marmara ve İstanbul ü. Deki mühendisliklerede bakın akademik açıdan iyi üniversiteler bunlarda.

• yahu ne mezuna kalmasi. sacma sapan yorumlar yazmayin suraya. 2 ay 10 gun var.

hocam fen super gelmis, tm olarak tebrik edeyim önce.

bence mata agirlik ver. yani 2016 gibi gelse her konuyu deli gibi bilmene gerek yok. bence bi hoca bul ve deli gibi asil. 10 saat de olsa, cunku son 2 ay artik.
    kesinlikle mezuna kalayim deyip birakma derim ben.

başarilar kolay gelsin
  • Cem Uzan'a hapis şoku

• Hocam ben de size çok yakınım ve hedefim 7k yapmaktan başka çaremiz yok çalışmayı bırakma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam 3. Seneye kalma ben kaldım yedim bi bok açıkça diyorum geçen yıldan çok fark olmadı bende kafayı yediğin de yanına kar kaldı.

• Lemansky kullanıcısına yanıt
    3.seneyi bende düşünüyordum o kadar kötü mü ya
  • Bilegoba kullanıcısına yanıt
    Onu zaten su an dusunme mantijli da dusunemezsin ama kalinca kaliniyor sandigin kadar yipranmiyorsun onu soyleyim. Su an calis sonrasina bakarsin her seye mudahele edilmiyor malesef

• hocam sen yine de kafanı toparlayıp 2 ayı güzel geçir hiç belli olmaz bence
  • Feni fulle yakın ve matematiği saşlam yaparsan ilk 10 15k ya çekebilirsin.

Yalnızca şunu unutma, eğer gerçekten emek verdiysen, bir gün karşılığını alırsın. Kalbini iyi tut. Babana geçmiş olsun. Sınavda başarılar.

• Hocam bence lys kasmaya devam et ve hedefini yüksek tut,hiçbir şey için geç değil.Yök atlasta örnek var 60 binden 17 bine çekip itüye gitmiş adam.Zaten böyle örnekler genelde ygs'de şanssızlık yaşayan insanlar oluyor.Sen de aslında çok daha iyisini yapabilecekken şanssızlıktan dolayı umduğundan kötü yapmışsın bu yüzden lys ile telafi etme şansın var.
  • Hocam bence calışırsanız çok rahat çekersiniz feniniz mükemmel tebrik ederim,bu arada babana gecmis olsun kardesim bu feni nasıl bu kadar yaptin neler çözdün bundan bahseder misin

• quote:

Orijinalden alıntı: biqbanq6

Hocam talihsizlikten bu sıralamayı yapmışsınız bence 20 30k arasına girebilirsiniz zaten fen temeliniz var.

Hacettepe ytü marmara ve İstanbul ü. Deki mühendisliklerede bakın akademik açıdan iyi üniversiteler bunlarda.

Bu bahsettiğiniz üniler içerisinde yakından bilgi sahibi olduğunuz bölümler varsa açabilir misiniz hocam biraz daha, kağıt üzerinde sıralamaları güzel ingilizceyi akademik dil olarak kullanan bölümler ama mühendislik alanında sektörde önemli bir fark katıyorlar mıdır acaba imkan bakımından vs

Ayrıca evet benim de kendimi çok üzmeme sebep oldu hem bu durum hem de sonuç ama hayatta yarın ne olacağı belli değil her şeye hazırlıklı olmak gerek büyüdükçe insan bunu daha iyi algılıyor

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.