Şimdi Ara

2017 WORK&TRAVEL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
645
Cevap
27
Favori
26.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Fünfzehn

    Cok tesekkurler , acaba tavsiye ettiginiz acenta firma var mi sizce en kaliteli firma hangisi

    Benim bu sene ilk olacak bir aksilik cikmazsa.Su anda bu firma iyi su firma kotu diyecek kadar tecrubem yok.Ben de sizler gibi gun gectikce yeni seyler ogreniyorum wat hakkinda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gecen sene ucak bilet fiyatlari ne kadardi bilgisi olan varmi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cep harçlığı 800 diyor ama bence ilk sefer gidecekler icin gerçekten az cunku ilk gidenler tecrubesiz oluyor ve ilk gunlerde harcamalar gercekten cok oluyor. Bu sene gitmeden 700 falan yeter diyordum ama 1000 kusur ile gittim ancak yetti. Yaniniza alabiliyorsaniz en az 1000 almanizi oneriyorum

    Edit: ikinci sayfayi görmedim oyuzden son yazilanlari okuyamadim.
    Sirket ismi vermek istemiyorum çünkü gecen senenin konusunu okuduysaniz bilirsiniz tartismalar falan olmustu reklam yapiyorsunuz gibisinden. Oyuzden o konuda tavsiyem siz gidin arastirin ve fazla takilmayin sirketlere. Fiyati uygunsa, sponsoru iyiyse, danismanlari severseniz kaydolun derim.
    Is konusunda şehirlerde pek is bulmak zor ingilizceniz cok iyi degilse. Ve is meselesi bence tamamen şans isi. Gidince sevebilirsiniz veya sevemeye bilirsiniz. Ve gidincede sadece sizin dosyanizda yapacaginiz isi yapacaginizi düşünmeyin cunki adamlar saatlik ucretle calistiriyorlar ve sizden neredeyse full calismanizi istiyorlar. Mesela işte kendi görevinizi yaptınız ben geçeyim surada bekleyeyim is gelene kadar diye bisey yok adamlar genellikle sizi bos gördüğünde size hemen yeni bir gorev verirler ve bu herturlu sey olabilir, tuvalet temizliginden bulasiga çöp toplamadan getir götüre yani bunu bilerek gidin. Bunu bitek WAT öğrencilerine yapmiyorlar. Kendi vatandaşları bile bunu yapıyor. Is anlayislari farkli sizin anlayacağınız.

    Ucak bileti konusunda gidecegim yere gore degisir dogu birazdaha ucuz oluyor esnek alirsaniz doguda 1500 den bulursunuz sanırım ve batiya dogru bu fiyat artıyor bildigim kadariyla. Ve alirsaniz esnek almanizi tavsiye ederim birkac tl ucuz diye kesin bilet kesinlikle almayin derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigdreamer -- 10 Ağustos 2016; 3:24:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar merhaba. bende seneye work and travel düşünüyorum ve size birkaç sorum olacak.
    1- aslında sorumdan önce durumumu açıklamak istiyorum. 2014 te üniversiteye yerleştim.1 yıl hazırlık vardı. Ben 1.5 yıl okudum hazırlığı ve yarı dönemde 1.sınıfın 2 dönemine başladım.fakat bu dönemde ailevi sebeplerden dolayı 4 dersim kaldı ve ortalamam 0.85 oldu. şimdi ikinci sınıfa geçicem ve 2. sınıf derslerine ek olarak 1.sınıfın 1.döneminden bazı dersleri alıcam. yaklaşık 10-11 ders olacak.ben çalışıp notumu yükseltmekte kendime güveniyorum. herhangi bir sıkıntım da gözükmüyor şimdilik. fakat korktuğum nokta wat yapabilmek için 2 ve üzeri not ortalaması gerekiyormuş. bende bir şirkete erken kayıt yaptırmak istiyorum. şuan ki not ortalamamda sıkıntı olur mu ? ya da ilk dönem 2 nin üstüne çekersem not ortalamam kabul olur mu ?
    2- ingilizcem ne çok iyi ne de çok kötü.konuşulanları biraz biraz anlayabiliyorum fakat konuşma kısmına geldiğim de çok zorluk yaşıyorum. biraz çekiniyorum. ayrıca bildiğim kelimeler o anda aklıma gelmiyor. sizler de böyle bir durum yaşadınız mı ? nasıl aştınız bu durumu ?
    3- abacus study abroad şirketi ile wat yapan var mı ? şirket iyi mi ?
    sorularımı cevaplarsan çok çok sevinirim.




  • YusufBıyık Y kullanıcısına yanıt
    Ilk olarak 2 ortalama istemelerinin nedeni senin basarili bir ogrenci olup olmadigini belirlemek ve bu sayede de program sonunda kendi ulkene geri donecegini garanti altina almak.Gecmis zamanlarda 2'nin altinda ortalama ile w&t yapanlar oldu ama bu kisiler vize gorusmeleri sirasinda gerek iyi derecede ingilizce konusarak gerekse geri doneceklerine ikna ederek vize aldilar.Bu konuyu sirket ile konusman faydali olacaktir seni daha iyi bilgilendirirler.
    Ingilizce icin de sık sık konusma pratigi yapman gerekiyor.Bunu evde bir konu belirleyip kendi kendine konusarakta yapabilirsin.Hem bu sayede kelime hazneni de genisletirsin.
    Son soruna gelcek olursak dedigin sirketle ilgili pek bir fikrim yok.Gidip sirket ile yuzyuze konusman sirket seciminde yardimci olacaktir sana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abacus ağustos sonuna kadar 1690 , sonrası için 1890 tl fiyat verdi (ön kayıt dahil) nasıl bir şirket giden oldumu hiç




  • Herkese merhaba arkadaşlar 2017 yazında work and travel yapacağım bunun için sizlerle bilgi paylaşımında bulunmak için az önce siteye kayıt oldum.
    Dün izmirdeki danışmanlıklara gittim ve yukardaki fiyatların aynılarını aldım. Eğer izmirden gidecek olan varsa yada farklı şehirlerden tanışmayı ve beraber gitmeyi çok isterim.
  • merhaba...



    bu sene 3'e geçtim , seneye work and travel yapma sansım varmı ?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar herkese Allah'ın izniyle bu sene bende gitmek istiyorum parayı biriktirmeye başladım. acenta arıyorum bende beni pişman etmeyece, mağdur etmeyecek aynı zamanda da erken kayıt indirimini kaçırmak istemiyorum. Kayıt olup bi an öönce beni hazırlasınlar istiyorum. Pratiğim sıfır sadece gördüğüm kelimeyi anlıyabiliyorum ne duyduğumu (basit ve çok iyi bildiğim kelimeler hariç sıkıntı yaşamıyorum) nede konuşabiliyorum. Birde benim ingilizcem devamsızlıktan kalma 2.dönem okula hiç gitmedim sadece ingilizceden kaldım. Sadece sınavlara girmiştim ortalamam tutuyor. İnşallah bir sıkıntı yaşamam.
  • Yesil pasaport bi avantaj veya dezavantaj saglar mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ortalamanız tutuyorsa sıkıntı olmuyor diye biliyorum. Benim de ikinci sınıfın ikinci dönemi duruyor. Hocam yeşil pasaport bir avantaj ya da dezavantaj sağlamıyor en azından benim bilgim bu yönde. Hocam geçen seneler de katılıyordu ama son zamanlarda çeşitli değişiklikler olduydu. Kalan dönem falan varsa katılıyorlar ama yukarıda not ortalaması için geçerli olan kural burada da var aslında okulunuz bitiyor ve geri dönüp dönmeyeceğiniz kesin değil belki o yüzden sıkıntı olabilir.
  • Arkadaşlar ben success e kayıt olacağım. Mail ile görüştüm erken kayıt fiyatları 30 Ağustos'a kadar geçerliymiş. Ankara'ya gideceğim ay sonuna doğru ve Allah'ın izniyle kaydımı gerçekleştireceğim.

    Fiyatlar şu şekilde (30 Ağustos'a kadar geçerli) : 250 TL ön kayıt ücreti (kayıt esnasında alınıyor sadece evet TL) Kalan ücret 1590$ yanlış anlamadıysam şubatta mı ne ödeniyor bu ücret işimize yerleştiğimizde öyle diyim.
  • Not ortalamasina fazla takilmayin geçen sene konsolosluktanda soylediler zorunlu bir sinir ortalama yok diye ama nedense her sene 2 diye bir sinir var diyorlar yok oyle birsey konsolosluktakiler soyledi ama tabiki yüksek olmasi avantaj saglar.

    Son sene bitirdikten sonra gelebilirsin genelde son sene gelenler en gec geri donenler oluyor yeni seneye okul sıkıntısi olmadigi için. Para biriktirisen güzelde bir gezersin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pokemon210 P kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatin icine neler dahil? Sevis ucak bileti falan dahil mi yoksa sadece danismanlik ucreti mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece acentanın ücreti bu uçak bileti, sevis ücreti, defter filan dahil değil.
  • Beyler 3 sirket arasinda kaldim accept abacus icep world hangisini secim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen dönem ortalamam düşüktü fakat bu sene yüksek tutacağım, eğer gitmek istesem bu dönemin not ortalamasına mı bakarlar yoksa geçen senenin mi?
  • WAT a gitmek isteyen arkadaşlar için şu kanal size rehber olabilir.Bu arkadaş çalıştığı yer,kaldığı şehir,alışveriş vb hakkında bilgilendirici Vloglar çekiyo ben çok beğendim videolarınıhttps://www.youtube.com/channel/UCQZtPDjnvPngtV91hCHxyHA/videos



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DcTheScientist -- 16 Ağustos 2016; 17:13:35 >
  • Ben takip ediyordum zaten sizde takip edin faydalı videolar çekiyor.

    Ortalama sorusuna gelince GANO ya bakıyorlar. Sadece bu yıl değil tüm yıla bakıyorlar.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.