Şimdi Ara

2017 temmuza bir mesaj bırak. (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
314
Cevap
25
Favori
10.674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum çok korktun. Korkuyorum. Kötü gelirse kaldıramam diyorsun. Ama iyi gelicek senin tek sorunun kendine çok yüklenmen. Yaptığın halde yapmadığını düşünmen. Artık bundan vazgeçip sevinme gezme tozma sırası. Çok acı çektin ama bi amaç içindi ve değdi umarım. Nasıl yaparsın bilmiyorum ama yaşadığın herşeyi sindirip artık gül eğlen gez toz lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Berat naparsan yap ama mühendislik oku be Ankara hukuk tutuyor diye sevmediğin işi yapmak zorunda değilsin babanı ikna et Yıldız Tekniğe git onun dışında sana yazan kızla çıktın mı lan çok merak ediyorum sınav var diye sallıyorsun tamam da at gibi kız. Neyse mühendis olursan Erasmus + yurt dışında lisans yap bari okuduğuna değsin hadi iyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr.Foreman

Mezun-16 güm güm geliyor Ankara Tip oluyor Rabbim nasip eyle

• Hayırlısı ile İnşAllah Gazi veya Hacettepe hukuku gönül rahatlığıyla tercih listene yazmış ol.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simerenyasım -- 24 Mart 2017; 19:27:5 >
  • Michael_Angelo kullanıcısına yanıt
    Okuyoz be ya

• sonunda hayaline kavuştun aferin kiz sana❤

• Temmuzdaki ben sonunda bittimi la

• Elindeki son sansi iyi degerlendirdin mi? Ailenin bu kadar emegini bosa cikarmadin umarim. Cok belli etmiyor olabilir ama ozellikle baban cok uzuluyor bu duruma. Nolur onlarin emegini bosa cikarmadim de!

• Mezuna kaldıysan ders çalışmaya başlamışsındır umarım kalmadıysanda inşallah istediğin bir bölüme girmişsindir
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShoyoHinata

Berat naparsan yap ama mühendislik oku be Ankara hukuk tutuyor diye sevmediğin işi yapmak zorunda değilsin babanı ikna et Yıldız Tekniğe git onun dışında sana yazan kızla çıktın mı lan çok merak ediyorum sınav var diye sallıyorsun tamam da at gibi kız. Neyse mühendis olursan Erasmus + yurt dışında lisans yap bari okuduğuna değsin hadi iyi günler.

Kısa sürdü ama cevap veriyim bu ülkede mühendis olma salaklık yapma hukuk oku para biriktir avrupaya kac. Kızla cikamazsin buyuk ihtimalle kıza bu kadar soğuk davranırsan.

• Edit geldi

• FU FW

• Mezunum YGS yine berbat geldi 355k Hedef Çanakkale 18 Mart Harita Mühendisliği o Beyaz Bareti takıcam hadi bakalım
  • quote:

quote:

Berat naparsan yap ama mühendislik oku be Ankara hukuk tutuyor diye sevmediğin işi yapmak zorunda değilsin babanı ikna et Yıldız Tekniğe git onun dışında sana yazan kızla çıktın mı lan çok merak ediyorum sınav var diye sallıyorsun tamam da at gibi kız. Neyse mühendis olursan Erasmus + yurt dışında lisans yap bari okuduğuna değsin hadi iyi günler.

Kısa sürdü ama cevap veriyim bu ülkede mühendis olma salaklık yapma hukuk oku para biriktir avrupaya kac. Kızla cikamazsin buyuk ihtimalle kıza bu kadar soğuk davranırsan.

Ankara hukuk nereye tutuyor yaprağım. Git ders çalış gir sınava sonra konuş. He kızla çıkamadın çünkü kız şehir değiştirdi yapıcak bişey yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kutarga

İtü bilgisayar hayırlısıyla

• quote:

Orijinalden alıntı: XxJinx

Inşallah emek verdim çoğu fedakarlığı yaptım amaçsız insanlardan olmadım diyebiliyosundur.
    Bunları yaptıysan Oldu veya olmadı 0mat 0fen herşey 0 ken şimdi nerdeen nereye..

Emek vermedim.Fedakarlık yapmadım.Amaçsız insanlardan oldum.Nere gidiyon Herşey 0 halime gülüyorum ama birazda olsa akıllandım. Bir sene daha deneyecem oldu oldu inşallah olur olmadı benden bişey olmaz o zaman tutturduğum yere GO

• quote:

Orijinalden alıntı: turaciokan

Hedef 20k olucak mı bakalım

Oldu mu ne. Olmaz mi 10k bile olur

• quote:

Orijinalden alıntı: okulburak

çalışma nasıl gidiyor hangi konular kaldı ?

Hepsi

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.