Şimdi Ara

2017 SONY ANDROİD TV (107. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.006
Cevap
56
Favori
272.182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İstanbulldozer

    Ne yapmamı önerirsin. Tüketici mahkemesimi

    Tv fiyatı alttaki sınırlar içinde ise T.Hakem Heyete başvurulur ama daha fazla ise Mahkeme gerekli, tavsiye etmem..Zira en az 1,5 -2 sene sürer..Masraflar size ait..Sony sizi suçlar Avukatları ile size karşı dava açar..Kazanırsınız ama 2 sene boyunca sinir harbi, stres yaşarsınız..Ben bu mahkeme sürecini bizzat yaşadım..

    Yapacak birşey yok, sabırlı iseniz Servise Başvurup bekleyin ama çözüm olur mu bilmem..EN fazla yazılım güncelleme olacak denilecek..

    Ama yok ben hakkımı ararım derseniz, Tüketici heyet veya Mahkeme..

    2017 Yılı;

    İl Tüketici Hakem Heyetlerinin parasal sınırları 3.610 TL'nin altındaki meblağlardaki uyuşmazlıkları,

    İlçe Tüketici Hakem Heyetlerinin parasal sınırları 2.400 TL'nin altındaki meblağlardaki uyuşmazlıkları kapsayacak şekilde arttırılmıştır.




  • MarioGomez kullanıcısına yanıt
    Japonyayı bilmem, bizimkilerdir, Japonların böyle karar vereceğini sanmam..Zira aynısı Braun markasında başıma geldi, Ürün aldım iade edeceğim dedim olmaz dediler..Peki Almanya veya Avrupada olsak bunu bana söyleyecekmiydiniz dedim, orası Avrupa dediler :)

    Türkiyede maalesef adamların ürünlerini savunuyoruz sanki bizim malımız..

    Şimdi SOny servislerin hiçbirşeye Rapor vermemesi sanırım benim Sony Bayi, Sony Servis, Sony Eu. yı 3 kişiyi mahkemeye vermemden kaynaklandı..Zira, Tv de kullanım saati çıktı, benim mahkememden sonra hiç bir servis Kullanım saatine bakamayız dediler, Sony Eu..Biz bakamayız, Üretici Firma bakar dedi..Servis, Tv de kullanım saati yoktur dedi :) tam komedi..

    Sonra duydum servisler ücretli olmuş ve Sony servisten Rapor/Değişim yetkisini çekmiş..

    Sony Japonyaya ulaşamadım, bırakın Türkiyeden bir tane Sony yetkilisine ulaşamadım..Ulaşssam söyleceklerimi biliyordum ..

    Yani Sony Japonya değişim istemiyor vs sanmıyorum...Adamların bilgisi bile yoktur..Şeffaf bir şirket değil Sony, açın Sony Türkiye distribitörü Sony Eurasiadan biri ile görüşmek isteyin, Bölge müdürü, Ege bölge müdürü, Türkiye temsilcisi..kimseye ulaşamıyorsunuz? Sanki Tüketici yalan söylüyor muamelesi yapılıyor..

    Tv aldım memnun değilim, bu kadar basit..Staılan mal geri alınmaz tabiri bizde gecerli..Dünyada böyle bir uygulama var mı emin değilim..ALırsın, memnun kalmadın geri iade..En azından 1 ay para iadesi 15 gün para iadesi gibi kampanyalar oluyor, duyuyoruz

    Yani Robotlar ile, sekreterler ile muhatap oluyorsunuz..Artık sistem böyle, çogu şirkette muhatap yok..Mail yaz bekle sana döneriz deniliyor..Kimsenin de döndüğü yok..

    Kime şikayet edeceksiniz ki? Kanun, Mahkeme diyor, Mahkemeye vermek te kolay değil, onlar da biliyor..

    Avrupada, Amerikada, Japonyada, Kanda, Almanya,İngiltere vs..magazadn ürün alacağım, sonra iade etmek istediğimde geri almayacaklar öyle mi, o adamın lisansını anında kaparlar, oralarda 14 gün iade gibi iade sistemi olduğunu biliyorum..Sadece bizde magazadan aldın, iade edemezsin tarzı bir prosedür mevcut..

    Tüketici memnuniyeti diye birşey var..

    Sorsanız Tv ler Avrupa Standartlarına uygun üretiliyor..Tamam peki Avrupalılara verilen Tüketici hakları neden bizlere verilmiyor??

    **Herşeyi geçin, Sony A serisi ile 5 yıl full garanti veriyordu sony eurasia.. 500-600 Tl alıyordu...Sonradan bunu iptal etti..Ben şun anlıyorum, Tv lerinin kalitesi o kadar düştü ki...5 yıl bile dayanmıyor..Forumdan bir arkadaş X905A almış ve 5 yıl garanti yapmış..5 yıl dolmadan Tv çöpe gitmiş, sansına sigorta kapsamında/garanti kapsamında XE9005 almış :) komedi gercekten...

    2 yıl Garanti veriyor Sony Eurasia, demek Tv lerin ömrü 2 sene..Nerede 50.000 -65.000 saat panel ömrü?? Sorsanız Panel ömrü mü var diyecekler..Evet var, Amerikada Tüketicinin biri veya birileri Panel ömrü için mahkeme açmış (Hangi marka bilmiyorum, genel olarak Tv lerin Panel ömrü vardır..2 sene garanti nedir??? )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 26 Temmuz 2017; 20:21:11 >




  • Fena degil gayet iyi

    2017 SONY ANDROİD TV

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 SONY ANDROİD TV

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2017 SONY ANDROİD TV

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tv gayet güzel 4k çok iyi şimdilik memnunum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,



    Tabi bu bahsettikleriniz "eğer tvde sorun çıkarsa" dan sonraki konular ama 55xe9005'i yine de tavsiye ediyor musunuz?



    Gerçi bu tip sıkıntıları tüm firmalarla yaşayabiliriz ama anlattıklarınız gerçekten çok yıpratıcı. O kadar işin gücün arasında bir de bu tip konuyla uğraşmak korkuttu beni doğrusu.



    Ürün tv olmasa da ben de benzer bir sorunu buzdolabında yaşamıştım. Ariston buzdolabım 4 kez sebebi belirlenemeyen koku yüzünden değişmişti. Servis çok iyi ilgilenmişti ama biz artık değişim değil de iade istiyorduk. O yüzden lisan-ı münasiple ariston'un İtalya'daki GM'ne bir Türkçe bir mektup yazdım. Ptt'ye gidip pullayıp yolladım. Mektupta servisten memnum olduğumu fakat acaba bu seride bir kronik hastalık mı olabileceğini belirttim. Herhalde mektup olunca dikkatlerini çekti. :) 1-1,5 ay sonra Türkiye distribütörlüğü aradı. İsterseniz para iadesi de yapabiliriz ama sizi kaybetmek istemeyiz. Size son çıkan şu şu modelimizi göndermek istiyoruz dediler. Fiyat olarak da benim aldığım modelden epey yukarıdaydı gönderecekleri buzdolabı ben de kabul ettim. 3 senedir kullanıyorum gayet memnunum.



    Epey uzun yazmışım sonuna gelince fark ettim. Kusura bakmayın. Velhasıl sizin dediğinize ben de katılıyorum. Türkiye'deki bakış açısıyla yurtdışındaki özellikle üretici bakış açısı arasında ne yazık ki dağlar kadar fark var. :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogustopay4 -- 26 Temmuz 2017; 21:30:4 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • dogustopay4 D kullanıcısına yanıt
    XE9005 herkesin memnun olduğu tavsiye ettiği Tv..

    ***Ama dikkat, güncellemeyi kapatın..Eski sürümle kullanın alacaksanız..Son güncelleme ile görüntü problemleri yaşanıyor

    Anlatılan servis problemleri maalesef tüm firmalarda yaşanan, Türkiye genelindeki durum..

    Birkaç farklı firma olabilir ama gün geçtikçe hepsi bu yöne gidiyor, hayırlısı diyelim :)

    5 sene önce 7 sene önce 10 sene önce böyle değildi, korkuyorlardı en azından..Ama son zamanlarda çok rahat firmalar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 26 Temmuz 2017; 21:45:11 >
  • eros68 kullanıcısına yanıt
    Senden aldığım cesaretle bugün ben de aldım hocam ze7005 i. Umarım ikimizin de beklentisini karşılar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperyaman kullanıcısına yanıt
    Sony 49xe7005 in va panel olduğu yazıyor..displayspecifation sitesinin dogruluk payı ne kadar bilen birileri cevaplayabilirmi acaba..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: meekmentos

    Sony 49xe7005 in va panel olduğu yazıyor..displayspecifation sitesinin dogruluk payı ne kadar bilen birileri cevaplayabilirmi acaba..

    200 Hz motion

    50 Hz panel refresh rate

    Edge Led ile alınmaz...

    VA/Ips ayrımına bakmaya bile gerek yok

    **49 inc olarak sadece 49XE9005 alınır ama Türkiyede satışı yok, yurtdışında alınabilir..1000 Motion, 100 Refresh rate, Direct Led..
    (http://www.displayspecifications.com/en/model/50e1ad8 )

    2017 SONY ANDROİD TV

    https://www.sony.ee/electronics/support/televisions-projectors-lcd-tvs/kd-49xe7005/specifications
    https://www.sony.ee/electronics/televisions/xe7000-series/specifications

    2017 SONY ANDROİD TV
    http://www.displayspecifications.com/en/model/518bbb7

    ******49XE9005*****

    2017 SONY ANDROİD TV



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 26 Temmuz 2017; 23:13:39 >




  • İstanbul Bilişim den 5000 TL/ 6 taksit şeklinde aldığım XE9005 bu gün servis tarafından kuruldu. Ürün firmanın da belirttiği gibi Sony Türkiye (Eurosia) garantili. Yine uygun fiyattan stoğa girerse gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Boşuna diğer satıcılara daha fazla para ödemeyin. (Hala inanmayan varsa özelden Sony Türkiye garanti belgesini de gönderebilirim.)



    2017 SONY ANDROİD TV





    2017 SONY ANDROİD TV

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam tabiki xe9005 ile kıyaslanamaz. Zaten bir süre sonra salona 65xe9005 i almayı düşünüyorum. Odamda ps4 amaçla kullanacağım için 43" den büyük olmasın diye xe7005 e yöneldim. Display sitesinden baktım 60hz gözüküyor. Ips panel olması tabiki bir eksi ama siz daha iyi bilirsiniz input lagı düşük oluyor ki pc kullanımı ve oyunlarda daha avantajlı. 19ms input lag hiçbir sony de rastlamadım. Tabi sitenin yalancısıyım. 10 bitmiş ayrıca.

    Neyse artık almış bulunduk @eros68 ile.

    Beklentilerimizi karşılar umarım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • alperyaman kullanıcısına yanıt
    Piyasadaki 43 ler içinde en kalitelisi bu yoksa tabii ki xe9005 seviyesinde değil...
    Bir sorum olacak, harddiskten hdr film seyrettim resim seçeneklerinde hdr canlı ve hdr video diye 2 mod seçeneği vardı. Sonra normal film ve dizilere geçtim ama seçeneklerde hala hdr modlar mevcut başka mod yok. Normal standart canlı kişisel vs gibi mod seçenekleri olması gerekmez mi? Acaba hdr modunda mı takıldı kaldı? Tv yi kapattım açtım hala böyle...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler pc icin 4k tv arıyoruz sonynin 49kdxe8005 iyi gibi. 3500 lira bandinda önerebileceğiniz 4k tv var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony bayiileri ve marketler 6 binin üzerinde satıyor. Yeni yeni bazıları 5.600-5.700 tl vermeye başladı. Siz 5 bine çok iyi almışsınız.

    Bu saatten sonra kimse tutup da bilmem ne bayisiuiz, bilmem ne mağazasında haftasonuna özel fiyatlarımız aşağıdadır diye 6 bin tl civarı fiyatlar yazmasın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet. İstanbul Bilişim çok iyi fiyat vermiş. Artık 55XE9005 için 5.000 TL'yi beklemek gerekir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amazon.com dan alsan 6 bini geçiyor İstanbul bilişim nasıl 5 bine satıyor çılgınca

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://youtu.be/5aJlCAvZyIA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dogustopay4 D kullanıcısına yanıt
    Son 6 aydır türlü türlü tvler denedim araştırdım gördüm sıkıntılar yaşadım iadeler vs vs en sonunda pahalı olsun sony olsun dedim xe90 aldım ve şunu net olarak söyleyebilirim mükemmel i yaşatıyor şiddetle tavsiye ediyorum aşık olmazsanız mest olmazsanız size xe 90 getirmemişlerdir onuda bilin :) tabi elektronik cihaz birazda şans işi sorunsuz bir tv ye kavuşmanızı diliyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 105106107108109
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.