Şimdi Ara

2017 Samsung TV (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
889
Cevap
16
Favori
106.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 19karabulut07 kullanıcısına yanıt
    Selamlar,cevap için sağol,bende 43mu7000 düşünüyorum sadece trt 4k için,vestel görüntüsü hoşuma gitmedi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. 55MU7400 model tv bugün kurulum yapıldı. Maç yayınları için renk ayarı verebilecek var mı? Dinamikte parlak, doğalda sönük geliyor renkler.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de şu iki model arasında kaldım Samsung 50 mu7000 ve Samsung 49mu 7400 aralarında 500 tl fark var samsung 49 mu 50 olana göre ne gibi artısı var epey gibi internetten bir çok siteyi dolaştım 50 mu daha ucuz olmasına rağmen daha çok puan almış bilen bir arkadaş bilgilendirirse çok memnun kalacağım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baris007

    arcelik quantum dot tv yi merak ediyorum inceleme ona göre karar vercem

    ARÇELİK A65L 9799 5B Quantum TV'im nihayet geldi, kurulum yapıldı ama tatile çıktık dönüşte dalacam içine.
  • B.Avcı B kullanıcısına yanıt
    arka ışık 10 kontrast 95 dinamik kontrast kapalı renk kırmızı 2 netlik 0 tv yayınlarında ve filmlerde en doğal olması gereken renkleri böyle alırsınız arka ışığı ne kadar düşürürseniz o kadar iyi doğallık için eğer parlak görüntü isterseniz arka ışık 18 kontrast 95 dinamik kontrast açık keyfinize kalmış renk kırmızı 1 olsun birde bu ayarlardan önce şunlara bakın üstte ekran ayarlarından ekrana sığdır kısmı var o işaretli olsun yoksa tv yayınlarını büyütüyor birde şu ayara bakın en altın bi üstündeki menüde ortam ışığına göre arka ışıkları ayarlayan bi ayar var onu kapatın tam adı gelmedi aklıma yazarken birde altında harekete göre olanı var onuda kapatın resim modunuda film modu olarak ayarlayın hdr kapalı olsun onu demeye gerek yok ama yazayım yinede :) bu ayarların haricinde yapacağınız ayarlarla gerçekte olmayan renkleri insan tonlarını parlak formaları ve çim renklerini izlersiniz :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 14 Ağustos 2017; 23:46:33 >




  • RNNN kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler, eve gider gitmez deneyeceğim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8000 (mu) serisi bir samsung tv nin 49" nin 100 Hz olmaması inanılır gibi değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Erkan_76

    Arkadaşlar ben de şu iki model arasında kaldım Samsung 50 mu7000 ve Samsung 49mu 7400 aralarında 500 tl fark var samsung 49 mu 50 olana göre ne gibi artısı var epey gibi internetten bir çok siteyi dolaştım 50 mu daha ucuz olmasına rağmen daha çok puan almış bilen bir arkadaş bilgilendirirse çok memnun kalacağım.

    Şöyle söyleyeyim o fazla puan alma işini. Samsung Türkiye ürünlerinde farklı isimlendirmelere gitmiş. Yani burada satılan mu7400 modeli aslında yurt dışında incelemesi yapılan mu 7000 ile aynı cihaz sanıyorum. mu7000 ise daha düşük bir modelin bu şekilde isimlendirilmiş hali. Forumda bununla ilgili daha detaylı bilgiye de ulaşabilirsiniz.
  • zkand Z kullanıcısına yanıt
    mu7000 de aslında mu6170 modeli
  • @BJK@ kullanıcısına yanıt
    normalde 100hz türkiyeye gönderdikleri 100hz değil hocam
  • Bu 100hz i nasıl test edebiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    gözleriniz iyiyse anlarsınız onun dışında harici olarak benim bildiğim bi yöntem yok
  • Bu akşam Bayrampaşa Forum Avm de bütün teknoloji mağazalarını gezdim. 49MU8000 için premium uhd olduğundan 100hz tir emin olabilirsiniz diyorlar genelde ki epey.com harici sitelerde 100hz yazıyor. Kafam baya karıştı. Zaten 4K yayın yok diyip düz bi model alacağım sonunda. 4000TL ödeyip 50hz almaktansa 50hz olduğunu bildiğim 3000TL lik tv alırım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    hocam hikaye anlatıyorlar yada bu işi bilmiyorlar gerçi onlarında suçu yok işe alırken kimse ne bildiğini sormuyor..

    2017 Samsung TV

    2017 Samsung TV

    türkiyede 49mu8000 50hz dir türkiyeye gelen bütün samsunglar ue koduyla başlar




  • quote:

    Orijinalden alıntı: RNNN

    hocam hikaye anlatıyorlar yada bu işi bilmiyorlar gerçi onlarında suçu yok işe alırken kimse ne bildiğini sormuyor..

    2017 Samsung TV

    2017 Samsung TV

    türkiyede 49mu8000 50hz dir türkiyeye gelen bütün samsunglar ue koduyla başlar

    Sorunda bu görsel ve açıklamasında başlıyor. Satılan model displayspecifications taki diğer ile görsel olarak aynı. Oda 120hz diye anlatılıyor. Yanlarda birer ayak var.



    Ölçme yöntemi olsa test ederim.

    2017 Samsung TV

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    hocam displayspecte bir ihtimal yanlış olabilir çünkü bu durum diğer samsung modellerdeki gibi değil 49ların hepsine 50hz yazıyor birde türkiyeye un modeller gelmiyor çift ayak olan un modeli siz nerde sordunuz tv yi
  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    .2017 Samsung TV



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RNNN -- 16 Ağustos 2017; 0:5:41 >
  • Vatan mediamarkt teknosa ve Samsung a baktım İstanbul Forum da hepsinde UN modeli vardı ama UE adıyla. Türkiye'ye UE adıyla geliyor dediler. Bir tek samsung bayiisi "samsung bu modellerde 50hz ya da 100hz belirtmiyor bilmiyoruz" dedi. Diğer heryerde bunlar mu8000 ve üstü premium seri ve 100hz dediler.



    İlginçtirki samsung bayii sanki çok satmışta kota doldurmuş gibi ilgisizdi.



    Diğer mağazalarda ise özellikle sony alamıyorsan bu model doğru tercih dediler hep. Ki vatanda biri bi arkadaşını aradı samsung da eğitmenmiş. Konuştuk. "samsung hz değerlerini belirtilmediğini müşterilere gerçek hz değerlerini söylememelerini ancak gönül rahatlığı ile alınacağını tavsiye etmelerini nede olsa premium uhd serisi olduğundan alanın kafası rahat olacağını" anlatıyormuş. Bana detaylıca samsungun önceki serilerde diğer pazarlarda farklı tr de farklı kodlar olduğunu ancak Mu da öyle olmadığını. Ue ve Un nin kıta bölge kodu olduğunu söyledi. Birde sırf tr piyasası için neden ayak tasarımı değiştirip yanıltmaca yapsınki üstelik fiyat baremi belli olan tv ye neden düşük özellik koysun ki dedi.



    Bende bu güvenceli bilgiyi doğrudan samsung dan almak istiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • nohackmove kullanıcısına yanıt
    ue un koduyla ilgili söyledikleri doğru..yalnız atladıkları kısım mu8000 modelinin 49 boyuttaki tüm modellerinin 50hz olması yoksa üzerindeki tüm boyutlar 100hz..hani diğer modellerdeki gibi içinden farklı parçalar çıkma durumu yada farklı kodlama bu modelde yok yurtdışında neyse burdada o zaten yukarda paylaştığım fotoda yazıyor un ue hepsi aynı 50hz rtingste incelemesinde yazmış 49 boyut harici diye yenileme hızı için..display spec yanlış yazmış olabilir
  • İşte ortada kesinlik yok. Bide ben nu konularda yeniyim ama epey olsun rting olsun bu sitelerin lg fanı yandaşı olduğu söyleniyor. Markalara "teknik detaylarınızı doğru olarak paylaşmamız için şu kadar donate yapmalısınız" diyorlarmış diye duydum sağdan soldan. Tabii kesin birşey değil. O yüzden olabiliteden ziyade bunlar genelde belirli laboratuvar testleri uygulatıyor. Bir kesinlik vardır. O bilgiyi almayı önemsiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.