Şimdi Ara

2017'nin En İyi Ücretsiz Online Fotoğraf Düzenleme Programları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
1.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Online fotoğraf düzenlemek için 5 ücretsiz araç
    Hepsi tarayıcıda yer alan bu ücretsiz araçlar şaşırtıcı derecede güçlü olmasıyla dikkat çekiyor.
    Evet, karşılığında bazı reklamlara bakmanızı isteyeceklerdir, hatta Pro sürümlerine geçmek için teklif çağrısı yapacaklardır. Ancak bu, Photoshop gibi yazılımların maliyetiyle karşılaştırıldığında gerçekten küçük bir fiyat.
    Uyarımızı baştan yapalım: Bu uygulamalardan hiçbiri gelişmiş veya Photoshop gibi zengin özelliklere sahip değil. Ancak ihtiyaçlarınıza bağlı olarak internet bağlantınız olduğunda ihtiyacınız olan tüm resim düzenleme araçlarını sağlayabilirler.
    Fotoğrafları çevrimiçi düzenleyebileceğiniz, önde gelen beş ücretsiz aracı sizler için listeledik. Favorilerinizi listeden kaçırdıysak, lütfen aşağıdaki yorumlarda bunu bize bildirin. Keyifli okumalar...

    01. Pixlr Editor


    Pixlr Editörün arayüzü Photoshop'a çok benzer.
    Gelişmiş, ücretsiz ve hızlı bir fotoğraf düzenleme aracı olan Pixlr Editor, fotoğraflarınızın hepsine web tarayıcınız üzerinden oldukça güçlü düzenlemeler yapmanıza olanak tanır. Dodge, yakma, lekeleme, kırmızı göz giderme ve benzeri pek çok benzer araca sahip olduğu için Photoshop'a aşina iseniz rahatlıkla kullanabileceksiniz. Fotoğraf düzenleme konusunda yeniyseniz programın video eğitimlerini izleyebilir ve kısa zamanda çok güzel fotoğraflara sahip olabilirsiniz.

    02. Polarr


    Polarr, tarayıcınızda ve aklınıza gelebilecek hemen hemen her platformda kullanılabilir.
    2015 yılında piyasaya sürülen Polarr, yaratıcıları tarafından "herkes için tasarlanmış profesyonel bir fotoğraf editörü" olarak tanımlanır ve şaka yapmıyorlar. Bu aracı web tarayıcınız (iOS, Android, Chrome, Mac, Windows ve Linux) üzerinden kullanmanız mümkündür. Fırçalama aletleri, renk maskelemesi, objektif bulanıklığı, ayarlanabilir filtre gücü, eğri ve renk tonlama araçları ve daha pek çok şey gibi profesyonel özellikleri vardır. Üstelik profesyonel fotoğrafçılar için önemli bir format olan RAW fotoğraflarını da düzenleyebilirsiniz. Açıkçası çevrimiçi olmasına rağmen performansını çok iyi bulduk. Kısaca Polarr, ücretsiz bir uygulama için etkileyici derecede gelişmiş fotoğraf düzenleme yetenekleri sunuyor.

    03. Sumo Paint


    Sumo Paint ile hem çizim ve hem de resim düzenleme araçlarını kullanabilirsiniz.
    Sumo Paint, resim ve fotoğraf düzenleme araçlarının bir karışımını sağlayan gelişmiş bir yazılım platformudur. Standart resim düzenleme işleriniz için çok uygundur. Yüzen araç çubuğundan, seçim araçlarına, boya fırçalarına, şekil araçlarına, katmanlama araçlarına kadar erişebilmenizi sağlar. Ayrıca yıldız aracı ve şekil aletleri gibi diğer programlarda olmayan benzersiz özelliklere sahiptir. Sumo Paint’de, grafik ve illüstrasyonlarla çalışmanız durumunda daha fazla ilgi çekebileceğinize emin olabilirsiniz.

    04. BeFunky


    BeFunky süper hızlıdır ve kullanımı kolaydır.
    Fotoğraf düzenleme, tasarım ve kolaj yapma araçları içeren bir başka çevrimiçi yazılım paketi olan BeFunky, çok basit ve kullanışlı bir arayüze sahiptir. Uygulama, " şimdiye kadar yapılan en iyi çevrimiçi fotoğraf editörü " olduğunu iddia ediyor. Ancak bize sorarsanız durum pek de öyle değil. Bu program aslında yaratıcı profesyonellerden ziyade tüketicilere yönelik bir yazılımdır. Ancak bir fotoğraf editörü için son derece iyi sonuçlar verir. İşlemlerde süper hızlıdır ve kolaydır. Arayüz gayet açıklayıcıdır ve yararlı pop-uplar vardır. Yine de daha fazla bilgiye ihtiyaç duyarsanız sizi yararlı ders kitaplarına yönlendirmektedir.

    05. Fotor Online


    Fotor Online, çeşitli temel fotoğraf düzenleme araçları sunar.
    Fotor Online, fotoğraf düzenleme, kolaj yapımı ve grafik tasarım için çeşitli araçlar sunan basit ama sağlam bir uygulamadır. Programın girişinde sizi ücretsiz sürümden pro sürüme yükseltmeye çalışan bir teaser karşılıyor. Ancak, lomo efektleri, bulanıklık efekti, web kamerası efektleri, fotoğraf çerçeveleri, çıkartmalar, metin, renk sıçraması, mozaik, eğim kaydırma araçları ve özel bir HDR özelliği de dahil olmak üzere kapsamlı bir filtre ve efekt yelpazesine ücretsiz sahip olabilirsiniz.

    Kaynak:https://ceptematbaa.com







  • Bilgi için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.