Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (314. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.807
Cevap
86
Favori
404.264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • rebelpirate R kullanıcısına yanıt
    Günaydın, önceki sayfalarda yazdıysanız da kaçırmış olabilirim.
    Panel bu hale nasıl geldi aceba.
    Ayrıca manuel pixel düzeltice de ciddi anlamda işe yarıyormuş, bunu da görmüş olduk.
  • tonk T kullanıcısına yanıt
    sıfır tv hocam panel o şekilde çıkmıştı. bir arkadaş sıfır paneller öyle olabilir manuel pixel düzelticiyi çalıştır dedi. o şekilde gözle görülür bir düzelme oldu.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar bir hata yaptım kanallar gitti tkgs yükle diyprum başarızı oldu diyor daha sonra fabrika ayarlarına döndüm gene başarısız bu tkgs yi sevmiştik oysaki nasıl yaparız bilen varmıdır

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana Türkçe dublajlı veya dual ses yüklü 4k uhd belgesel inditmem konusunda yardımcı olabilirmisiniz. Özellikle blue planet serisi ve planet earth serisini istiyorum. Özelden yazabilirsiniz. Boyut büyük olacağı için yorrent seçeneği olsa daha iyi olur. Ücretli sitede uyar bana.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: thekinger

    Bana Türkçe dublajlı veya dual ses yüklü 4k uhd belgesel inditmem konusunda yardımcı olabilirmisiniz. Özellikle blue planet serisi ve planet earth serisini istiyorum. Özelden yazabilirsiniz. Boyut büyük olacağı için yorrent seçeneği olsa daha iyi olur. Ücretli sitede uyar bana.

    @GT_55

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar,

    B7 sahibiyim, bir konuda destek rica edeceğim.

    Televizyondaki ekran görüntüsünü anlık olarak iPhone'a foto olarak alabileceğim bir uygulama arıyorum. LG TV Plus adlı kumanda işlevini de gören uygulamada bu özellik yok. LG'nin aynı işlevi gören bir önceki versiyonlu uygulamasında bu özellik vardı ancak bu TV'leri desteklemiyor artık.

    Bu işlem için ne yapmam gerekir? Önerilerinizi rica ediyorum.
  • Legoloman kullanıcısına yanıt
    Atma değil de ben telefonumdaki foto ve videoları tv de görüntülemek için iMediaShare uygulamasını kullanıyorum. TV ve telefonu evdeki wifi modeme bağlaman yeterli.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonumdaki medyaları TV'de görmeye çalışmıyorum. TV izlerken o andaki ekran görüntüsünü telefonuma kaliteli bir şekilde almaya çalışıyorum.
  • serkanhnr kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam sıfır TV nin bu şekilde çıkması ilginç. pixel düzeltici ile düzeldi çok şükür de değişim iade vb uğraşmak zorunda kalmadım.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar şu ana kadar TV'mi default ayarlarda kullanıyordum. Dün rtingsteki ayarları denedim ama pek hoşuma gitmedi. Daha önce forumda başka bir sitede yer alan ayarlar (youtube da olabilir) paylaşılmıştı sanki. Ama şimdi bulamadım o sayfayı. Tekrar paylaşabilir misiniz rica etsem?
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hızlı geçen sahnelerde yada mac seyrederken uzun toplarda bulanıklık oluyormu sizlerde de
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xyro

    hızlı geçen sahnelerde yada mac seyrederken uzun toplarda bulanıklık oluyormu sizlerde de
    Truemotion'ı kapatın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

    Teşekkürler.
  • youtubeden video izlerken baya ısınıyor sizde durum nasıl arkadaşlar parlaklığıda düşürmüştüm daha once yüzde 60 yapmışdım
  • Arkadaslar merhaba. Iki aylik arastirma bekleme sonunda bugun tv teslim edildi. Aksama da servis gelecek. Sizlerden ricam servis geldiginde hangi testleri yaptirmaliyim bana bilgi verirseniz sevinirim. Her ne kadar forumu takip etsemde tv yi alma isi kesin olmadigi icin hersey aklimda yok . Simdiden tesekkurler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silveraction

    Arkadaslar merhaba. Iki aylik arastirma bekleme sonunda bugun tv teslim edildi. Aksama da servis gelecek. Sizlerden ricam servis geldiginde hangi testleri yaptirmaliyim bana bilgi verirseniz sevinirim. Her ne kadar forumu takip etsemde tv yi alma isi kesin olmadigi icin hersey aklimda yok . Simdiden tesekkurler
    Usta bende bugün spariş verdim salı günü gelicek, 65b7v

    1- Televizyonun her köşesine bak ezik çizik kesinlikle olmasın tv'nin alt bölgelere özellikle dikkatli ol yere koyarlarsa çizilip yada çatlamış olabiliyor.
    2- Ekranı iyice incele çizik olmasın
    3- Ölü piksek testi yaptır ekranda iyne ucu kada parlak yeşilimsi, kırmızı, özellikle siyah ölü pikseller olmasın.
    4- Vertical Banding(Dikey Gölgelenme) özellikle maç yayını aç izle ekranda gölgelenme rahatsız edecek kadar varsa maç izliyorsan kanser eder olmasın.Bunu anlamak için kaleci degaj diker aniden kamera sağdan sola geçer o zaman belli olur gölgelenmeler.
    5- Sesi aç herhangi bir sıkıntı bozulma cızırdama olmasın bazen kapaktan bile kaynaklanabilir tv arkasından da sesi kontrol et kapaktan vızıldama sesi sıkıntısı yoksa taş gibi tv gelmiş demektir güle güle kullan şimdiden.


    Bunları nereden tecrübe ettim dersen 3 ay önce 5 defa sıfır kutu samsung 65mu9000 serisi tv geldi geri gönderdim bu sorunlardan sonunda paramı iade aldım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cCcKurtbeycCc -- 8 Eylül 2018; 16:5:40 >




  • arkadaşlar discovery canel,history canel, nat geo gibi kanallara sürekli mail atalım 4k yayın yapsınlar. sesinizi çıkarmazssanız 10 sene sonra anca 4k ya geçilir.
  • cCcKurtbeycCc C kullanıcısına yanıt
    Hocam tv geldi arkadas test yapti sikinti yok ancak bu fiyata bu ses sistemi tam fiyasko. Adamlar soundbar iteklemek icin kac bin tl lik tv ye kiytirik ses sistemi koymuslar

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silveraction

    Hocam tv geldi arkadas test yapti sikinti yok ancak bu fiyata bu ses sistemi tam fiyasko. Adamlar soundbar iteklemek icin kac bin tl lik tv ye kiytirik ses sistemi koymuslar
    Merak ediyorum nasıl bir ses deneyimi bekliyordunuz.Zaten hali hazırda çoğu tv'den daha iyi bir ses deneyimine sahip.Tv için üst seviye denilebilir.İçinde subwoofer bile var. Dolby atmosu açmayı da unutmayın.
  • 
Sayfa: önceki 312313314315316
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.