Şimdi Ara

LG 2017 OLED TV [B7-C7-E7-W7] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.807
Cevap
86
Favori
404.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim :))

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkese mrb. bende cumartesi 55 b7 ile aranıza katıldım tv yi binanın ortak uydusundan izliyorum trt 4 k şahane fakat diğer kanallar çok kötü birtürlü alışamadım tv ye daha önce hep samsung led tv kullandım ilk defa lg aldım ama açıkçası pişman oldum renkler cansız,görüntü kalitesi hd kanallarda düşük tv de mi sorun var yayında mı anlayamadım biran gaza gelip bütçeyide aşarak bu kadar parayı verip aldığım tv beni hayal kırıklığına uğrattı acaba kullanan arkadaşların hd kanallarda görüntü kalitesi nasıl cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • oledin parlaklığı size az gelmiş anlaşıla

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,

    samsung 55ks8500 aldım fakat bugün b7 veya c6v arasında kaldım ve iade işlemini başlattım. Aldığım bayiden aradılar iade edeceğim için Oledi kötülediler bende kararsız kaldım tekrardan fikriniz nedir?

    55ks8500 ile c6v yada b7 arasında çok fazla bir fark yok mudur?
  • Bence vereceğin farka değmez pişman olursun bende önce samsung aldım iade ettim lg b7 aldım cebimden bir dünya para çıktı değdi mi bence değmedi tabi karar sizin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen sene 2 kere sorunlu 60ks8000 geldi en son para iadesi aldım sağlamını bulursanız oledden daha parlaktır. Samsung parlaklığın düşük oluşu nedeniyle olede yatırım yapmamış.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turko79 T kullanıcısına yanıt
    Dostum bende tv'nin kendi uydusundan izliyorum ve inanılmaz keskin net görüntüler. Kullandığım tv 65c6v. 2016lg forumunda da fotoları var. Bence binanın uydu performansında sıkıntı olmalı.
  • barisdragon B kullanıcısına yanıt
    Oled almadan önce benimde parlaklık ile ilgili kuşkularım vardı. Ancak loş veya karanlık ortamda izliyorsanız standart ayarında bile parlaklığı göz alıcı. Netflixden iki gündür narcosu sinema modunda izliyorum. Aydınlık ortamda ise standart ayar sizi fazlasıyla doyuruyor. Güneş gözlüğü alıp izliycek değilseniz tv'yi :)
    Birde samsungun parlaklık konusundan dolayı olede yatırım yapmamış olması çok da gerçekçi gelmedi bana. :)
  • Arkadaşlar e7 ile b7 arasında ne fark var?kayda değer bi fark var mıdır?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: O.o.spawn.o.O

    Dostum bende tv'nin kendi uydusundan izliyorum ve inanılmaz keskin net görüntüler. Kullandığım tv 65c6v. 2016lg forumunda da fotoları var. Bence binanın uydu performansında sıkıntı olmalı.

    İnşallah dediğiniz gibidir çok canım sıkıldı çünkü usb den falan izlediğim filmler muazzam trt 4 k muazzam diğer hd kanallar çok kötü sd kalitesinde resmen cevabınız için teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emrah kardeşim herkes görüntü ve tv kalitesi konusunda o kadar farklı yorum ve tespitler yazıyor ki senden rica etsek tv yi kurduktan sonra sen bizleri aydınlatırmısın görüntü konusunsa canlı tv uydu vb. gibi konularda elinden geldiğince aydınlatırmısın mümkünmü.. şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SelimBa S kullanıcısına yanıt
    Tabi ki yaparım da. Tv hala beklemede GG'de. Ödeme alınmış ama kontrol ediliyormuş. 24 saati aştı daha neyi kontrol ediyorlar anlamadım. Teknosaya mesaj attım, GG'ye sorun diyorlar. GG'yi aradım, telefondan yardımcı olamıyoruz mesaj ile ulaşın dediler. MEsaj attım GGnin müşteri hizmtlerine. Bekliyorum bakalım. Eğe rolmazsa iptal edip teknosadan alıcam artık.
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    1 yıllık araştırma sonuçlanmış, hayırlı olsun :)

    TV geldiginde ayarlardan 'pixel shift' açık olursa, OLED Light ve kontrast çok yüksek değerlere ayarlanmazsa, TV izlendikten sonra bir süre standby da bırakılırsa, logolu ve sabit görüntüler uzun sure izlenmezse burn-in /image retention riskini azaltır.

    TV geldiğinde izlenimlerinizi bekleriz ;)

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    Sony xd9305 öncesini de sayarsak 1.5 yıl aslında :)

    Sağolun.

    Ben normalde ışığı sonyde de çok düşükte kullanırdım ama kontrastı max yapardım. Yani düşük ışık, yüksek kontrast. Gerçi bunu yapmamın sebebi, altyazı çıkınca panelin de parlamasını önleyebilme çabası idi, lakin işe yaramadı. :)

    Sağ salim gelebilirse inşallah elimden geldiğince, dilim döndüğünce karalarım bişeyler.

    Bu arada, kurulum yaplırken, piksel (ölü-stuck) testi dışında bir kontrol yapmak gerekiyor mu? Malum lcdlerde clouding banding testleri vardı. Gerçi oledlerde de az da olsa banding görülüyormuş ama ....

    Bu arada arkadaşlar, GG Teknosa, 14 gün içinde cayma hakkını sağlayan bir platform. Yazılı teyit aldım. Muhtemelen teknosa.com da öyledir. Buaralardan alışveriş yapmak isteyenler olursa aklında olsun. Yok servis kuruldu, yok kutu açıldı gibi bir bahane sunmuyorlarmış.




  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    OLED TV leri yuksek kontrasta ayarlamak riski arttirir. Zaten 2.000:1 CR li XD93 e gore orta ayarlarda bile farki hissederseniz :)

    LCD TV lerinin kalibrasyon onerilerinde farkındaysanız kontrastı min. %90 a ayarlarlar (çünkü kontrastları düşük), parlaklik degerini ise kısıp (led light/brightness) siyah derinligini iyilestirmeye calisirlar. OLED lerde ise aslinda tam tersi: ne black crush ne de burn-in e sebep olmayacak kontrasti (ki yabanci forumlarda kullanicilari <%80 diyor) ve OLED Light i (yine <=%52 ayarin optimal oldugu konusuluyor) tespit etmek lazim.

    http://www.avsforum.com/forum/index.php#/topics/2784185?page=1

    Duz renklerde olu piksel testinin yaninda gri renklerde (koyu gri gibi) vertical banding dikkat cekiyor mu bakilabilir. Clouding, haloing, light bleeding vd. LCD TV sorunlari panelde ariza yoksa olmayacaktir. Kullanim saatine de baktirin bence, internetten alimlarda bence kontrol ettirmek lazim.

    Bir de bence TV de eski yazilim bulunmuyorsa kullanicilarinin fikirlerini arastirmadan guncellemeyin.

    Hayırlı olsun tekrar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • DeeepBlue kullanıcısına yanıt
    Sağolun tekrardan.

    Yazdıklarınızı dikkate alacağım. Kullanım saatine nasıl bakılır LG'de, bilginiz var mı?

    Gelecek olan servis sonynin de servisi aynı zamanda. Sny tevimden biliyorum gıcık ötesi bir servis ama el mahkum.
  • emrahsnr kullanıcısına yanıt
    Rica ederim, bilgim yok ama bu forumdaki ve alintiladigim yabanci forumdaki kullanicilari bilgi verebilir.

    Gecen sene yakinima alip iade ettigim Grundig TV nin servisi de ayni zamanda Sony servisiydi. Hatta Grundig i iade ettikten sonra isterseniz Sony TV alin kuruluma gelebiliriz dediklerinde tesekkur edip konuyu kapatmistim :))

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: turko79

    Arkadaşlar herkese mrb. bende cumartesi 55 b7 ile aranıza katıldım tv yi binanın ortak uydusundan izliyorum trt 4 k şahane fakat diğer kanallar çok kötü birtürlü alışamadım tv ye daha önce hep samsung led tv kullandım ilk defa lg aldım ama açıkçası pişman oldum renkler cansız,görüntü kalitesi hd kanallarda düşük tv de mi sorun var yayında mı anlayamadım biran gaza gelip bütçeyide aşarak bu kadar parayı verip aldığım tv beni hayal kırıklığına uğrattı acaba kullanan arkadaşların hd kanallarda görüntü kalitesi nasıl cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim

    Ulusal Hd kanallardan bir kaç ekran görüntüsü paylaşır mısınız? B7 Hd kanalları Sony A1 kadar iyi gösteremese de çok da kötü olmamalı diye düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Birazdan atarım resimleri ben yıllardır samsung kullanıyordum samsung 65hu8200 ondaki görüntü netliğini ve renk canlılığını bu tv de bulamadım renkler daha soluk geldi bana şimdi fotolorı gönderiyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >





  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.