Şimdi Ara

2017'den Sonra Türkiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
61
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bunlar tamamen şahsi görüşümdür, öncelikle onu belirteyim.

    Seçimden önce "Böyle bir şey yok!" denilen eyalet sistemi 2019 seçimlerinden sonra yandaş medyada halka alıştıra alıştıra anlatılır. Ve elbette bir süre sonra bu sistemin gereği olan eyalet sistemi kararnamesi geçer. Türkiye ya 7 esas eyalete ya da 4 esas eyalete bölünür.

    Ankara ve İstanbul ayrı birer eyalet olur. Şayet 4 eyalet kurulacaksa bunlar : Doğu, Batı, Kuzey ve Güney olur. 7 eyalet kurulacaksa bunlar bölgelerimize göre isim alırlar.

    Bizim için en önemli kısım olan Doğu eyaletine bakalım ki Güneydoğu Anadolu ve Doğu Anadolu olarak iki eyalete ayırmayacaklarına adım kadar eminim. Eyalet içi seçimler yapılır ve kuşkusuz başa Kürtçü bir parti gelir. Bu parti muhtemelen HDP olmaz. Barzanici bir parti kurdurulur Amerika tarafından. Eyalette birkaç yıl kalındıktan sonra isyan çıkar ve bu isyanda devlet bastıramama yalanıyla Amerika'dan yardım ister. Amerikan askerleri gelir ve bu sözde isyanı bastırır. Ancak bölgeden ayrılmazlar. Sözde görüşmeler yapılır ve orada bir Kürt devletinin kurulmasına karar verilir. Sonrası "Hoşgeldin Kürdistan!".

    Bu arada da emin olun ki Yunanistan elimizdeki diğer tüm adaları da İsrail desteğiyle işgal eder. İzmir'e kadar gelme cesaretini gösterebileceklerini sanmıyorum.

    Büyük Orta Doğu Projesi Türkiye amacına ulaşır. Batı'nın çıkarmak istediği ayrımcılık başarıyla sonuçlanır.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-00B482800 -- 19 Nisan 2017; 8:1:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >







  • Olabilirde olmayabilirde ama güzel senaryo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.