Şimdi Ara

2017-2018 Sezonu Beşiktaş'ın Tartışmalı Pozisyonları [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Rakip takım taraftarlarına karşı objektif olabilmek için bu konuyu açtım. Maçlarımızda şike olduğunu iddia eden insanlar kendi maçlarını da dürüstçe izlesinler. Son 2 sezondur bileğimizin hakkıyla kazandığımız şampiyonluklara leke sürdürtmeyeceğiz. İnşallah bu sene de üst üste 3. şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz.

    [STSL 1. Hafta] 13.07.2017 / Beşiktaş 2-0 Antalyaspor (Hakem: Cüneyt Çakır)



    Hakem pozisyona penaltı dedi. Karar doğru çünkü rakip defans oyuncusunun topa teması yok ve Cenk'in koşusunu engelleyecek şekilde ayağını sokmuş.



    Burada hakem Oğuzhan'ın yaptığı faule sarı kart gösteriyor. Karar doğru çünkü Oğuzhan bu pozisyonda ayağını kaldırırken karşısından hızla gelen oyuncuyu fark etmiyor. Fark ettikten sonra da ayağını geri çekiyor dikkat ettiyseniz. Bu sebepten dolayı kırmızı kart çok ağır bir karar olur pozisyon sarı kart.







  • Niye sadece Beşiktaş? Kendimiz birilerine aklama ihtiyacımız yok!
  • BATE41 kullanıcısına yanıt
    Haklısın kardeşim ama son 2 sezondur hakkımızda forumda dönen muhabbetlerden sıkıldım artık. Birileri şike var deyince onlara cevap verebilmek için açtım bu başlığı.
  • Uğraşmaya değmez. Haklı olup olmaması önemli değil. Eninde sonunda ağlıyorlar yine.
  • Bal gibi de penaltı arkadaş siz kendi kendinize savunma yapın.
  • ya şu malum kesimi boşverin kendi başarısızlıklarını bu şekilde kapatmaya calışıyorlar. 1 haftadır tüm fenerliler aglıyor yok cenk ruzgardan düştü diyorlar ama göztepe 3. golu atacakken hakem bir foul uyduruyor hiç buna değinmiyorlar. klasik fenerliler işte laf anlatmayın şunlara anlayacakları yok zaten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tartışmasız penaltı değil. Oğuzhan kırmızı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nick ve takım uyumsuzluğu.
  • Uzun zamandır izlediğim en kötü kaleci ve hakem performansı.
  • Bjk ilk gol ofsayt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. hafta aynı terane



    Talisca net kırmızı

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Talisca icin kırmızı verilmedi. Böyle alenen şike yapıldığını ilk defa görüyorum. Bakalım haftaya neler olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Renkliler toplanmış yine. Talisca kırmızıdır evet fakat veysel de sütten çıkmış ak kaşık degil orada. Rakibi savunmak yerine müstehcen yerlerini elleyerek deşarj ediyor. Talisca da ani reaksiyonla yapıyor o hareketi.



    Attıgımız ilk gole ofsayt diyen olmuş. Direk bi göz doktoruna görünmesini tavsiye ederim. Zira babel topun baya gerisinde.



    Ayrıca K. Paşa nın da 8 kişiyle bitirmesi gerekiyordu maçı.Trezeguet in Caner in ayagına bastıgı hareket net kırmızı ve pavelka ile ben youssef 2.sarıdan atılmalıydı ea geçildi.

    Son olarak son dakika da net penaltımız verilmedi. Bunu da es geçmeyelim. Çok net bizim hakkımız yendi. Fakat havlayanlar aynı güruh.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şenol Güneş forumda herhalde. Üstüne birde su molası verildi bu kadar az uzatmamı olur diye ağlasa cidden inanacağım.
  • Talisca kırmızı mı? .dddd sarı kart bile fazladır o pozisyona. Pozisyonu izlerseniz Kasımpaşalı oyuncu gereksiz bir şekilde arkadan ittiriyor. Talisca bunu engellemek için arkasını dönüyor ve kasımpaşalı ittiridiği için taliscanın eli yüzüne geliyor.Önemli olan amaç amacı yüzüne vurmak değildi. Kasımpaşalı mağdur rolünü oynuyor abartı bir şekilde kendini yerden yere atıyor.Haksız bir şekilde sarı kart gösterdi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Trakyaali

    Talisca kırmızı mı? .dddd sarı kart bile fazladır o pozisyona. Pozisyonu izlerseniz Kasımpaşalı oyuncu gereksiz bir şekilde arkadan ittiriyor. Talisca bunu engellemek için arkasını dönüyor ve kasımpaşalı ittiridiği için taliscanın eli yüzüne geliyor.Önemli olan amaç amacı yüzüne vurmak değildi. Kasımpaşalı mağdur rolünü oynuyor abartı bir şekilde kendini yerden yere atıyor.Haksız bir şekilde sarı kart gösterdi.

    Erman toroglu gibi bir Beşiktaş düşmanı dahi sarı dedi de ben ikilemde kaldım. Veysel in kurnazlıgı var burda. Tahrik eden o. Talisca da eliyle itmek istemiş ama biraz fazla savurmuş. Kırmızı verse birşey demezdim.



    Renklinin biri de böyle alenen şike görmedim demiş. Alenen şikeyi geçen hafta verilmeyen 33 cm ofsaytlı maçta gördük.



    Herifler pür dikkat izleyip pozisyon arıyolar bizim maçlarda.Şaka gibi. Nasıl bir acı verdiysek bunlara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kardeşim abartmayın. Diğer pozisyonlara girmiyorum yok o penaltı, bu kart diye ama Talisca'nın pozisyonu NET KIRMIZI KART. Öyle yanlışla elini savurdu filan diye işi kurtarmaya çalışmayın. Bir güzel sağ elini yüzüne yapıştırıyor. Futbol karşılaştırması değil sanki boks maçı gibi.

    Futbol dünyasında fiziki ve sözlü taciz her zaman mevcut. Bu futbol dünyasında, dünya kupasında sözlü tacize uğradığı için Zidane kafayı çaktı. Gıkını çıkarmadı. Ramos her maç sözlü taciz yapıyor. Pepe sahada adam patakladı. Futbol sadece topla oynanan bir oyun değil. Psikolojide çok önemli. Mesela Melo sahada rakibinin psikolojisi ile çok oynardı. Pisliğin tekiydi kabul ama futbol dünyasında çelik gibi sinirlere sahip olmalısın. Talisca'da bu olmadığından yapıştırıyor sağ elini rakibinin suratına. Sonuç olarak kırmızı görmedi. Maç sonucu etkiler miydi etkilemez miydi bilmem. Ama bu pozisyonu aklamaya kalkmayın.




  • Talisca nın pozisyonu kırmızı olmayabilir zaten hakem sizi ittirseydi o maçı kazanırdınız.Neden kasımpaşa ve başakşehir e sürekli puan kaybediyorsunuz zannediyorsunuz onlarda sizin gibi saray takımı hakem desteği olmadan 3 puan alamıyorsunuz onlardan o kadronuzla ne yazık ki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2018-2019 Sezonu Beşiktaş'ın Tartışmalı Pozisyonları [ANA KONU]

    acilen açılması lazım bjk nin hakkı şimdiden yenilmeye başlandı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.