Şimdi Ara

2017 150 binde POLO hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2017 POLO 1.4 tdi dizel bmt comfortline eski kasa

İki değişen (sol ön kapı, sağ ön çamurluk) kapılarda lokal boyalar olan + ön cam değişmiş

Kaput-tavan-bagaj orjinal

DSG şanzıman

an itibariyle 149.800 lerde km

Ağır bakımları 3 ay önce yapıldı (ilk defa yetkili serviste yapıldı, hep dışarda yapılmış)

böyle bir araca sahibim. ilk aracım. km yüksek bana göre. böyle bir dizel aracı satmalı mıyım daha doğrusu dizel bir araç 180 binden sonra sorun çıkarmaya başlar mı?

Mantıklı bir şekilde satıp değerlendirmek istiyorum. yeni kasa çok düşük km polo önceliğim. manuelde olur aslında. dsg den korkutuyor biraz.

• çok büyük ihtimal şirket aracı olarak kullanıldı veya her gün en az 50 km yapıldı işten eve. yılda 25 bine denk geliyor. Alalı 4 ay oldu 1500km yaptım. Benim kullanımıma göre yılda 4500 km yapıyor tabi gezme tozma yapmadım şimdiye kadar. 1500 de öyle eklesek yılda 6 bin yaparım aşağı yukarı.

yoksa bana hitap edecek yakıt tipi BENZİNli midir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matrixx7 -- 1 Ocak 2024; 13:16:24 >
  • up

• 4 ayda 1500 km yapıyorsanız benzinli bir araç da size olur kullandığınız aracın motoru oldukça az yakar ama vwnin en sorunlu motorlarından biridir paranız varsa benzinli bir japon otomatik alın yıllarca binin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

hocam volkswagen seviyorum, tdi motor dediğiniz gibiyse benzinli bakarım daha modelli

• Matrixx7 kullanıcısına yanıt

1.4 tdi motorlar sıkıntılı hocam 1.6 tdi tercih edebilirsiniz

• Mand1ra_Hekimi kullanıcısına yanıt

neden sıkıntılı 1.6 nın farkı nedir, birde ben 1.0 benzinli düşünüyorum son pololar yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Matrixx7 kullanıcısına yanıt

1.6 tdi 4 silindir bu motor hocam 3 silindir bambaşka bir motor yani egrsinden sensör hatalarına kadar çok baş ağrıtır 1.0 tsi ile ilgili bilgim yok malesef

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.