Şimdi Ara

2016 Toyota Auris Multimedya sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

2016 Auris Advance CVT 1.6lt. benzinli (tüp yok) aracımız var araç henüz 15,750 km de

multimedya ünitesinde şöyele bir sorun oluştu ( Multimedya orijinal) sonradan takılma değil.

3-4 aydır multimedya ekranı kendi kendine gidip gelmeye başladı , önceleri çukura girip çıkınca filan gidiyor sandım ama araç dururken de gidip geliyordu. En sonunda komple gitti hiç görüntü yok.

Multimedyanın tüm fonksiyonları çalışıyor, radyo-cd-bluetooth, dokunmatik özellikleri çalışıyor sadece tek problem ekrana görüntü gelmiyor.

Akü kutup başlarını söktüm 10 dakika sonra tekrar taktım ama değişen bir şey olmadı.

Bu şekilde bir problem yaşayan oldu mu ? çözüm bulabildi mi ?

Yan sanayi multimedya takmak istemiyorum.

Eğer tamiri mümkün değilse 2.el hasarsız olarak orijinalini nerede kaça bulabilirim ?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

2016 Toyota Auris Multimedya sorunu

• Belki arkasında bir soketi fln çıkmıştır garanti varsa servise yoksa isterseniz servise veya güvendiğiniz bir ustaya götürün bir baksın.Sokettense soketi takar bez bantla güzelce bantlar oldu bitti.

tesekkurler

soketler ve sigorta kontrol edildi problem onlardan kaynaklanmıyor, yetkili servis tamir yapmıyor direk yenisinin siparişini yurtdışına veriyor oda 70 bin civarıymış.

multi medya tamircisi arayacağım eğer çıkma bulamazsam

varsa istanbul da güvenilir bir multi medya tamircisi iletişim bilgilerini verirseniz çok sevinirim.

İ30 2011 Teyp sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.