Şimdi Ara

2016 Suzuki Baleno (ANA KONU) (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
253
Cevap
5
Favori
48.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • muhendizz M kullanıcısına yanıt
    bayisinde otomatik techno paket 74 bin tl

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 9metal_99 9 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi bayi. Alma aşamasındayım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şahsen bende bu aracı forumdan tavsiye sonucunda duyup araştırdım. İkinci el 2010 model araç alacağıma 20 daha koyar sıfır araç alırım dedim. Bu araç benim için biçilmiş kaftan. Lakin yinede seçim sonrasını bekliyorum. Dolar falan düşerse daha uygun fiyattan alma imkanı olur diye.
    Konu sahibine ve katılanlara yorumları için teşekkürler.
  • Bende 1 ay olmuştur bu aracı alalı. Şu an için bir sorun yaşamadım araçla ilgili. Özellikle Techno modelini tavsiye ederim. Şu anda rodaj süresinde araç İstanbul şehir içi Hafta sonu ve akşam kullanıyorum çoğunlukla 7 litre yakar görünüyor.
  • Doların düşmesiyle aracın fiyatının düşeceğini zannetmiyorum. Yılbaşından beri neredeyse aynı ve hiç değişmedi. Yani yükselirken yansıtmadıkları gibi düşünce de yansıtmazlar.
  • 2018 haziran fiyatları zamlanacak gibi...http://otomobil.suzuki.com.tr/fiyat-listesi-2018.aspx



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feyzim19 -- 2 Haziran 2018; 12:35:03 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: feyzim19

    2018 haziran fiyatları zamlanacak gibi...http://otomobil.suzuki.com.tr/fiyat-listesi-2018.aspx
    benim yaptığım görüşmelerde de zamlanacak demişlerdi haziranda.Ben de anlaşıp kapora verdim hurda ötv indirimini bekliyorum sabırsızlıkla. Eylülde yeni modelleri 90 bin tl den listelenecekmiş. Öyle demişti satış danışmanı.
  • Zamlanmaz ama fiyatı da düşmez diye düşünüyorum. Dolar neredeyse 1 lira daha düşükkende bu fiyattı araç. Ama arttırmazlar da çünkü yeni kasalarını daha yüksek rakama satışa çıkartmaları anlamına geliyor. Bu da Siwift in piyasaya çok çok pahalıya sürülmesi demek. Ve hiç satılamaması anlamına geliyor.
  • wiwiwi W kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

    Ben de geçen hafta Baleno aldım. Fiyatların düşeceğini sanmıyorum. Şu anda Suzuki internet sitesinde fiyatlar güncelleniyor diye yazıyor.

    Bu arada, multimedya ekranda limitleme var ve şifre girmeden limitler kaldırılamıyor. Şifreyi bilen paylaşabilir mi acaba?
  • Fiyatlar güncellendi.
    2018 model donanımlı paket 99 . 000 LİRA.

    Şahsen araç almak için seçim sonrasını ve hatta 2019 Ocak - Şubat ayını beklemeye başladım. Bu gidişle çok beklerim gibi geliyor. Bu fiyatlara araç alacağıma bisikletle gider gelirim en azından sağlığım bozulmaz. Bu fiyatı bu araca verirsem kırmızı reçeteli ilaçlar kullanmaya başlamam gerekir.
  • Suzuki Türkiye de şansını zorluyor. Zaten Vitara hariç doğru düzgün araçların satılmıyor. Birde Bu fiyat politikası ile çok daha zor işleri.
  • Şöyle bişey var muhtemelen 4 5bin tllik bi zamla araç 45 lik ötv diliminden 50 lik ötv dilimine çıktı. Oradan da ötv farkı ve farkın kdvsi kadar zam yedi. Kur farkını düşününce normal. O paraya alınacak başka araç kalmayınca gene normal gelecek omfiyatlar. Liste fiyatından da indirim olacaktır. Aynı şekilde 45lik ötv dilimine indirirlerse oradan da bi indirim olur. Aynı şeyi hyundai da yapıyo. İ20 için 1 hafta önce 88 bin liste fiyatından 77ye indirmiştiler. O aracı 88 e hiç sattınız mı diye sorsam cevap veremezler. Psikolojik muhabbetler hep. Yoksa kim gerçekten de 11bin tl daha değerli olan bişeyi değerinin altına versin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki 2018 modellerinde donanım olarak bir fark mevcut mu? Bilen var mı? Yani dijital klima, hız sabitleyici bunlar Türkiyede olmayan özellikler. Bunlar halen yoksa dediğim gibi 99 bin veya o civarda bir para hayatta vermem.
  • İkinci el balenolar zamlanmadan almak lazım...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-suzuki-sifir-temiz-araba-575571231/detay
    Geç kaldık,kalsın artık...

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • multimedya şifresini bilen var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: wiwiwi

    Suzuki Türkiye de şansını zorluyor. Zaten Vitara hariç doğru düzgün araçların satılmıyor. Birde Bu fiyat politikası ile çok daha zor işleri.
    Yine çok anlaşılmayan bir fiyat politikası. 2018 Baleno 99.000 lira, hurda indirimi ile 91.000 lira.

    Oysa sınıfının bana göre en iyisi Honda Jazz 90.450 ve 100.750 lira diye satılıyor.

    Swift ise ortada yok, Türkiye'ye getirilmiyor.
  • adepex kullanıcısına yanıt
    Hocam o fiyatlara aldanmayın bayi ile görüşünce fiyatlar düşüyor. Hatta vergi dilimi sınırındaysa bir de alt vergiye sokup ordan indirmiş oluyorlar. Bayiler galeri ve 2.elcileri ters köşe yapmak ve algı yaratmak için böyle yapıyo bence. İ20de ağzımızı açmadan 11bin tl fiyat kırmışlardı. Sıfır araç fiyat teklifi alanların konusu var bir okuyun 160binden 120bine düşen golfler 308ler havada uçuşuyor. Bayiden sıfır fiyatı almadan 2. El araç bile almayın. Bazı ilanlar sıfırından daha pahalıya satılıyor bu liste fiyatı mevzusundan dolayı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, multimedya şifresini bilen var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tsche

    Merhaba,

    Ben de geçen hafta Baleno aldım. Fiyatların düşeceğini sanmıyorum. Şu anda Suzuki internet sitesinde fiyatlar güncelleniyor diye yazıyor.

    Bu arada, multimedya ekranda limitleme var ve şifre girmeden limitler kaldırılamıyor. Şifreyi bilen paylaşabilir mi acaba?
    Şifreyi bilen birisinin çıkacağını zannetmiyorum. Kitapcığında onunla ilgili bir şey de yazmıyodu galiba.
    Eğer ekranlar bire bir aynıysa yabancı Vitara sitelerinden bakabilirsin.

    Kısıtlama derken nasıl mesela acabilirmisin nerelere erişim yapılamıyor şifresiz?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.