Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.305
Cevap
74
Favori
340.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Fabrika ayarlarına dönmedim kodi ayarlarım silinmesin diye exodus falan iyi ugrasmistim :) Harici cihaz yok arc bağlı değil direk şebekeye bağlı gibi akım korumalı priz var arada İnternet kablolu bağlı WiFi de kopmalar oluyordu kabloları kontrol ettim gevşeme yok zaten güncellemeden önce böyle bir sorun yoktu tv aynı yerinde ama yinede baktım tek çözüm fabrika ayarları gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Castîel kullanıcısına yanıt
    Fabrika ayarlarına dönmek tavsiye ediliyor, kalıntı vs olmasın diye..Exadus Kodi kurulur..

    Şu uygulama Kodi ve Birçok Add-On, Wizard vs kuruyor

    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.theappguru.cksw

    --Install Extras
    --Adons
    --Exadus,Phoneix,Salts ,UK TURK
  • Isb den güncelleyemedim bir türlü. Cihaz usb içindeki pkg dosyasını aşgılayp güncellemeye başlamıyor deli etti beni. Ger çekilen android 6 yüklü şu anda. Müsait bir zamanda fabrika ayarları yaparım artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar gecen yazdim kimse yardimci olmadi. Son 2-3 haftadir ps4 proda fifa oynarken goruntu bir kotu oluyor. Ghost olayimi desem , hareketli goruntude topun etrafinda karincalanma gibi seyler oluyor. Hic yoktu daha once boyle seyler. Kablo degistirdim ne yaptisam olmuyor. Oyundan oldugunu zannetmiyorum tv den. Nasil bir tvnin goruntusu birden boyle olsbilir. Normal yayindada azda olsa eskisine nazaran bir bozulma var. Ne yapmaliyim sizce

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S.A. Arkadaşlar,

    55XD8505 TVm var. Evde bir DLNA server'ım var. Bu TV ile direk olarak bu server'daki videoları, fotoğrafları vs. nasıl görüntüleyebilirim?

    Teşekkürler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Sefa

    S.A. Arkadaşlar,

    55XD8505 TVm var. Evde bir DLNA server'ım var. Bu TV ile direk olarak bu server'daki videoları, fotoğrafları vs. nasıl görüntüleyebilirim?

    Teşekkürler.

    Evde DLNA serverden kastınız nedir?

    Tv üzerinden Ev Ağ Kısmından/Sunucu--Uzak Aygıtlar/Rendererden ..cihaz tanıtılıyor ama Sizin DLNA serveri görsede nasıl çalıştıracaksınız orası karışık..

    Resimler için THROW özelliği, Youtube için de Pair özelliği ile zaten oluyor bunlar ama Altyazılı filim vs için, Tv destekli-TV nin de destekleyeceği/Stream yapacağı- bir Server lazım..

    Plex Tv deneyiniz..Android olmayan versiyonda çalıştırmıştım ama Android versiyonu olmadı..Altyazı desteklidir Plex..Diğer Serverler ya altyazı yok, ya da para istiyor (Wild server gibi)

    TV üzerinde bir DLNA Server kurmanız gerekir gibi..

    Elinizde NAS cihazı var ise, üstteki Ağ ayarları kısmından cihazı tanıtıp cihaz üzerinden Tv ye gönderme yapabilirsiniz..

    Veya Kodi Kurun PC ve TV ye (cep telede oluyor), Kodi üzerinden TV/PC arasında paylaşım oluyor (Tv Kodiden Paylaşım Klasörü sececeksiniz )



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 25 Nisan 2017; 0:25:13 >
  • Hocam açıklamalar için teşekkürler.

    Aslında olay tam olarak şöyle. Evde wd my cloud 4 tb Nas server var. Ben buraya attığım filmleri tv den izlemek istiyorum. Bunun için en kolay yol nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende otomatik guncelleme acik ama baktim eski guncelleme. Yeni guncellemeyi otomatik almamis daha. Ve sony sitesinden okudugum kadariyla bu son guncelleme biraz sikintili bir surec gecirmis

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sefa kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi Tv ye WD Cloudu tanıtacaksınız..Amma Cloud içersinde de bir Yazılım (Media Server veya Share veya DLNA Server ismi ile...)olması gerek?

    Kodi kurup Kodiden Cloudu gösterebilirsiniz en güzel çözüm...(Kodi ayarlardan yerel Bağlantı seçiyorsunuz..PC ye veya Laptopa da Kodi kurup Cloudu gösteriyorsunuz)

    Plex Tv için de aynı, PC üzerinden Cloudu (Paylaşım olarak gösterirseniz) Tv den oynatırsınız..
    https://www.plex.tv/wd-my-cloud-pro-series/

    DLNA denilen arabirim sadece köprü görevi görüyor..İçerik oynamka için DLNA Server denilen yazılılar gerek..Wild Media Server, Plex Tv gibi..

    DLNA aslında paylaşım protokolü olsa da..Olması gerekni yapmıyor Farklı yazılım ve cihazlar gerekiyor..

    WD Clodunun da böyle bir yazılımı olması gerek..

    Play Station varsa ordan örneğin Ağ Cihazlarından Paylaşımı (Cloud ) görebilrisniz media Server olarak..

    WD Cloud üzerinden yapmanız gereken işlemler olmalı :
    http://setup.wd2go.com/?mod=faqs&device=mc&faq=streamHd

    **Harici media Player üzerinden de görebilirsiniz..

    Tv nin NAS cihazını gösrmesi gerek bunun için de 3ncü Parti yazılımlar gerek (Kodi,Plex,Wild Server....) Bunların hepsi de başarılı olamıyor..


    Android app:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wdc.wd2go
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.mxtech.videoplayer.ad

    Plex for Wd Cloud :
    https://www.plex.tv/wd-my-cloud-pro-series/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 25 Nisan 2017; 9:44:48 >
  • Güncelleme nasıl? Problem var mı? Yükleyelim mi? Yine reset atmalardan bahsedilmiş. Durduk yere bozmayalım sağlam cihazı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • autotech1 kullanıcısına yanıt
    Bence bekleyin...
  • Geçen sefer de yüklemedim, şimdi de beklemedeyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beklemede ve konuyu takipteyim. Teşekkürler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: autotech1

    Beklemede ve konuyu takipteyim. Teşekkürler...

    Güncelleme ile oluşan Hatalar herkeste aynı olmuyor, problem bu..Sizde olan hatayı başkası yaşamıyor..O sebeple hangi güncelleme durumu daha kötü veya daha iyi yapar bilinmiyor, Sony de bilmiyor..

    Ben şahsen yanlış hatırlamıyor isem 2016 Şubat ayından beri hiçbir güncelleme yapmadım..2015 Aralıkta Reset problemi vardı, Tv yi iade ettim yeni Tv aldım, 1,2 güncelleme yaptım bıraktım zira ipin Ucunu kaçırdı Sony..

    TV nizde problem yok ise hiç güncelleme yapmayın..Ama Motion problemi gibi görüntüye yönelik problemler varsa riske grip denemek gerekebilir...
  • Bende 3 haftadir titreme cok oluyor fifada ps4 pro ile hic bu kadar degildi anlamadim. Otomatik guncellemede acik ama guncelleme olmamis hala. Ne yapmam lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İstanbulldozer kullanıcısına yanıt
    Otomatik güncelleme Sony sitesindeki ile eş zamanlı olmuyor..sitesinden indirip USb ile yüklemeyi deneyin..

    Son güncelleme manuel yüklenir ama probleminiz çözülür mü bilmem
    https://www.sony.com.tr/electronics/support/downloads/00007822?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 26 Nisan 2017; 17:48:50 >
  • Yukledim reset gibi sorunla karşılaşmadim ama kimi kanallari tam ekran yapamıyorum ekranin sağında ve solunda siyah boşluklar var tam ekran yapamiyorum biara tam ekran oluyorlar yarin açiyorum yine yarim bişey anlayamadim bu isten

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gg den sony tv aldım servis veya kurulum bilgisi yok nasıl yapacağız? Mesaj attım ama yarına ancak dönerler heralde servis çağırma mevzuu satıcıya göre değişiyor mu acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroTech -- 27 Nisan 2017; 22:15:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sony 55xd8505 kullanan arkdaşlar son yüklenen güncelleme nasıldır görüntü kalitesi ve mation iyileşmesi varmı benim güncelleme hala 3.533 yüklü yeni yazılımı yüklemeye gerek varmı tavsiye edrmisiniz
  • Arkadaş ne tv miş be (xd8505) durduralamıyor,almayın diyenlerin inadına satış rekorları kırıyor yavv...yok ips miş siyahmış millet dinlemiyor saldırıyor hatta yağmalıyor neredeyse :) Şimdi yakın zamanda eve fiberde geldi açıyom 4k video yayın kaset ne varsa seyrediyom,benden kralı yok hee :)...İstatistiklere hiç takılmadım eğer öyle olsaydı benim televizyon izleme oranlarıma göre kesinlikle tv almamam gerekirdi hehe :) Aklı olan 4k tv alır,yayın yok gerekte yok demez,diyenide sallamaz...Hd yayın zaten fazlasıyla yeterli bunu kanal sahipleride biliyor hiç dokunmasan 20 sene standardını korur yani, 4k yayın (çok büyük ekranlar haricinde ) lüxse kaçıyor...Oyun platformu,sinema sektörü ve video çekimleri bu alanda giderek gelişim göstermektedir...Ben zampinkçiye bu tv önermem adam 5 dakka sonra bakmışın paneli kucaklamış balkona doğru koşuyor :) Yada gece film izleyenede önermem adam tv nin köşelerine siyah bant yapıştırmaya falan kalkabilir :) Yani şimdi ben olsam elimde varsa eski modellerden sony 50W805C felan,satar bunu alırdım :) Neyse arkadaşlar müsait zamanda efso resim ayarlarıyla geri dönücem takipte kalın :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi 13 -- 28 Nisan 2017; 22:54:14 >
  • 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.