Şimdi Ara

2016 SONY ANDROİD TV (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.304
Cevap
74
Favori
340.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gecen yilki modellere gore ustun olmasi normal.Birde bu yil cikacak samsunglar ile karsilastirinca nasil olucak bakalim.
    Piyasanin kizismasina az kaldi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojiyi biliyorsunuz Hocam Bazen Yeni Seriler Eskiyi Aratabiliyor :) Her şey rağmen TOp YUvarlaktır VE Bu Sene Avrupa Şampiyonası Öncesi Panel ARanasında da Sıkı Bir Mücadele Olacak,Siyah'ı VE Rengi Bol Olan Kazansın
  • Burada Almanca bilenler için incelemesi mevcut:https://youtu.be/56gptjVdLoU

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leonskennedy kullanıcısına yanıt
    Bence bu senenin en iyi tv'si olacak x930d fiyatı biraz yüksek ama su anda zaten fald panel yok, oled desen Lg'nin oledleri sıkıntılı bu durumda görüntü kalitesi olarak bu senenin en iyi tv'si olacaktır, siz w905'i biliyorsunuz tv geldiğinde ona göre bir kıyas yaparsınız artık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55w905a İki Sene Kullandım,Çok Kaliteli Bir Cihazdı.Ancak Xd9 Çok Daha Farklı Bir Cİhaz.Bende Sabırsızlanıyorum GÖrmek İçin.Bence XD8 Fİyatıyla Bir Adım Daha Öne Çıkabilir Bu Sene,GÜndüz Performansı Harika Cihazın.Xd9'dan Beklentim Aynı Renk Kalitesini VA Panelde İyi Backlight Performansı İle Sunması.Bakalım Göreceğiz Geldiğinde,
  • XD8'de 3D özelliği olsaydı tam fiyat performans televizyonu olacaktı benim için Sony cephesinde. Herhalde 65X930'u yılın herhangi bir döneminde 10.000 TL'ye almak hayal olur gibi. Yıllardır plazma kullanan biris olarak Samsung ledleri bana çok parlak ve çok canlı geliyor. Umudum bunun orta yolunu bulan Sony'de idi ama o da istediğim özellikleri en pahalı tlevizyonuna koydu.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tsomania -- 21 Mart 2016; 15:36:00 >
  • leonskennedy kullanıcısına yanıt
    Hocam elinize sağlık, birinci elden inceleme, resimler yollamıssınız..

    Bu işi sevenler için incelemek, araştırmak bir tutku..

    Tüm sayfaları hızlıca okudum ve fiyatlara baktım biraz Uçmuş gibi Sony 2016 modellerde??

    FHD modeller de artık Ölmüş modeller geldi bana..İyice düşürmüşler özellik ve Hızı..

    Saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 21 Mart 2016; 17:34:58 >
  • [digitalfernsehen.de - YouTube]...Sony KD-65XD9305 video review
    https://www.youtube.com/watch?v=56gptjVdLoU

    According to the application AIDA64:
    Board : SVPDTV15
    Core architecture:2x ARM Cortex-A17 (ARMv7)
    Instruction Set : 32-bit ARMv7
    CPU SoC:MediaTek MT5890 dual core
    GPU:ARM Mali T624 triple core
    RAM:1,5GB
    Internal storage total space:8,36GB



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hristoslav2 -- 21 Mart 2016; 17:47:36 >
  • Benim deKadar İncelemelerim,Denemelerim İşim Olduğu İçin Değilde Tutku-Hobi Olduğu İçindir :) Fİyatlar Konusunda da , Şu DÖnem Birçok Markada Fİyatlar Hep YÜksek Seviyelerde,Döviz Kurlarının Artması Fİyatların Yukarı Çıkmasına Sebep Oldu.Türkiye İçin Baktığımızda Haklısınız Rakamlar Yüksek,Özellikle 55Xd9 Modelinin 10.000 TL'lik Fiyatı, Neredeyse ORtalama Bir İnsanın 7 Aylık Maaşına Denk Ancak Şu da Var Amerika Fİyatlarına Bakıyorum,55Xd8 Modeli 1598 DOlar Amazonda,Çevirince 4475 TL Yapıyor. Buradaki 5500 TL'Lik Liste Fiyatı Kötü Değil,İskont İle Daha Da yaklaşılıyor,Özellikle Nakit Alınırısa. Ancak 55X9 Serisinde Fark Büyük.Ne Yazıkki Bir Çok Marka Bunu Yapıyor,En Üst Serilerde Fİyatlar Çok Fazla.Örnek Olarak 55js9000 Amerika Fİyatı 1556 Burada 9000 TL! Eskiden Düşük MOdellerde de çok büyük farklar olurdu,artık en azından herkesin Ulaşma İhitimali Olan Cİhazları DÜşük Yapıp En Üst Tabiri CAizse Lükse Giren Modellerin Fİyatları Uçuruluyor Ne YAzıkki




  • 2016 49-50 sony 4k tv lerin fiyatları belli oldumu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 49-50 İncler Henüz Satışa Sunulmadı Ve Fİyatları Açıklanmadı.Bilgi Geldiğinde paylaşacağım Burada.
  • leonskennedy kullanıcısına yanıt
    Oğuz bey diğer üstadlarında söylediği gibi bende baktığımda cidden Amerikaya verilen hem ürünler, hem fiyatlar farklı.

    Bence biz Avrupa modellerine ve fiyatlarına odaklanmalıyız. Şuna çok eminim ki 2014 yılında TV ler bizde pahalı, Avrupada ucuz iken bu sene 2015 de ne oldu bilmiyorum Avrupa fiyatlarıyla gerçekten çoğu modelde başabaşız. Bunda kurlarında etkisi olduğu muhakkak ancak yinede benzer segmentlerin fiyatlarında artışlar oldu!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: YesimCirakli

    Burada Almanca bilenler için incelemesi mevcut:https://youtu.be/56gptjVdLoU

    Hocam videoda, ANdroid ana menude gri alanlarda, videolardaki siyah alanlarda siyah olmayan siyah var gibi..Siyah dengesi yani arka aydınlatma çok mükemmel değil gibi... Sony son modellerde bu sık görülmeye başladı..ben mi yanılıyorum bu videoda??



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 21 Mart 2016; 20:50:05 >
  • Açıkcası bende bu tv yi incelemeye almıştım fakat yakından göremedim henüz. Ama kanal geçislerini görünce biraz sogudum diyebilirim. Hele bir göreyimde yakından sonra karar verecegim.
  • Malum Vestel vergisi adında, Vestel sahibi zatın, yabancı ürünlere ekstra vergi talep etmesi de var..yani biz millet olarak vestel almak zorundamıyız..Sony pahalı diye vestel mi alacağız..Mantığa bakın, Vestel o zaman indirim yapsın madem malını satmak istiyor..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 21 Mart 2016; 21:24:12 >
  • Burası Türkiye,Birileri İstedi Diye Daha Çok Birşeyler Yapılır! Yine Asıl Konumuza Dönecek Olursak, Xd85 den bir resim Paylaşayım.Beyaz Ekrandaki Görüntü Dikkatimi Çekti Bugün Mağazada Gezerken,Gerçekten Cihaz Direk Kendini Belli Ediyor.Parlaklık Çok Yüksek,Bu Arada Cihazı İnceleyenler Var mı ? Sizlerinde cihaz hakkındaki yorumlarını Merak ediyorum,Ben Gerçekten Renkleri Ve Görüntü Kalitesini Çok Beğendim.Çok Büyük İhtimalle Kendime 55 inc Alacağım Yakın Zamanda ;

    Bu Arada Rtings Sitesinin Parlaklık Değeleri Sıralamasında Cihaz Üst Sıtalarda Yer Almakta,

    http://www.rtings.com/tv/tests/movies/hdr/peak-brightness


    Bu mesaja eklenen görseller:

    2016 SONY ANDROİD TV



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leonskennedy -- 21 Mart 2016; 23:29:58 >




  • leonskennedy kullanıcısına yanıt
    Parlaklık, HDR (Yüksek Işıklı Resimlerde, resmin her alanında eşit IŞIK, her objede eşit ışık düştüğü ve her detayda yoğun IŞIK olan çekimlerde) Kullanışlı olabilir ama, VA, IPS gibi S-VA dan daha düşük panellerde, siyah dengesinin ve arka panel Işıklandırmanın Homojen olmadığı durumlarda IŞIK sızması/Bulutlanma olarak geri döner..Bunun az veya çok olması tartışılsa da VAR olduğu da gerçektir..

    Gerçek 4K veya HDR çekimlerde Max.Parlaklık güzel olsa da, Normal kullanımda Panelin MAT olması tavsiye edilen ölçüdür..LCD monitörlerde de IŞIK seviyesi düşürülüp KONTRAST seviyesi açılır..

    Kontrast zaten Beyazın Karşıtı/Zıttı olarak ta tanımlanıyor..

    Özetle, Parlak Işık Yüksek ve aydınlık çekimlerde işe yarar ama, SD-HD arası çekimlerde (Belki FHD de dahil), siyahlarda randıman vermeyebilir..

    Bakarsanız yorumlara, Tv ler için eleştirilen noktalar : Renkleri Suni/Yapay/Pastel veya Çok Abartılı olması ile Siyah dengesinin düşük olması..

    Siyahlar tam siyah olmalı, arka aydınlatma Griye dönmemeli benim görüşüm..ne kadar grileşme o kadar Panel kalitesinden uzaklaşma oluyor..

    Nedense Magazalarda ya demolar (Özel çekim, bol ışıklı) ya da çizgi filimler gösterilir alıcılara..bu da bir aldatmaca kanımca..Paneli böyle test etmemek lazım..Araba farı gibi arkadan yansıyan Işık normal çözünürlükte Patlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 22 Mart 2016; 0:43:26 >




  • Total da durum kişisel zevkler ve artı -eski durumuna geliyor.spva ,va,auo ve hatta uv2a panellerde siyahlar daha iyi olurken izleme açısından sınıfta kalıyorlar. Yada ips paneller renk başarısı ve blurring olmadan resim üretme de biraz daha iyiler diğer paneller göre. Kullanıcılar içinde kimi mat ve natural panellerden hoslanirken kimi kullanıcılar aşırı parlak ve vivid tonlarda renk veren tv leri begeniyorlar.

    Kişisel fikrim önemli olan şu, kullanicilarin bu kadar bilgi havuzunda kafalarını karıştırmadan ihtiyacı olan bilgilerini cebine koyup nihayetinde göz zevklerine göre karar vermeleri.

    Hdr ile ilgili görüşümde , gir anlamda siyahlar dan feragat etmemiz gerektiği. Bir yandan 1000 nit parlaklık isterken Hdr standardi olarak diğer taraftan 0 c. Siyah seviyesi birçok panelin yapamayacağı bir işleme dönüşüyor. Sanırım tam anlamda en mükemmele yakın sonucu full array local dimming teknolojisi olan tv lerde göreceğiz ki onların da modeller içinde adetleri ve fiyatları malum. Yada zaman içinde siyah seviyesinden çok parlaklık değerlerini konuşuyor olacağız panellerde veya Hdr de tarihin tozlu sayfaların daki yerini alacak :)

    Yine konumuza dönersek yorumların da da belirttigim gibi xd8 gündüz performansı harika olan bir tv bunun yanında siyahlar ve gece performansı biraz zayıf ancak renkler ve parlaklığın yüksek seviyelerde olmasi ve ürünün görüntü kalitesi bence bu modeli çok iyi bir salon televizyonu seçeneği yapıyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >






  • Board : SVPDTV15
    Core architecture:2x ARM Cortex-A17 (ARMv7)
    Instruction Set : 32-bit ARMv7
    CPU SoC:MediaTek MT5890 dual core
    GPU:ARM Mali T624 triple core
    RAM:1,5GB
    Internal storage total space:8,36GB
  • 55xd9305 modeli bugün aksilik olmazsa mağazamıza geliyor. Planım gece ürünü eve alıp detaylı test etmek. Yapabilirsem görüşlerimi paylaşacağım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.