Şimdi Ara

2016 Sony 55XD8505 4K Nasıldır? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.266
Cevap
36
Favori
120.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dostum albteknoloji adında biri satıyor
    4029tl şu anda
    Facebook sayfalarında ilanlar paylaşmışlar
    Linklere tıklayınca en teknoloji, pnr teknoloji gibi bir sürü farklı satıcı ilanları çıkıyor
    Bana pek güven vermedi
    Vatan mmarkt şaşma derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsung 55Ks8500 ile bu tv arasında çok gidip geliyorum ama tercihim sanırım Sony olacak. Hem Ps4 Pro ile sorunsuz kullanma isteğim hem de daha önceki babama yaptıgım araştırmalarda tercihimi Sony'den yana kullanmam bunda etken olacak. Güzel bir kampanya bulursam alıp geçmeyi düşünüyorum Ps4 Pro ile kullanan var midir acaba? Yorumları nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vatan da 4499 TL şu anda
    200tl indirim yapmışlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende xd serisi alarak aranıza katıldım.Bi çok yerde inceledim ve araştırdım.Bu forumuda neredeyse tamamını okudum.Daha önce philips ve lg marka 4k tv alıp geri iade etmiş biri olarak bu modeli almaya karar verdim.Bir çok arakadaşımız anladığım kadarıyla diğer markaları hiç incelemedi.Her markada bazı sorunlar çıkabiliyor ve bu büyük bir olasılıkla az veya cok hepimize denk geliyor.Muhakkak her tv nin artısı eksisi de var tabi.Bende yine cok çekinerek aldım tabikide sony markasını burda anlatılanlardan sonra ve alır almaz tüm tesleri yaptım.zaten lg ve philips 4k tv lerdende sorunları cok iyi bildiğim için onlarlada kıyasladım.

    1.Ölü piksel,bulutlanma,ışık sızması ve banding sorunlarını inceledim hemen.Bana inanın en son philips 4k tv de öyle bir banding sorunu vardıki maç yayınlarını izlemek bile istemiyordum,ışık sızması da cabası.Aynı sekilde lg tv de banding sorunu.Ve son olarak sony de denediğimde tamamen kusursuz geçti testi ve ben bile şaşırdım.

    2.Işık sızmasına gelince evet bu bir ips panel ve bu sorunlar olabiliyor.ışık sızmasını görebilmek için tüm ayarları en sona dayadım.ortamı tamamen zifiri karanlık yaptım.defalarca inceledi.tüm testleri yaptım.evet ufak tefek ışık sızmaları var hiç yok deil.ama inanın bana bunları tespit edebilmek için bile okadar uğraştımki anlatamam.normal bir yayında sinyal gelen bir siyah görüntüde kesinlikle hiç bir şey yok.eger ben ışık sızmasının ne olduğunu hiç duymamış biri olsaydım.ve bu tv yi alsaydım senelerce kullansaydım.sonunda bana biri bak burda cok hafif daha aydınlık burası biraz daha parlak deseydi.belki o zaman anca anlardım.Sony ye laf söyleyen bence philips ve lg 4k görmemiştir :)

    3.bir kere bu tv deki renkler ve hdr müthiş.4k ve full hd yayınlar muazzam.Diger tv ler sony de renlerde yanına bile yanaşamazlar bence.

    4.Işık sızması var diyen ve rahatsız olan arkadaşlar bence kafalarını cok takmasınlar buna.normal bir yayında sinyal varken.ışık sızmasını görebiliyorlar ve tespit edebiliyorlarsa zaten tamam o tv kesin kusurludur.Ama ben zannetmiyorumki bu oranın fazla olacağını cogu kişide asagı yukarı aynı derecede sorunlar var.Ve bir çok arkadaşımız siz burda anlatmasanız eger sorun varsa bile normal yayında kesinlikle anlayamayacaktır.

    5.Suan için benden tam not alıp tüm testleri geçti.ama ilerde başka bir sorun cıkarmı bilemiyorum.Ama ufak tefek sorunlardan dolayı bu tv dende görüntüden vazgeçilmez arkadaşlar.bence renkler netlik tonlamalar müthiş.

    6.macbook retina kullanıcısıyım.2 sene oldu ve garantisi bitti.ekranında dalgalanmalar ve sorunlar farkettim ki garanti geçtikten sonra oldu bunlar.7000-8000 tl bir cihaz.gerçi apple saolsun garantisi olmamasına rağmen tüm ekranı değiştirdi.Ama bu cihazlarda bile sorun çıkabiliyor.Her cihazdada olabilir.Bunu unutmamak lazım.birazda şans işi evet muhakkak sony xd serisinde sorun çıkan olacaktır.gecende yine forumda okudum bir arkadaşta 2 tane ölü piksel çıkmış,degişime sokmuşlar gelende 3 tane ölü piksel varmış.Şimdi desenki 2 tane tv gelecek 2 sindede ölü piksel çıkacak.:) Demekki birazda bu elektronik sans işi bunu zaten hepimiz biliyoruz.

    Son olarak sunu söyleyeyim.ufat tefek seylere takılmadan tv nizden keyif alın.çok güzel bir tv bence.siz eger philips ve lg bana denk gelen sorunları görseydiniz ozaman anlardınız tv direk izlenemez hale gelmişti benim için.Yinede SONY derim....

    Herkeze sorunsuz tv denk gelmesi dileğiyle..... :)




  • liquidbuz L kullanıcısına yanıt
    Merhaba. Ben de dün aldım tv'yi kargolanmasını bekliyorum. Yapmamız gereken testler hakkında bilgi verebilir misiniz acaba? Bir de bu testleri nasıl yapacağımız hakkında bilgi isteyeceğim sizden. TV'ye dair pek bilgim yok, araştırma yaparak karar kıldım. Umarım bir sorun yaşamam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cem2016


    quote:

    Orijinalden alıntı: artizz

    Fırsat yakalayan olursa 3800tl seviyeerinde buraya yazalım dostlar
    Tabii kendimize satın aldıktan sonra :))

    Bende takipteyim bulursam mesaj atarım bulursan sizde atarsınız artık :)

    Ben de takipteyim. Pm mesaj ekran görüntüsü ne varsa paylaşalım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Uqurcan

    Merhaba. Ben de dün aldım tv'yi kargolanmasını bekliyorum. Yapmamız gereken testler hakkında bilgi verebilir misiniz acaba? Bir de bu testleri nasıl yapacağımız hakkında bilgi isteyeceğim sizden. TV'ye dair pek bilgim yok, araştırma yaparak karar kıldım. Umarım bir sorun yaşamam.

    Dostum kaça nereden aldın?

    Şu anda bu tv yi almak isteyen kaç kişi var dostlar?
    Birlik olup firmalara pazarlık maili atabiliriz. 5 kişi olur isek sonuçta 20k bir satış tek kalemde yapacağı için indirim alırız her türlü.

    Ben 2012 de Sony 46nx720 tv mi bu forumdan böyle bir organizasyon ile aldım baya uyguna gelmişti. Çok da memnunum hala hizmetten üründen.

    Ben 55xd8505 tek çekim - taksit şeklinde almak istiyorum.

    Böyle bir liste yapalım bu konuda, firmalara iletişim bilgilerimizi içeren mail atalım.

    Ne dersiniz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Peerless

    Samsung 55Ks8500 ile bu tv arasında çok gidip geliyorum ama tercihim sanırım Sony olacak. Hem Ps4 Pro ile sorunsuz kullanma isteğim hem de daha önceki babama yaptıgım araştırmalarda tercihimi Sony'den yana kullanmam bunda etken olacak. Güzel bir kampanya bulursam alıp geçmeyi düşünüyorum Ps4 Pro ile kullanan var midir acaba? Yorumları nedir?

    KS8500 tokatlar yanlış seçim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • artizz A kullanıcısına yanıt
    Gittigidiyor'dan aldım hocam. 3879'lira artı 100 chip para verdi. 3779'a gelmiş oldu. Kur artışı olur diye aldım erkenden. Bundan daha uyguna geleceğini pek sanmıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uqurcan kullanıcısına yanıt
    Fiyat gayet uygun, daha ucuzunu beklemiyorum ben de zaten. Sony Eurasia yetkili satıcısından almak istiyorum sadece.

    Aldığınız ürün Eurasia garantisinde midir?
    Ürün gelip de kurulumunu yaptırdığınızda buraya yazar mısınız herhangi bir problem yaşadınız mı diye?

    Teslim şekli, kargo memnunuiyeti vb. referans olur bizim için de.
  • Şimdi gördüm

    Media markt gg ilanı açmış. 4300tl olarak.

    http://urun.gittigidiyor.com/ses-goruntu/sony-kd55xd8505baep-dahili-uydu-alicili-lcd-edge-ultra-hd-4k-android-smart-led-tv-254029074?addWatch=1

    150tl indirim bugün geçerli değil sanırım?
    100tl chip para hala geçerli görünüyor.
  • artizz A kullanıcısına yanıt
    Sony Eurasia garantili ve satıcı daha önce de satış yapmış birisi. N11 ve Gittigidiyor'da mağazaları var. N11'de 150 TL daha pahalı fiyattan satıyordu en son ürünü. Mağaza adı albteknoloji. Gelsin ürün değerlendirmemi paylaşırım. Şu genel testleri nasıl yapacağım hususunda bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her gece vatanı takip edin ben 20 günde aldım
    20 günde 2 kere oldu ikincinde yakaladım
  • Merhaba arkadaşlar bu televizyonu kullanan varsa deneyimlerini paylaşabilir mi ?
    http://www.vatanbilgisayar.com/sony-kd-75xd8505b-189cm-4k-uhd-bravia-android-led-tv-hd-dahili-uydu-alici.html#genel-bakis
  • Beklemedeyim bende. Gittigidiyordaki indirimi kaçırdım. 3800 civarı olursa hemen alırım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kardiyalog

    her gece vatanı takip edin ben 20 günde aldım
    20 günde 2 kere oldu ikincinde yakaladım

    Kaç tlye aldın hocam?
  • XD8505 bu modelin 75 inç olanını kullanan var mı ?
  • Bu fiyat aralıklarında 55 yada 60 inch bir TV bakıyorum ama anladığım ve araştırdığım kadarı ile ve forumlardan okuduğum kadarıyla 60 inch lik Tv lerde bu fiyat aralığında alınan görüntü kalitelerinde bazı sıkıntılar var. Akıcılık olsun ekran yenileme olsun çok verimli olması için fiyat baremini yukarı çekmek gerekiyor.
    Bu yüzden incelemelerin neticesince 55 inch te kalıp kaliteli bir görüntü almanın mantıklığı olduğunu düşünüyorum.
    Söz konusu model XD8505 özellikle ekran eyenilemede nasıl ? karşılaştırmalarda düşük gibi görünüyor ama tecrübe eden arkadaşlar ne düşünüyor?
    Bu kayan alt yazılarda ve futbol maçlarında topun gidişindeki akıcılık nasıl?
    Ve son olarak HDR nin bunlara bir etkisi oluyor mu?
  • erkoo E kullanıcısına yanıt
    Bir iki sayfa geride var 3780

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efesb kullanıcısına yanıt
    3800 tl civarı alacağın en iyi tv . İzlerken zevk veriyor ben sadece milli maçlara bakan biriyim ama hele trt4k da bi maç denk gelsin kimin olduğu fark etmiyor oturup izliyorum . Piyasa 100 hrz olan tv az olanlar da çok pahalı xd8505 tam kıvamında. İster hd ister 4k olsun öyle futbol topunda kuyruklu yıldız efekti veya bulanıklık yok üstelik özellikle özel canlı futbol modu bile var tek tuşla etkin oluyor . HDR gelecek olursak donanımsal HDR var öyle diğerleri gibi sadece HDR sinyalleri algılama olarak değilde tüm görüntülerde hDr kendisi aktif oluyor . HDR hareketli sahneler için değil karanlık sahneler için ise yarar bi özelliktir .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.