Şimdi Ara

2016 SAMSUNG TİZEN TV (121. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.342
Cevap
38
Favori
168.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • baris007 B kullanıcısına yanıt
    http://www.teknosa.com/urunler/110019000/lg-55c6v-dvb-s2-t2c-4k-ultra-hd-curved-oled-hdr-we

    Bu model var karddsim 2016 guzel bi tv 10bit panel destegide var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Verecek gucunuz var gibu yazmissiniz o yuzden soyledim led tv ye 10 verilez en fazla 5 ben 55ks8500 aldım bana 5 bine geldi telefonu sattım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adana0555 A kullanıcısına yanıt
    Hocam vermesine veririmde ne bileyim para kolay kazanılmıyor ikilemde bırakıyor playstation pro oynamak için alıcam tv yi almışken iyi alayım uzun süre kullanırım diye düşünüyorum şuan evimden uzaktayım nisan - mayısa kadar sürem var yazın evde olucam o zamana kadar araştırıp fiyatları bekleyip alabilirim belki yeni tvlerde çıkar .

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt
    Beklemenizi tavsiye edetim haziran veya temmuz ayı gibi yeni tv modelleri gelecek demisti teknoda personeli

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: nargiletör

    İlk alanlardan olmama rağmen hala telefonu göndermiyorlar. Ayıp ediyorlar.

    13 Ekim'de formu gönderdim 2 ayı geçti telefondan hala ses yok!
  • Arkadaşlar 49KS8500 televizyonum var. Yeni güncelleme görüntü kalitesini düşürdüğü için güncelleme diyenler vardı, son durum nedir? Güncelleme yapıyım mı yoksa güncelleme yapmadan ilk geldiği hali gibi kullanmaya devam mı ediyim? Şuan görüntü kalitesinden çok memnunum bi sıkıntım yok ama Youtube uygulamasına girdiğimde "Back" yani "Çıkış" tuşu çalışmıyor. My Apps üzerinden Youtube uygulamasını yeniden kurmama rağmen değişen bir şey olmuyor. Sizde de bu tarz bir sorun var mı? Ya da TV'yi güncellememi tavsiye ediyor musunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaKo

    Arkadaşlar 49KS8500 televizyonum var. Yeni güncelleme görüntü kalitesini düşürdüğü için güncelleme diyenler vardı, son durum nedir? Güncelleme yapıyım mı yoksa güncelleme yapmadan ilk geldiği hali gibi kullanmaya devam mı ediyim? Şuan görüntü kalitesinden çok memnunum bi sıkıntım yok ama Youtube uygulamasına girdiğimde "Back" yani "Çıkış" tuşu çalışmıyor. My Apps üzerinden Youtube uygulamasını yeniden kurmama rağmen değişen bir şey olmuyor. Sizde de bu tarz bir sorun var mı? Ya da TV'yi güncellememi tavsiye ediyor musunuz?

    Aynı Youtube sorunu dün başladı bende de. Tv lerimiz aynı değil 50ku7000 kullanıyorum ama geri tuşu bende de çalışmıyor. Sadece youtube da var sorun.Girdiğim videodan çıkamıyorum. Ancak geri tuşuna uzun basınca uygulamayı kapatıyor. Tv yi resetledim ama değişen bişey olmadı. Bu arada son yazılım yüklü benim cihaza gelen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • arkadaşlar ku7350 kullanıyorum..smart uygulamalarında tivibu ve d smart blu görünmüyor..

    normal mi?
  • Press_Play_On_Tape kullanıcısına yanıt
    Demek Youtube uygulamasının online altyapısı ile alakalı bi sorun bu... İşletim sistemlerimiz aynı sonuçta :) Bu sorun çoğu kişide varmış zaten.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: TaKo

    Demek Youtube uygulamasının online altyapısı ile alakalı bi sorun bu... İşletim sistemlerimiz aynı sonuçta :) Bu sorun çoğu kişide varmış zaten.

    İşin ilginci standart kumanda ile servis menüsüne de girilmiyor.
  • Adana0555 A kullanıcısına yanıt
    O modeli biliyorum ama fiyatı 12 bin lira.aşırı pahalı bir tv.oled almak için 4 5 sene daha beklemek gerekiyor.5 sene sonra syandan hale gelecektir 3 4 bine oled tv almaya başlar herkez oyuzden şimdilik ks9500 veya o modelde bir tv almak lazim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az once kampanyaya ait hediye telofonun kargoya verildigine dair mesaj aldim. Tv' yi Ekim ayinda satin almistim. Arayip sormadim ama yeni yildan once gelse iyi olur diyordum. Yarin teslim alirim herhalde.
  • kampanyaya katıldıktan sonra hemen bi mesaj geliyomu bilgilerin alındıgına dair yoksa 1 kac ay sonra hediyenizi gonderiyoruz diye bişemi geliyo, ben 1 ay once doldurdum formu hiçbi mesaj gelmedi.
  • xyro kullanıcısına yanıt
    Bi tane onay mesajı geldi 15-20 gün sonra bide gecikme için özür.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • EDIT: An itibariyle hem Netflix hem de Youtube sorunu kendi kendine çözülmüş durumda. Hiçbir şey yapmadım, demek Samsung'un online altyapısı ile alakalı bir durum. Kendi kendine düzeldi... Şuan hem Netflix'te sorun kalmadı hem de Youtube'ta ki "back" tuşu sorunu ortadan kalktı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TaKo -- 17 Aralık 2016; 5:17:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xyro

    kampanyaya katıldıktan sonra hemen bi mesaj geliyomu bilgilerin alındıgına dair yoksa 1 kac ay sonra hediyenizi gonderiyoruz diye bişemi geliyo, ben 1 ay once doldurdum formu hiçbi mesaj gelmedi.

    Buyur hocam benim çetele burada, ben artık bu şekilde takip edicem dün de Samsung Canlı Hat üzerinden şikayette bulundum telefon neden gelmedi hala diye, müşteri temsilcisi aciliyeti ileteceğini söyledi. ben de telefonu kısa sürede almazsam yasal yollara başvuracağımı ilettim





  • Arkadaşlar belki geçmiş yazılarda söylenmiştir ama bilgilendirirseniz sevinirim. TV 55ks8500. Bu hdr+ mode Yeni güncellemelerle aktif oluyor malumunuz, hdr+ moda getirdiğimde görüntü sarımtırak oluyor. Bu normal mi, normal yayınlarda hdr+ mod kullanılmalı mı, yada siz en stabil görüntü için hangi ayarı tavsiye edersiniz? Bu arasa Recevir Digiturk 4K kutusu
  • Ftaha F kullanıcısına yanıt
    Hdr + modunu bluray filmlerde deneyin o zaman farkı anlarsınız.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    Bende diyorum neden cikmiyor videodan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung 55ku7500 kullananların yorumunu alabilirmiyim memnunlarmı Tv lerinden servis benim 55 Ju 7000 e degişim onayı verdi telefonla aradılar 55ku 7000 verelim dediler kabul etmedim, Ku7500 dediler ok dedim ama bu televizyon hakkında ne forumda ne baska yerde adam gibi kullanıcı yorumu bulamadım dusunceniz varsa yazabilirsiniz saygılar...
  • 
Sayfa: önceki 119120121122123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.