Şimdi Ara

2016 Renault Megane 4 -IV- ANA KONU (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.615
Cevap
122
Favori
494.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 510 tl bakım fiyatı çok uygun

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • IOS 11.x sürümünü kullanan Iphone kullanıcıları, Megane 4 araçlarında Bluetooth bağlantı sorunu yaşıyor musunuz?
  • merhaba arkadaşlar aracına tweeter taktıran tavsiye edebileceği ürün veya yer olan var mı?
  • Herkes soru soruyor ama kullananlar cevap vermiyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lotus_dh

    IOS 11.x sürümünü kullanan Iphone kullanıcıları, Megane 4 araçlarında Bluetooth bağlantı sorunu yaşıyor musunuz?
    Sorun çözülmüştür.
  • Hala şu radyo olayına bir çözüm bulamadılar sanırsam, birde iphone bluetooth sorunu var.
  • cemilkocan kullanıcısına yanıt
    bakıma bıraktığımda radyoyu söyledim bende. otomatik frekansa geçme olayı kapatılıyorsa kapatın diye ama bir işlem yapılmamış. Hiç bir işe yaramayan ve insanı radyo dinlemekten soğutan o saçma özellik hala aracımda duruyor ve bazen beni çok ama çok deli ediyor.
  • Evet, çok aşırı derecede saçma bir sistem AF diye birşey var o açık olduğu için yapıyor sanırsam, birde iphone bluetooth ile bağlanınca sadece telefon araması yapılabiliyor fakat samsungta sorun yok böyle ufak şeyleri nasıl aşamamışlar anlamıyorum açıkçası

    @timeclup
  • Arkadaşlar selam 2016 15binde manuel bir megane 4 1.2 tce touch düşünüyorum, hb karoserli. Kullanan yprum yapabilecek olan var mı? Alınır dermisiniz bnm eski aracı değiştirme zamanım geldi uygun bir fiyata böyle bir alternatif var, ne dersiniz? Tce motorların performansı ekonomisi hakkında ne dersiniz. Özellikle kronik sorunlardan başım çok yandı var mı 2016 tcelerde büyük sıkıntılar.



    Yorunlar için teşekkürler,

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 2017 hb icon megane var.Araçda radyo dinlenmiyor.Sürekli kanal değiştiriyor af özelliğinden dolayı.Bu soruna nasıl çözüm bulucaz arkadaşlar?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu radyonun kendisi degistirdigi zaman bir cozum sunacagim ama denemeniz lazim,olursa artik..



    Fluence'de de degistiriyor sinyal zayifladigi zaman ben soyle yapiyorum ;

    Degistirdigi zaman hemen basiyorum kayitli radyoya , manuel olarak geri yapip ileri yapiyorum radyonun frekansina,bir daha degistirmiyor..Bu islemi Her radyo kapandiginda yapmaniz lazim...Yani inip binmeler de..Cizirti da olsa degismez kanal diye dusunuyorum.



    Mesela 1000 frekans..99.80 yapiyorum manuel olarak,sonra manuel olarak 1000'e getiriyorum,manuel yani elle ayarladigim icin Af ozelligi kapanmis oluyor..Otomatik Af moddan cikmis oluyor..

    Af' i ancak bu sekilde kapatabilirsiniz...

    Deneyin isterseniz..Bunu her zaman yapabilirsiniz illa degisimi beklemenize gerek yok...Sizlerde de işe yarayabilir..Denemekten zarar gelmez..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backstreet -- 17 Mayıs 2018; 19:41:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radyo ile ilgili tek sorun kanalların kendiliğinden değişmesi değil bende. Çekim kalitesinde de sorun oluyor. Başka araçlarla hiç parazit olmayan yerlerde oluyor. Parazit olmadıgında ses boguklaşması olabiliyor. Arada olup arada düzeliyor. Bazen de kaydedilen radyo istasyonlarının adı duruyor ama başka istasyon çalabiliyor.

    Bence açtırmayan varsa şikayet dosyası oluşturmalı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gknnho

    Radyo ile ilgili tek sorun kanalların kendiliğinden değişmesi değil bende. Çekim kalitesinde de sorun oluyor. Başka araçlarla hiç parazit olmayan yerlerde oluyor. Parazit olmadıgında ses boguklaşması olabiliyor. Arada olup arada düzeliyor. Bazen de kaydedilen radyo istasyonlarının adı duruyor ama başka istasyon çalabiliyor.

    Bence açtırmayan varsa şikayet dosyası oluşturmalı.
    aynı sorunlara sonuna kadar katılıyorum.
  • 1.2 TCE EDC SEDAN icin herhangi bir sanziman yazilim guncelleme geldimi servislere arkadaslar aracim 2017 ocak trafige cikisli 1. ve 2. vites arasinda bir bocalama sanki patinaja dusuyormus gibi bir durum mevcut .klasik edc davranisi bu mudur diger viteslerde devri yuksek tutma disinda bir sorun yok gecilerde ancak 1 -2-1 arasi boyle bir kararsizlik ya da sarsinti gibi bir durum mevcut
  • 1.2 tce manuel hb aracım var 2016. yakın zamanda stop-start sistemi devreye girmemeye başlamıştı. aküden şüphelendim bittimi diye ama başka hiçbir belirti yoktu herşey düzgün çalışıyordu. servise götürdüm aküden kaynaklı dediler ve garantiden akü değişimi yaptılar. İşin ilginç tarafı 1,5 senede nasıl akü yetersiz kalabiliyor...! stop-startlı aküler çabuk bitiyor diye duymuştum ama bu kadarda çabuk biteceğini tahmin etmemiştim. çok fazla s/s sistemini kullanmamaya bakın derim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr_erenn -- 1 Haziran 2018; 12:40:8 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: züttürük

    Arkadaşlar selam 2016 15binde manuel bir megane 4 1.2 tce touch düşünüyorum, hb karoserli. Kullanan yprum yapabilecek olan var mı? Alınır dermisiniz bnm eski aracı değiştirme zamanım geldi uygun bir fiyata böyle bir alternatif var, ne dersiniz? Tce motorların performansı ekonomisi hakkında ne dersiniz. Özellikle kronik sorunlardan başım çok yandı var mı 2016 tcelerde büyük sıkıntılar.



    Yorunlar için teşekkürler,
    Fazla yag yakıyor diyenler vardı.Onun dısında Nissan Yetkili Servisi 7.9 LT yakar demisti.
  • 1 yıldır kullanıyorum memnun olmadığım tek konu radyo kötü bile diyemiyorum felaket tam anlamı ile... Özellikle çekim gücü çok çok kötü.
  • Merhaba arkadaşlar, ben de 2006 model Leon'u uzun yıllar kullandıktan sonra 1.6 joy ile Megan'a geçtim. Beğendim, güzel bir araba, umarım güzel paylaşımlar gelir. Selamlar.
  • Merhaba arkadaşlar, 2016 model bir megane 1.5 dci edc alarak aranıza katıldım, henüz arabayı alalı iki gün oldu garantisi 10 ay daha devam etmekte ilk gözlemlerim;

    aracım 41. bin km de frenlere durmaya yakın ani bi basma olduğunda bir gıcırtı geliyor bunun için servise gitmeyi düşünüyorum biraz forumdan araştırdım tam olarak hangisi olduğunu anlayamadım ilk başta bir balata kontrolü yaptırmayı düşünüyorum, amartisöt ve arkadaki tüm bağlantı aparatları)

    Birde uzun yolda sol altta sigortadan gelen açma kapama sesleri,

    Buna halen yüzde yüz karar veremedim ama dikiz aynasının titrediğini görüyorum, sadece ben mi görüyorum acaba :)

    Bu konular hakkında fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  • edsamu kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Sigorta dan gelen ses senin arabaya özgü değil nedenini de bilmiyorum kafasına göre takılıyor.

    Dikiz ayna benimkinde de motor devrine göre titreme var.

    Fren sesi için servise göster derim.
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.