Şimdi Ara

2016 Renault Megane 4 -IV- ANA KONU (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.615
Cevap
122
Favori
494.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar benzinli manuel hb sahibiyim ve tecrübemi paylaşayım. geçen hafta toplam 350 km lik bir yol yaptım. depoyu fullemeyle ne kadar yaktığını ölçtüm giderken 100 ü geçmedim dönüşte 90 ı geçmedim bilerek. sonuç olarak km de 31 kr yaktığını hesapladım. merak edenlere yardımı olur.
  • serkanki26 S kullanıcısına yanıt
    evet dediğiniz yerde ayar vidası var ayarladım teşekkürler.
  • mr_erenn M kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Ben de sizin vesilenizle megane 4'e bizden önce sahip olup, far ayarı ve benzer konuları paylaşarak bizlerin işini kolaylaştıran tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar dün ilk yıllık bakımı yaptırdık. Ayrıntılar linkte

    https://forum.donanimhaber.com/renault-megane-4-bizi-cok-sasirtti--120689964-29#128485410
  • Merhaba Arkadaşlar,

    Yaklaşık 1.5 ay önce aldığım 2016 model aracımda radyo konusunda sıkıntı yaşıyorum.

    Sorun; radyo istasyonunu ayarladıktan belli bir süre sonra sesin boğuklaşması baglı olarak ses şiddetinin azalması ve bazı durumlarda da sinayl çok azmış gibi parazitlenmesi. Bu durum her an olmuyor bazen sorun yasanmadan dinliyorum ama büyük cogunluk oluyor diyebilirim. Ayrıca diğer araçların net çektiği tünellerde hemen parazitlenme olabiliyor.

    Bu durum yaşanırken de radyo üzerindeki AF göstergesinin yanıp söndüğünü görüyorum. Yalnız AF özelliğini ayarlardan kapatamadım ve kullanıcı kitabında da bunu bulamadım.

    Şehir : İstanbul

    Benzer bir sorun yaşayan yahut çözümü bilenlerden destek rica ediyorum.2016 Renault Megane 4 -IV- ANA KONU

    Paylaştıgım fotoğrafta da bahsettiğim AF özelliğinin flulaştıgını görebilirsiniz.

    AF: Alternative Frequency'nin kısaltması. Bu özellik açıkken ise dinlemiş olduğunuz radyo kanalının daha iyi kalitede yayın yapan farklı bir alternatif frekansı varsa yayın otomatik olarak o frekansa aktarılıyor. Böylece yayını daha kaliteli bir şekilde dinlemeye devam ediyorsunuz.




  • gknnho G kullanıcısına yanıt
    Bu konuda talisman forum sayfasında 4-5 kullanıcı şikayetçi. Yeni yazılım ile düzeleceği söylenmiş galiba. Bir kullanıcı şu paylaşımı yapmış

    "Bu arada rlink2 değişiminden sonrada radyo sorunu (AF kapanmama, kanal bulamama, fav kanalların o kanal bulunamadığı için değişmesi, liste güncelleme tuşunun olmaması vs.) (81. sayfa) hala devam etmekte herhangi bir değişim yok sorun birebir aynı tamamen yazılımsal ve yeni güncelleme gelene kadar takmamaya çalışmak şart radyo listesinde fav kanallara eklenen kanal bulunamazsa fav listesindede calmıyor o kanal alternatif başka bir kanala atıyor ve farkettiğim bir şey radyo listesinde aşağı yukarı dolanırken liste güncelleniyor olmayan kanallar geliyor tekrardan siliniyor ama az çekenler arada sırada listeden kullnıyorum radyoyu radyo şuan gayet zahmetli o yüzden bluetooth sürekli bağlı telefona ve ilk aldığımda eski güncellemede böyle bir sorun yoktu sonradan bozuldu beklemekten başka çağre yok şuanlık."




  • Renault: Renault 2016 model araçlara android auto ve car play uygulamalarının gelmesini - Kampanyaya imza ver!

    http://chn.ge/2g7wFFt
  • free men F kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam,

    Konuya bakıyorum aynı durum neredeyse. AF dediğimiz özelliğin kapatılamaması. Kaldı ki en güçlü radyolarda ,şehrin merkezinde dahi benzer sorun yaşanması bu durumun sadece AF ile ilgili olup olmamama durumunu da meçhulleştiriyor.

    Güya yıl sonu güncelleme geleceginden bahsedilmiş ama çok saçma ve temel bir sorunun çözümü olmalıydı.
  • nhtklc kullanıcısına yanıt
    Kampanya "ilk megane'ları alanlar" olarak açılmış ama tüm 2016'lar için geçerli değil mi bu durum ? Örnegin benim araç 2016 7.ay çıkışlı.
  • samsung android telefon kullanıcısıyım. bluetooth bağlantısını açtığımda arabayla bağlanıyor. telefon ayarlarında bir sıkıntı yok görünür durumda. sorun şu; araç ekranında ise bağlantı kuruldu yazıyo kısa bir süreliğine telefon rehberi msj gibi menüler aktif oluyor sonra tekrar pasif oluyor. ara ara bağlandı sağlandı diyor yani bağlantı bir kesiliyor bir bağlanıyor. telefon çaldığında ekranda bilgi çıkmasında sıkıntı çıkıyor. telefondan cevapladığımda ses gelmiyor kulağıma. bu sıkıntıları yaşayan ve çözüm bulan var mı? acaba android diyemi diye düşünüyorum
  • Telefon ayarinda arama bekletme secenegi var off konumda olmasi gerekiyor on yaptiginizda telefon gelince cevaplama tusuna basinca arama kesiliyor ve hoparlore ses gelmiyor isterseniz bir kontrol edin bende de ses gelmeme sorunu vardi ayardan baktim arama bekletme on konumundaydi off yaptim sorun cozuldu
  • gknnho G kullanıcısına yanıt
    Bunu ben de dün farkettim aracım 2017 icon. Çözümü var mıdır acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ts1967

    7 inç r-link ekranımda klima ayat derecelerim kayboldu geri gelmiyor.ac, zone, auto hepsini kurcaladım.ne yaptımsa olmadı ayar yapınca dereceyi göremiyorum.fikri olan?

    Bazen bende de oluyor. neden olduğunu bilemiyorum ma çözüm. Araba çalışırlen açma kapatma düğmesine 10-15 saniye kadar basılı tutup sistemi resetlemek.
    ayarlar kaybolmuyor, sadece sistem tam anlamı ile kapanıp açılıyor.
  • ilkererd1 İ kullanıcısına yanıt
    Hocam buradan 1-2 arkadaş kendilerinde de oldugunu normal olabilecegini belirttiler. Ben bu yazıdan sonra ilk bakım için servise gittiğimde de bunu not aldırdım ama servis sorumlusu ilgililerin baktıgını ama bir sorun görmediklerini söyledi. Hiç de şaşırmadım. Ses artma eğilimi gösterirse servise götürüp kendim kullanırken dinletecegim sesi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yildiz

    Önemli ;

    Bugün arkadaşın aracında şu farklılığı gördüm. Araç 2017 model ve yeni teslim alındı.

    Bizim 2016 model aracımızdan farkı R-Link sisteminde Apple Car Play ve Android Auto özelliği oluşu..

    Bu en çok istediğim özelliklerden biriydi şimdi akılları başlarına gelmiş 2016 da yok 2017 de var.


    Yazılımla 2016 modellere gelecek diyorlar ancak sanmıyorum çünkü akıllı telefon ekranı yansıtma ayrı bir modül gerektirir diye biliyorum.

    Umarım bizimkinde aktif değildir ve yeni yazılım güncellemesi ile aktif hale gelir zira Mirror Link harika bir özellik.

    Cep telefonun ekranındaki Navigasyon dahil bir sürü özellik direk aracın multimedya ekranına yansıtılıyor..

    2016 Renault Megane 4 -IV- ANA KONU

    2016 Renault Megane 4 -IV- ANA KONU2016 Renault Megane 4 -IV- ANA KONU

    2016 Renault Megane 4 -IV- ANA KONU2016 Renault Megane 4 -IV- ANA KONU

    Merhabalar,

    Bugün renault plazada 4 adet 2017 araç inceledim. Akıllı telefon bağlantısı için (Apple Car Play ve Android Auto). Araçlar şu şekilde;
    1. Megane sedan 0 km (Akıllı telefon yansıtıcı özelliği VAR)
    2. Kadjar 0 km (Akıllı telefon yansıtıcı özelliği VAR)
    3. Megane Hb 0 km (Akıllı telefon yansıtıcı özelliği YOK)
    4. Megane sedan 2. el (Akıllı telefon yansıtıcı özelliği YOK)

    Sanırım 2017'nin belli bir döneminden önce de 2016 model araçlardaki gibi Apple Car Play ve Android Auto bağlantısı yok. 2017 Megane Hb uzun zamandır plazada duruyordu. Apple Car Play ve Android Auto bağlantısı olan araçlarda MENÜ den SİSTEM e girildiğinde 2. sayfada (gelen ekranı bir kez sola kaydırdıktan sonra) en alt sağda "Akıllı telefon Yansıtıcı" gibi bir menü çıkıyor. Apple Car Play ve Android Auto bağlantısı olmayan araçlarda aynı sayfanın en alt sağ tarafı boş. Yani yeri hazır ama arkadaşların daha önceden de söylediği gibi bu uygulamayı oraya getirmek mümkün gözükmüyor :( Bu nedenle 2017 model araç alacak arkadaşlar menüden bu özelliğe bakarsa sonradan üzülmezler. Muhtemelen 1. ve 2. araçlar daha yakın tarihli üretim. 3. ve 4. araçlar daha eski. Herkese selamlar...




  • USB den şarkı listesini açınca bütün şarkılar listeleniyor. klasör olarak göremedim. varmı bir ayar yada yolu. yani kalsöre bağlı olarak çalmak veya listeyi belirlemek istiyorum.
  • Bugün 205 50 17 kışlık lastik baktım. Çok zamlanmadan almak istiyorum sta rmaxx uygun gözüküyor... aramızda lastik satışı yapan varsa bilgi alabiliriz.
  • mr_erenn M kullanıcısına yanıt
    Benim flash bellekte 3 farklı müzik dosyası mevcut. İstediğim zaman diğer klasörleri tercih edebiliyorum. Sanırım mevcut liste konumundayken bir üst menüye geçip dosyalar bölümünden istenilen müzik dosyası seçilebiliyor. Dinlemiş olduğunuz klasörde son parçadan sonra diğer klasöre geçiş sanırım yok. Yine aynı klasördeki ilk şarkıdan başlıyor. Belki son şarkıdan sonra diğer klasöre geçiş ayarı da olabilir ama onu bilmiyorum.
  • cesetff C kullanıcısına yanıt
    2016 yılının ağustos ayında popüler bir internet sitesinden indirim çeki ile birlikte petlas kış lastiği almıştım. Tanesi 180 TL ye geldi. 205/50/17. Forum sayfasında Nokian kış lastiği daha çok önerilmişti. Mutlaka daha iyi lastiktir. Sonuçta petlas ve starmaxx ın uluslararası bir testi yok diye biliyorum. Ancak ben diğer araçlarımda da kış lastiği olarak hep petlas ve starmaxx tercih ettim (3-4 sezon kullandım). Ben olumsuz bir durum yaşamadım. Fiyat olarak en uygun lastik petlas ve starmaxx görünüyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cesetff

    Bugün 205 50 17 kışlık lastik baktım. Çok zamlanmadan almak istiyorum sta rmaxx uygun gözüküyor... aramızda lastik satışı yapan varsa bilgi alabiliriz.

    Nokian WR D4 alın hem sessiz hem kış lastiğinde en iyisi Nokian dır. Starmaxx asfaltta ciddi ses yapar.

    Ben Ankara'da WR D4 kullanıyorum yazlıklar gibi gayet sessiz.
  • 
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.