Şimdi Ara

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (257. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
14.523
Cevap
200
Favori
1.112.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sefuq S kullanıcısına yanıt
    Seramik kaplama boyayı inceltmez sertleştirir tabi hakkıyla yapilirsa.Kaplama işlemi 2-3 gün arası sürüyor.youtube seramik kaplama yazarsan nasil olduğunu görürsün.
    Ben 3 gün araçsız kalmamak icin aracın satın aldığımda kredi işlemlerini hallederken yaptırttım.ST kredi cikmamasina ragmen kabul etti sagolsun.Seramik kaplama + güvenlikli cam filmi + iç döşeme koruyucu toplam 1500 tlye yaptırdım.sadece seramik kaplama yanlis hatirlamiyorsam 900 tl idi,williams markaydı.zibartta kampanyalı 2000 tl fiyat almistim sonaxda 2100 vermişti ama her ikiside sabah erken versen dahi en az 2 gun araç kalacak dediğinden serviste yaptırdım.
    Uygulama fiyatı sıfır araçda daha uygun oluyor çünkü araç kullanıldikdan sonra gelen araçlara önce pasta cila atılıyormuş bunun icinde fiyat sıfır araca göre 300 ila 500 tl firmaya göre değişen fiyat farkı oluyor.Benim aracım beyaz oldugu için parlaklığı çok farletmedi ama renk ne kadar koyu olursa parlaklığı çok daha artıyor.Ben yaptırdım çokda memnunum.Yıkamacılar bile aracın kiri zor tuttugunu,kolay cıktığını ve suyu anında akıttığını söylüyor.Hatta küçük bir kısım yapilmamış yeri hemen bana gosterdiler nasil leke ve su tuttuğunu.Gerçekden farkediyor.Ama şuda bir gerçek eğer kuş pisliği 5~6 gün araç üstünde kalıyorsa ne yaparsan yap ne sürersen sür boyayı zedeler cilayı matlaştırır.Seramik kaplama da ancak bunu bir nebze erteler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Herkese iyi geceler benim1.6 tdi comfort line var bi konuda yardımınızı görüşünüzü almak istiyorum benim aracımın hararet göstergesi çok kısa sürede yükseliyor zorlamadan kullanıyorum 5 dakika geçmeden 90 C ye geliyor her kullanım sonunda fan devreye giriyor bu konuya dikkat eden var mı?
  • vetmehmet44 V kullanıcısına yanıt
    benim aracım benzinli fakat dizel aracım da oldu 2 kez. her kullanımda bu soğuk havalarda fanın devreye girmesi normal değil kanımca. Gerçeği motordan motora farkeder ama yinede bir göstermekte yarar var.
  • effenberg E kullanıcısına yanıt
    Passat ve tiguan'ın herşeyi aynı sadece kasası farklı. istediğin daha yüksek bir araç ve daha geniş bir hacimse hiç durma derim. Yalnız alacaksan masraftan kaçınma en donanımlısını al ve R-Line olsun. Yoksa kesmez.
  • Sefuq S kullanıcısına yanıt
    Bende Williamsta yaptırdım Avek'in içinde ama benimde aracım beyaz olduğu için fark göremedim. 1250 tl normal fiyat zira ilacın şişesi 750 tl. Yıkamacı bana bu arabada sermik falan yok dedi kirler dedikleri gibi su tutmayla gitmiyor. Su kaydırma özelliği falan hikaye sadece korursa kuş pisliği ve güneş ışınlarına karşı korur belki. Ben birdaha araç alsam açıkçası yaptırmam. kuş pisliğinden rahatsızsanız 6 ayda bir boya koruma yaptırın zira 5 yılda aynı paraya denk gelir. Çizikten falan korkuyor veya aracım ilk günkü gibi kalsın diyorsanız tek birşey tavsiye edebilirim. Film kaplama... önceki aracımda saydam film kaplama vardı. heryerinde.... Söktüğümde boya sıfır halindeydi. Ne çizik ne solma ne kuş pisliği ne asfalt izi ne de taş sıçraması. Bildiğin sıfır boyası ilk aldığım gün gibiydi. Gerisi hikaye...
  • vetmehmet44 V kullanıcısına yanıt
    normaldir sayın hocam..yeni nesil tdi motorlar vw de öyle..bende golf7 vardi tdi..5 dakikalık yol gitsem hemen stop ettiğimde fan çalışırdı..korkulacak birşey yok..benzinli motorda böyle bir durum yok.1.6 tdi...

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cevaplar için teşekkürler, ihtiyacım olanı öğrendim sizlerden
  • vetmehmet44 V kullanıcısına yanıt
    1.6 TDI Aracı çalıştırıp 1 dakika ısınmasını bekleyip öyle hareket ediyorum aracın 90 dereceyi bulması en az 10 dakikayı buluyor.Bazen 10 km lik mesafeyi yavaş(30-80 km araliginda) gidip 20-25 dakikada gittigimde hararet 70 lerde oluyor.Hiç 90 ı görmüyor.Bu arada hava sıcaklığı 1 ila 4 derece iken.
    Yanlız benim aracımında motor yeni ısınıp hararet göstergesi 60-70 aralığında iken kalarifer fanını sonuna kadar açtığımda hararet 50 lere düşüyor.Daha önceki aracım yine vw 2000 tdi dı hiç böyle olmuyordu.Motor hacminin küçüklüğdedir heralde diye çok takmadım açıkcası



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Setirekli -- 30 Aralık 2016; 8:56:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim yarın servise götürüp göstereceğim artık bakalım ne diyecekler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun süreli tüketim sıfırlandı.

    Nasıl oldu anlamadım

    4320km oldu aracım uzun süreli tüketimi açtığımda 12 km olarak gösteriyor artık.

    Acaba normal birşey mi bu

    Sizlerde de böyle bir şey oldu mu
  • mrmic M kullanıcısına yanıt
    bende de oldu. toplam kullanım süresi 99 saati doldurunca sıfırlanıyormuş
  • Arkadaşlar bizim araçlarda arka sis farı 1 tane mi 2 tane mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: maslan23

    Düz mü dsg mi

    Manuel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: djkubi


    quote:

    Orijinalden alıntı: sphynxatc

    önceki aracım alfa romeo giulietta ydı. acıkcası spor kullanım ve agresifligin yeterince tadını aldım. cocuk olduktan sonra arac boyut olarak yetmedi ve ailecek tiguan almaya karar verdik ve aracı kasım bası aldım. suan 3300 km ortalama ortalama tüketimim 6.9 hızım 33 km. normal kullanıyorum. ve izmir trafigi. bence benzinli arac icin bu kilo icin dogru tercih...

    Dizelmi benzinlimi otomatikmi aracınız? Yakıt tüketimi hakkında bilgi veren arkadaşlar motor cinsleri ve şanzıman türlerinide yazarlarsa bilgi açısından daha iyi olur.

    Araç 1.4 manuel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: devrim216

    Genelde aracını her yeni alan arkadaş, pişman olmamam ve toz konduramam psikolojisiyle aracını görece uzun yolda çok sakin kullanıp değerlerini ona göre yazar ve ( "bakın işte ben böyle araç seçerim, aracım az yakar" ) masalıyla kendini kandırır. tiguan iyi bir araç ve görece tüketimi diğer suv'lara göre biraz daha az ( ACT olduğu için) ama inanın öyle 6-7 lt'ler yok. İstanbul trafiği 9 lt. üstüdür.Lütfen yeni araç alacak arkadaşları yanıltmayalım. 9 lt altı suv'um var diyenin alnını karışlarım. Hangi marka olursa olsun. Yinede tiguan'ın diğer suv'lara göre biraz daha az yaktığı bir gerçek ama İstanbulda 9 veya 9.5 altı mümkün değil. (Tiguanda 4 bin km ye ulaşmış 25 yıllık araç sahibi olarak söylüyorum) Saygılar.

    Sizin gibi objektif insanlara hayatın her alanında ihtiyaç var...




  • 2011 yılında captiva almıştım. Yakıtı düşürmek icin yapmadığım kalmadı. Yağ içine seramik surtunmeyi azaltan katkılardan tutun Race chip e kadar neler yaptım neler. Race chipin hemen hemen tüm ayarlarını denedim. 10-11 LT altına düşüremedim. Km de 50 kuruş civarı 3 sene dayandım. Zar zor sattım. Su an golf 7 1.6tdi ve Yeni tiguan 1.6 tdi kullanıyorum. Golf 4,5 tigu 600km de 5,7 de gayet uygun. İkisi captiva kadar yakıyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • devrim216 kullanıcısına yanıt
    vw herşeyden kırpıp opsiyon yaptığı gibi burdada yapmış geri vites lambası ve sis 1 er adet koymuş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Setirekli kullanıcısına yanıt
    Bende aracı aldığım gün williams vıp koruma (seramik, kaput koruma, cam koruma, koltuk koruma vs) yaptırdım 2 kasımda 2 bin tl Gaziemir vosmer de sizin dediğiniz gibi 2-3 gün falan demediler saat 2gibi pazarlık yapıp ok ledim akşam 6 da teslim aldım 4 saatte bitti. Fatura kesip 5yıl garanti dediler herhalde cila sürüp kandırmamışlardır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Setirekli kullanıcısına yanıt
    Ben tam 10 yıl dizel araba kullandim soğukta ısınsın diyede hiç beklemedim, ustada tavsiye etmedi araç yürüsün yağlama tamamlansın diye bişiler anlattı, dediği gibi yaptım hiçte sorun yaşamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.