Şimdi Ara

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (255. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14.523
Cevap
200
Favori
1.112.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • deniz1010 D kullanıcısına yanıt
    ARKADAŞLAR BEN TİGUAN COMFORTLİNE İLE HİGHLİNE ARASINDA KALDIM. AMA BİLDİĞİNİZ GİBİ HİGLİNE ÖTV FARKINDAN ETKİLENİYOR. BU İNDİRİM ONU KURTARIRMI.
  • vw fiyat listesinde ÖTV oranları ayrıntılı veriyor.

    her zaman full olanı almak iyidir. ancak bütçe meselesi. ben trendline + tavan çıtası + 19 jant aldım daha az kredi çektim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Özgür097

    En az %2-%2.5 arasında indirim yapıyorlar.Dün servise bakıma götürdüm halen o indirimi uyguladıklarını söyledi satış danışmanı.

    teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için ben tekrar bayiyi aradığımda yapılabilecek en iyi indirimi yaptığını arabalara zam geldiğnini söyledi hayırlısı olsun :) benim alacağam comfortline da teelfondan ekrana yansıtma varmı yoksa ne yapılabilinir
  • Ben de bütçe meselelerinden dolayı comfortline yerine trendline düşünüyorum. Trendline araç alıp hız sabitleme yağmur sensörü ve far sensörü takılabiliyor mu? İnternet sitesinde bununla ilgili bilgi bulamadım. Takılabiliyorsa fiyatları hakkında bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.
  • uguraral kullanıcısına yanıt
    bildiğim kadarıyla yetkili serviste sadece hız sabitleme takılabiliyor. fiyatı da 1200 - 1500 lira arası olması lazım
  • 2700 km oldu tsi arac ortalama 7.1. sanırım 5000 km gördügümde 6.7 civarlarını görücez. hadi insallah. daha once dieselden sonra acaba sorusu kafamı kurcalamıstı fakat bu ortalama bu kiloda bence inanılmaz. bu arada izmir trafigi
  • Güzel ortalama

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • uguraral kullanıcısına yanıt
    hız sabitleme serviste takılabiliyor ama diğerlerini bilmiyorum. eğer trendline alacaksanız bence en önemli iki eksik jant ve tavan rayı. fark vererek 17 tulsa 18 ya da 19 jant alın ve tavan rayı ekletin. aracın görünüşünü çok etkiliyor.

    benim km 740 oldu ortalama hız 41 km yakıt 7 litre şuan.
  • sphynxatc S kullanıcısına yanıt
    Düz mü dsg mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimki uzun yolda 100 km de 7-8 lt,şehir içinde 9-10 lt arasında yakıyor.Trafik kurallarınada uyarım,110 km\h hızı geçmiyorum genelde.İzmirde rakımın 0 ve hava sıcaklığının daha yüksek olması bu kadar etkilermi acaba?
    Yada benim araba fazla yakıyor.Rodaj yok dediler bende istediğim gibi kullandım, belkide zarar verdim araca o yüzden sizinkinden fazla yakıyordur diye düşünüyorum,ben 7 litre şehir içi gibi rakamları hiç görmedim.Araç( 12 000 km oldu bu arada).

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgür097 Ö kullanıcısına yanıt
    dsg mi? birde ortalama hızınız kaç?
  • ayko A kullanıcısına yanıt
    Fiyatlarda 3-4 bin tl indirim yapan bayiler olabiliyor (ben izmir vosmerden 1,5 ay önce 3 bin tl indirimli almıştım 1,4 comfortline) iyi araştırın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özgür097 Ö kullanıcısına yanıt
    Benim araç manuel, yakıt işi tamamen kullanıcı odaklı, gaz pedalına kuş tüyü pamuk :) gibi basar uzun yolda 100-110 km geçmezsen 6,5 lt yakar, 150-160 km sert bi sürüş yaparsan yakarda yakar. Ayrıca yol asfalt kalitesi soğuk hava arabadaki yük kişi vs hep etken. Araba aman ha incinmesin şeklinde kullanılırsa ş içi 8-10 ş dışı 6-8.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Özgür097

    Benimki uzun yolda 100 km de 7-8 lt,şehir içinde 9-10 lt arasında yakıyor.Trafik kurallarınada uyarım,110 km\h hızı geçmiyorum genelde.İzmirde rakımın 0 ve hava sıcaklığının daha yüksek olması bu kadar etkilermi acaba?
    Yada benim araba fazla yakıyor.Rodaj yok dediler bende istediğim gibi kullandım, belkide zarar verdim araca o yüzden sizinkinden fazla yakıyordur diye düşünüyorum,ben 7 litre şehir içi gibi rakamları hiç görmedim.Araç( 12 000 km oldu bu arada).

    Hocam , yakıt ortalamanız gayet normal. Ben de izmir deyim yakıtım aynı şekilde. Aracı eşim kullanıyor genelde mavişehir Çevreyolu Bornova trafiği ortalama 8.5 larda km 4500. Bundan önce tdi+dsg golf vardı ayrıca işi için kullandığım birde **** var dizel . Şöyle söyleyim arkadaşleçarn dediği gibi kullanıp bu araca 6 -7 litreler yaktırdığında golf 4.5 lt mazot yakıyordu;) aynı güzergahta golfün ortalaması 5.8 di 40 küsür bin km ortalaması . Yani tdi+dsg golf 7 nin 5.8 yaktığı yerde tsi+dsg tiguan 8.5 yakıyor. Tecrübeyle sabittir. Ha uzun yolda şehiriçinde bu kg benzinli bir araca göre az yaktığı da gerçek!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: maslan23

    Düz mü dsg mi

    Manuel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, Şehir içinde 7 lt'ler falan hikaye... 9 Lt altında yakmıyor.Ha! Trafik boş olur da şehir içinde 20 km üzeri sakin sürüşte 6.3 lt yi bende gördüm fakat tamamen trafiğe ve sürüşe bağlı. istanbulda Ortalama 9 diyorum.
    Bazı arkadaşlar Trendline alsak mı? donanım ekleyebilir miyiz gibi sorular sormuşlar. Bence Trendline ya da boş comfortline alacağınıza hiç almayın, Donanım ekleyemezsiniz, ekletmeye kalksanız astarı yüzünden pahalıya çıkıyor. Bence gidin daha hesaplı ve güzel markalara bakın (Tuscon, Peugeot3008,Nissan gibi)
    zira bu arabada led far ve stoplar,19"jant, krom kaplamalar ve tavan çıtaları bile olmazsa olmazlardan. Bu aracı boş alırsanız pişman olursunuz benden söylemesi. Benim aracım Highline + R-Line (iç-Dış) Donanım full'e yakın (sadece Easy open bagaj ve navigasyon yok, ki buna bile çok üzülüyorum) ve yanına trendline bir tiguan gelince Golf gibi duruyor. Durum böyle...Açık konuştum kimse kusura bakmasın.




  • Çok acelesi olmayanlar skoda kodiaq'ı bekleyip görmeden tiguan almasın derim.
    Hiç VW almanyada tiguanın donanım seviyelerine göz gezdirdiniz mi? Tavsiyem bir karşılaştırma yapmanız , bakalım buranın "Highline"ı (!) Almanya 'nın nesine denk düşüyormuş.
  • Umit U kullanıcısına yanıt
    Almanya da alaattin61 adlı türk arkadaşımız var araçları inceleme yapıyor gerçekten tiguan'ın kırpılmış halini burada satıyorlar.

    Tiguan Türkçe:https://www.youtube.com/watch?v=Xq0hrMiDc68&t=1s


    https://www.youtube.com/channel/UCSPb2Eg3oQrYnUvlrXC9gHg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cango69 -- 28 Aralık 2016; 12:12:42 >
  • merhaba;
    APP. connecti açtıran var mı? ender elektronik açıyormuş ama sonuç ne? değer mi? servis dışı yapınca sorun oluyor mu?
  • devrim216 kullanıcısına yanıt
    Kullanıma bağlı olarak çok rahat 7 litre yakar. benim araç şuan 800 km de ve rodajda olmasına rağmen istanbul karma kullanımda 7 litre de şuan. nasip olursa 1-2 ay sonra uzun süreli kullanımda kaç yaktığını resim koyarak gösteririm.

    trendline veya comfortline alınır ve çok güzel binilir bence. sizin aracın liste fiyatı sanırım 150 civarıdır. herkes o parayı veremez bence paran çok değilse vermeye de gerek yok. ben trendline + 19 jant + tavan çıtasını 95 bine aldım. çevremdeki herkes full mü bu araç, çok güzel görünüyor diyor.
  • 
Sayfa: önceki 253254255256257
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.