Şimdi Ara

2016 MODEL YENİ KASA TİGUAN =ANA KONU= (153. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
14.523
Cevap
200
Favori
1.111.975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ariesx

    Nihayet nispeten uzun bir yola gidip geldim. Epeyce de gece kullandım. Vesile ile hoşuma gitmeyen birkaç yanını söyleyeceğim.

    Bazı şeyleri nasıl yapacağımı öğrenmek için el kitabına baktım, ancak el kitabının tercümesi iyi olmamış. Okuyarak anlamak zor. El kitabını ancak arabanın içinde okuyarak anlayabiliyorsunuz. Bazen o şekilde dahi anlamak zor.

    İki şey de ilk planda kullanımımı zorlaştırdı. Öncelikle gaz ve fren pedalı yüksekliği arasında çok fark var. Fren pedalı yüksek. Ani fren yapmak gerektiğinde ayakkabının yanı fren pedalına takılabiliyor. Bu tehlike yaratabilir. Bunu ayarlatabiliyor muyuz bir soracağım. İkincisi de dikiz aynası gece çok kararıyor. Bir ayar opsiyonu da göremedim. Özellikle istanbul'da çok da nadir olmayan gece farlarını açmayı unutup yola çıkan sürücüleri bu şekilde görmek imkansız. Şerit değiştirirken kazaya sebep olabilir. Bunun bir ayar opsiyonu olmalıydı.

    Arkadaşlar bu kaynamasın, bu konuda sizlerin düşünceleri nedir. Hele karartılmış arka camlar ve kararan dikiz aynası birleşince, geri görüş ciddi şekilde sorun oluyor.

    Ayrıca 2.kez bu sefer daha uzun bir yola gittim. Yaklaşık bin km. kullandım. Koltuk çok rahat değil. Sonlara doğru özellikle oturma yeri rahatsız ediyor. Hele nispeten zayıf arkadaşlar epey rahatsızlık çekerler gibi sanki.

    (Bu arada cruise control ü oldukça başarılı bulduğumu söylemeliyim. Benzin sarfiyatını da optimuma getiriyor gibi geldi. )




  • ariesx A kullanıcısına yanıt
    Pedal yükseklikleri ayarlanabiliyor sıkıntı değil.
  • CuneytBora kullanıcısına yanıt
    Selam,

    Ben çok memnunum. 1.4 125 manuel kullanıyorum ve araç gerçekten zevkli.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Araci opsiyonlu olarak buldum. Lansman araci..ben siparis vermedim. Opsiyonlari onceki yazilarimda belirtmistim..toplamda 18 000 tl lik opsiyon ilavesi var.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuktimle ilgili :

    Bugun 1.4 manuel ile Orhangaziden Bursaya kadar 55 km lik bir yol yaptim. Biraz trafikte vardi..
    Bir ara tuketim 5.1 lt ye kadar dustu .toplamda ortalama 6.0 lt ile tamamladim..bunu sehir disi sayabiliriz
    Sabahta Yalova icinde yogun trafikte kullandim.8.4 lt ortalama tuketim oldu.

    Su an icin sehir ici 8.4
    Sehirdisi 6.0 lt olarak kullaniyorum..toplam 500 km yol yaptim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tiguan 2016, Mercedes GLA 180 d Urban, Seat Ateca tarzi compact Suv bakiyoruz, bunlarin disinda bi ihtimal c180 sedan da tercih edilebilr. Suv icin neden tiguan secilmeli GLA yerine, arac seneye agustosta gelicek sekilde siparis edicez. Bu surecte makyajlanacak bir araba olacak mi, yorumlarinizi bekliyorum.
  • Bugün izmir vw'e uğradım 1.4 highline için sipariş verilecek tarih yok bundan sonra gelecek comfortlinelara Led eklenemeyeceğini verilecek siparişleri halojen farlı şeklinde geleceğini belirtti...Yılan hikayesine döndü bu iş...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: baris2744

    Bugün izmir vw'e uğradım 1.4 highline için sipariş verilecek tarih yok bundan sonra gelecek comfortlinelara Led eklenemeyeceğini verilecek siparişleri halojen farlı şeklinde geleceğini belirtti...Yılan hikayesine döndü bu iş...

    Bu çok ilginç . O zaman konfig. Den yakında kaldıracaklar demektir. Eğer confortline a ekleme sitede devam ederse bayide de devam edecektir. Çünkü site doğusun. Bayinin bu konuda yetkisi yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba Highline'ların üretiminde bir hatamı oldu?
  • uykucu72 U kullanıcısına yanıt
    Aracınızı güle güle kullanın.Sakıncası yoksa size ne kadara mal oldu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baz fiyat 95 , opsiyonlar 18 toplamda 113 tl.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1.4 dsg Comfortline aracın yüksekliği 1632 mm yazıyor buna tavan çıtası dahil mi garaj biraz alçak kalıyor kafama takıldı aracın yerden yüksekliği ne kadar üst tarafı sürtmeyeyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba. 1.4 comf sahibiyim. Aracını 30 dk fazla kullandığında kontağı kapatıyorum ve araçtan peryodik bir tık tık tık sesi alıyorum. Önce 1 sn aralıkla sonra 3 ,5 ,7 derken kesiliyor ses. Bu toplam 30 sn bile sürmüyor sizdede varmı ? Servise götürmelimiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DespotHkn D kullanıcısına yanıt
    Ekzos gibi metal parçalar uzun kullanımlarda ısınma nedeniyle genleşiyor. Stopla birlikte tekrar soğumaya geçince normale dönerken çıkan sesler onlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğutma ile ilgili olsa gerek bizim honda civic de de var 30 saniye sürüyor dediğiniz gibi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar önceki sayfalarda paylaşılmış olabilir ama 1.4 comfortline 150 bg Dsg alma arifesindeyim. Güncel şehir içi ve şehir dışı yakıt tuketimlerini ve aracın artı eksilerini paylasirsaniz çok sevinirim. Paylaşan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: DespotHkn

    Arkadaşlar merhaba. 1.4 comf sahibiyim. Aracını 30 dk fazla kullandığında kontağı kapatıyorum ve araçtan peryodik bir tık tık tık sesi alıyorum. Önce 1 sn aralıkla sonra 3 ,5 ,7 derken kesiliyor ses. Bu toplam 30 sn bile sürmüyor sizdede varmı ? Servise götürmelimiyim

    Aynı şekilde var.
  • EA211 ve EA111 motorlar kontak kapandıktan sonra 10 dakikaya kadar ikincil su pompası ile turbo devresini soğutmaya devam ederler.
  • İçimi rahatlattınız :)) teşekkür ettim herkese

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Septams kullanıcısına yanıt
    1 sene sonra alacaksanız suan bu kadar ustunde durmanın bir anlamı yok alteca gecelek ve muhtelen 15000 daha ucuz olur diye dusunuyorum. gla yı bılmıoyrum tab,k, mercedes alabılıyorsanız test edeip bir değerlenmdırme yapabilirsınız.
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.